Regisztráció  Belépés
Trükkök: Takarításhoz
...> remek trükkök hogy csillogjon-villogjon a lakásod *

Ragad a konyhaszekrény? Hajjal vagy szőrrel van tele a kanapé és a
díszpárna? Iszonyú mocskosak a gyerekek legói? Vízköves a kád, a kagyló és
a csempe? Eltüntethetetlennek hitt foltok tarkítják a bútorokat?

Ezekkel a nagyszerű trükkökkel tiszta lesz a lakás, újjászületnek a
bútoraid...
2016-02-25 11:47:48
Ez tette az Orbán-kormány az országgal hat év alatt - grafik
... tavalyi kirívó várható 3,2-3,5 százalékos növekedés után sem éri el a válság előtti szintet. Ezért még nagyobb eredmény, hogy az államháztartási hiányt sikerült rendbe tenni - igaz ehhez "trükkök százaira", pontosabban adóemelések garmadájára volt szükség.

2010-ben, a mostani kormány első évében - amit még társbérletben töltöttek a távozó Bajnai-kormánnyal - 17 463 mill...
2016-02-18 17:29:58
Kenyeret a húslevesbe
... házi praktika létezik, amely segít abban, hogy a háztartásbeli dolgaink könnyebben és egyszerűbben történjenek.

A kenyér is ebbe a kategóriába sorolható, vannak ugyanis olyan trükkök, amellyel amellett, hogy sokat spórolhatunk, egyszerűbbé is tehetjük a dolgainkat.

Kenyeret a húslevesbe
A cím hallatán biztosan mindenki felkapja a fejét, hogy mi keresni v...
2015-10-05 13:15:13
Az áldozatkész anya
... szinte azonnal helyeselt, és úgy látta a rendkívüli helyzet rendkívüli megoldást igényel. Meg kell menteni Palikát!
Így Imre és Ildi, mint két gondos, gyereküket féltő szülő mindenféle trükköket eszelt ki, hogy lehetne a fiú figyelmét anyjára mint nőre ráterelni. Ildi hirtelen családi körben egyre többet mutatkozott neglizsében. Átlátszó hálóingekben, bugyiban szép és drága ...
2015-09-29 20:15:42
x
Lelkes Miklós.............................. ................2015-09-02 , 12:12 ..
Lelkes Miklós : Világbumeráng (World boomerang)

Eredetileg címnek azt akartam írni: Európai bumeráng. Ám hamar másként döntöttem: a bumerángozásból nem lehet kihagyni a világ többi részét.

A bumeráng hajítófa, amit az ausztráliai bennszülöttek...
2015-09-02 22:06:49
A körömvirág
... hatású is, így segít a fertőzések megelőzésében is.

Gyógynövénylexikon
Még több természetes gyógymódot találhatsz gyógynövénylexikonunkban. Kattints ide!
Homeopátiás trükkök

Ha érdekelnek a természetes gyógymódok, talán a homeopátia sem áll messze tőled. Ismerj meg néhány alapszabályt alkalmazásával kapcsolatban.


A homeopátia, és am...
2015-08-28 16:53:04
Kenyeret a húslevesbe
... házi praktika létezik, amely segít abban, hogy a háztartásbeli dolgaink könnyebben és egyszerűbben történjenek.

A kenyér is ebbe a kategóriába sorolható, vannak ugyanis olyan trükkök, amellyel amellett, hogy sokat spórolhatunk, egyszerűbbé is tehetjük a dolgainkat.

Kenyeret a húslevesbe
A cím hallatán biztosan mindenki felkapja a fejét, hogy mi keresni v...
2015-08-05 18:11:56
8+1 tuti lekvárfőzési tipp
... forrásakor keletkező habot habszedőkanállal távolítsd el! Ez azért fontos, mert a habban található levegőbuborékok csökkentik a lekvár vagy dzsem eltarthatóságát.

5. Töltési trükkök

A befőttesüvegeket állítsd tepsibe, önts alájuk kevés vizet, és melegítsd, amíg töltöd a lekvárt. Az üvegek peremét töröld teljesen tisztára, majd zárd le légmentesen.

...
2015-06-15 11:52:26
Trükkök az élelmiszer iparban
Az NDR észak-német televízió egy 45 perces dokumentumfilmet mutatott be az élelmiszeripar leggyakoribb fogásairól, melyek egytől-egyig a fogyasztók megtévesztésével, félrevezetésével trükköznek.

,,Ragasztott" sonkák

A németek, akárcsak a magyarok nagyon kedvelik a sertés sonkát. Most olyan sonkákról lesz szó, amelyek előre csomagolva, vékonyra szeletelve kapha...
2015-04-16 13:59:00
A hamu felhasználása
... FELHASZNÁLÁSA A HÁZTARTÁSBAN
január 18, 2015 - Érdekességek, Friss hírek - Tagged: Állatok, fa, hamu, hamu felhasználása, házi praktikák, Házi tippek, Növények, riasztó szer, tippek, trükkök
A fahamut az emberiség nagyon régóta használja hiszen egy nagyon hasznos dolog, sokan viszont nem tudják hogy mennyi mindenre fel lehet használni.

A fa elégetésekor keletk...
2015-01-19 14:19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Lelkes Miklós, FELHASZNÁLÁSA HÁZTARTÁSBAN, áldozatkész anya, élelmiszer iparban, hamu felhasználása, gyerekek legói, nagyszerű trükkökkel, válság előtti, államháztartási hiányt, mostani kormány, távozó Bajnai-kormánnyal, háztartásbeli dolgaink, kategóriába sorolható, rendkívüli helyzet, világ többi, bumeráng hajítófa, ausztráliai bennszülöttek, fertőzések megelőzésében, természetes gyógymódok, habban található, lekvár vagy, befőttesüvegeket állítsd, üvegek peremét, élelmiszeripar leggyakoribb, fogyasztók megtévesztésével, magyarok nagyon, sertés sonkát, emberiség nagyon, nagyon hasznos, megtévesztésével, befőttesüvegeket, félrevezetésével, habszedőkanállal, dokumentumfilmet, államháztartási, bumerángozásból, levegőbuborékok, eltarthatóságát, alkalmazásával, konyhaszekrény, élelmiszeripar, társbérletben, bennszülöttek, háztartásbeli, megelőzésében, felhasználása, újjászületnek, világbumeráng, spórolhatunk, takarításhoz, egyszerűbben, lekvárfőzési, kapcsolatban, leggyakoribb, érdekességek, hálóingekben,
© 2013 TVN.HU Kft.