Regisztráció  Belépés
Kakaós-cseresznyés sütemény
... csokiforgács





Elkészítés

A tojásokat a cukorral felverjük, amikor már krémessé válik, hozzáadjuk a tejet és az olajat. Jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is belekeverjük. A tésztát kettéosztjuk, az egyik adagba bel...
2018-07-17 18:57:05
Epres joghurtfagyi
... 2,5 dl habtejszín
25 dkg eper

Elkészítés

A citromfűlevelet nagyon finomra vágjuk, majd összekeverjük a joghurttal és a mézzel. A tejszínt keményre felverjük, és a habot a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy hosszúkás 1 l-es formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük 1 órára.
Közben az epret megmossuk, kicsumázzuk és aprór...
2018-07-17 14:10:51
Diós piskótás krémes
... tejet. Rátöltjük a forró tejre és állandó kavarással besűrítjük. Időnként belekavarva kihűtjük.
A vajat a 2 ek porcukorral habosra kavarjuk, majd a kihűlt pudinggal habosítjuk. Felverjük a tejszínhabot és hűtőbe tesszük.
A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, egyes fokozatra visszakapcsolva belekavarjuk a 2 tojássárgáját, és 2-3 részben az olajat.
Összev...
2018-07-07 06:37:58
Diós tejszínszelet
... együtt egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk. Közben a pudingport összekeverjük a cukorral és a tejjel, megfőzzük és kihűtjük. A habot felverjük, hozzákeverjük a cukrot és a habfixet, majd a kihűlt pudingot is belekeverjük. A fele krémet rákenjük a kekszes alapra és 15 percre hűtőbe tesszük. A vaníliás cukrot feloldjuk a tejben ...
2018-06-30 16:27:46
Nyári madártej szelet, krémes finomság, amit sütni sem kell!
... díszítéshez

Elkészítése:

A pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, a vaníliaaromát is hozzákeverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot felverjük. A kihűtött pudinghoz kavarjuk a habot, kanalanként ad...
2018-06-30 15:41:00
Tejszínkrémes barackos finomság sütés nélkül!
... joghurt
2 evőkanál porcukor
20 dkg barack befőtt

Elkészítése:

A pudingot, a cukrot és a tejet összekeverjük és megfőzzük, majd kihűtjük. A habot felverjük és belekeverjük a joghurtot és a porcukrot. Ha a puding kihűlt összedolgozzuk vele, majd a befőtt háromnegyedét apróra vágjuk, lecsöpögtetjük és belekeverjük. A maradék befőttel díszítjük ...
2018-06-28 18:59:06
Klasszikus Rákóczi túrós
... Ezután kivesszük, megkenjük baracklekvárral, ráhalmozzuk a túrótölteléket és visszatesszük sülni. Amikor körben barnulni kezd a széle, akkor jó.
A tojásfehérjéket kis fokozaton géppel ...
2018-06-24 15:26:27
Kemenesi béles
... helyezzük és beleteszünk 30 dkg őrölt dióbelet, ami össze van keverve 20 dkg cukorral és 4 tojássárgájával.
A tészta másik felét rátesszük a dióra és 2 órát állni hagyjuk.
Azután felverjük a hat tojás fehérjét, hozzá adunk 30 dkg porcukrot. A tészta tetejét, nagyon vékonyan, megkenjük akármilyen lekvárral és azután a habot a tetejére tesszük.
Sütőbe tesszük és szép ...
2018-06-11 11:58:05
Sütés nélküli krémes epertorta
... simítjuk. A megmosott epret félbevágjuk és a kekszes rétegre tesszük az eperszeleteket. Összeállítjuk a fehér krémet: a mascarponét a porcukorral és a citromhéjjal kikavarjuk. A habot felverjük és a mascarponés krémhez keverjük. A kekszes rétegre simítjuk és hűtőbe tesszük. Elkészítjük az epres krémet: a mascarponét a porcukorral kikavarjuk. Az epret összeturmixoljuk és a krémhez ...
2018-06-02 14:30:54
Képviselő fánk
... kitámasztjuk,hagyjuk a fánkokat kihűlni,száradni.
Jó ropogós tészta lett.
A kalapjukat levágjuk.
A belsejében lévő hártyát kikaparjuk.
Krém készítés:
Először vízgőz felett felverjük a tojásfehérjéket a cukor 2/3 részével.
A lisztet kevés tejjel,tojássárgájával simára keverjük.
A maradék tejet a vaníliás cukorral felforraljuk egy nagy lábasban és ...
2018-06-01 10:15:01
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Klasszikus Rákóczi, cukorral felverjük, tésztát kettéosztjuk, egyik adagba, citromfűlevelet nagyon, tejszínt keményre, joghurtos keverékbe, fagyasztóba tesszük, epret megmossuk, forró tejre, kihűlt pudinggal, cukorral kemény, tálba tesszük, pudingport összekeverjük, habot felverjük, kihűlt pudingot, fele krémet, kekszes alapra, vaníliás cukrot, edénybe tesszük, szokásos módon, tejszínhabot felverjük, kihűtött pudinghoz, tejet összekeverjük, puding kihűlt, befőtt háromnegyedét, maradék befőttel, tészta másik, tészta tetejét, tetejére tesszük, megmosott epret, kekszes rétegre, fehér krémet, citromhéjjal kikavarjuk, mascarponés krémhez, epres krémet, porcukorral kikavarjuk, epret összeturmixoljuk, fánkokat kihűlni, kalapjukat levágjuk, belsejében lévő, lisztet kevés, maradék tejet, vaníliás cukorral, nagy lábasban, összeturmixoljuk, citromfűlevelet, baracklekvárral, tojásfehérjéből, tojássárgájával, visszakapcsolva, tojásfehérjéket, túrótölteléket, összedolgozzuk, eperszeleteket, lecsöpögtetjük,
© 2013 TVN.HU Kft.