Regisztráció  Belépés
Milyen betegségeket gyógyíthatsz ismert gyógynövényekkel?
Mielőtt reflexszerűen nyúlnál a gyógyszerekért, ha fáj a fejed vagy a szénanátha kínoz, nézd meg találsz-e megfelelő gyógyírt panaszaid enyhítésére. Előfordulhat, hogy gyógyszerekkel néha többet ártasz magadnak, mint amennyit használsz. Hidd el, lehet másképpen is.

Próbáld ki!

Aranyér

A mogyorókrém napi háromszori alkalmazás után hosszútávon csökk...
2017-04-19 20:55:08
Természetes tisztítószerek
... szöszöket nem hagyó tiszta ronggyal, vagy papírtörlővel töröljük át a felületet, amíg teljesen tiszta nem lesz.

Mikrohullámú sütő tisztítása - Szintén megoldható egyszerű házi praktika segítségévelKeverjünk összenegyed csésze ecetet és 2 csésze vizet. Egy nagy tálban vegyítsük össze őket, majd a tálat helyezzük a mikróba és fedél nélkül mik...
2017-03-31 08:24:43
Répa házi praktikái
...
2017-03-23 12:03:31
A kanyaróról


Minden remény megvolt rá és talán még ma is megvan, hogy ez a vírus eltűnjék örökre a Földről, ahogy ez a fekete himlő esetében is megtörtént, de az utóbbi évtizedek erre az optimizmusra nem szolgáltatnak okot.

A kanyaró a légző rendszer, bőr, és az i...
2017-03-13 22:35:34
Az almaecet
...

Az almaecet 10 csodálatos hatása szervezetünkre

Minden nap egy alma, az orvost távol tartja - szól a mondás, és ugyan ez igaz az almaecetre is. Az almaecet egy olyan speciális ecetfajta, amit almából állítanak elő és a színe is az alma levéhez hasonlít, je...
2017-03-11 15:00:28
Császármorzsa a sütőből
Császármorzsa a sütőből

A mai napig nem tisztázott, hogy a magyarok szeretett Erzsébet királynéja (Sisi, Sissi) udvari szakácsa készítette először, vagy valóban Ferenc József császár találmánya, az azonban biztos, hogy a volt Osztrák-Magyar Monarchia országaiban a mai napig kedvelt étel.
A leírások szerint eredendően palacsintatésztából készült zsírban pirítással, m...
2017-03-06 14:12:19
Házi praktikák a tavaszi vírusok ellen
Sok mindent tehet a vírusok által kora tavasszal okozott problémák megelőzéséért vagy enyhítéséért: vigyázzon immunrendszere egészségére - vagy legalább próbáljon meg felülkerekedni a betegségen, ha az megtámadta a szervezetét.
1. számú szabály
Ha úgy érzi, betegség kerülgeti, lassítson a tempón - feküdjön le korábban, és csak a sürgős feladatokkal foglalkozzon.
A me...
2017-03-05 11:00:09
46 háztartási praktika........
Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem “köpköd" sütés közben.

Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosott gyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybe teszem és lefagyasztom.
Süteményekhez kiváló. A levét kifacsarom, és jégkockakészítőbe téve lefagyaszt...
2017-02-05 13:00:39
kisokos...
...
Jó kis háztartási praktikák!!...
2017-02-04 11:13:04
Február– Télutó – Böjtelő hava – Jégbontó
...

Régi magyar neve szerint február a böjtelő hava, ami a keresztény hagyományokra utal: általában februárban kezdődik a húsvétot megelőző hosszú böjt. Korábban a tisztulás, megtisztulás hónapjának tartották. A hónap neve a latin ,,fibra" (tisztulás, megtisztulás) szóból származik.
De vajon tudjátok, hogy milyen népi hiedelmek fűződnek az év második hónapj...
2017-02-01 08:42:17
1 2 3 .............44 45 .......66 67 ......87 88 89 
Címkék: Ferenc József, Osztrák-Magyar Monarchia, tavaszi vírusok, fejed vagy, szénanátha kínoz, mogyorókrém napi, nagy tálban, tálat helyezzük, vírus eltűnjék, fekete himlő, utóbbi évtizedek, légző rendszer, orvost távol, olyan speciális, alma levéhez, magyarok szeretett, azonban biztos, volt Osztrák-Magyar, leírások szerint, vírusok által, sürgős feladatokkal, csirkemájat sütés, levét kifacsarom, böjtelő hava, keresztény hagyományokra, húsvétot megelőző, hónap neve, latin &#8222, gyógynövényekkel, gyógyszerekért, gyógyszerekkel, immunrendszere, tisztítószerek, felülkerekedni, szervezetünkre, megelőzéséért, császármorzsa, reflexszerűen, hagyományokra, szolgáltatnak, megszurkáljuk, süteményekhez, papírtörlővel, megtisztulás, segítségével, gyógyíthatsz, összekeverve, betegségeket, mikrohullámú, előfordulhat, foglalkozzon, lefagyasztom, optimizmusra, feladatokkal, enyhítéséért, összenegyed, enyhítésére, szervezetét, csirkemájat, mogyorókrém, hosszútávon, természetes, bevásárolok, országaiban, egészségére, megtörtént, megtámadta,
© 2013 TVN.HU Kft.