Belépés
Tarkabab tarhonyával, fűszeres hagymával és debrecenivel
... só
2 db babérlevél
4 db debreceni kolbász
12 dkg tarhonya
2 ek olaj
4 gerezd fokhagyma
2 dkg őrölt pirospaprika
30 dkg hagymakeverék (vörös-, póré-, új-, lila hagyma és snidling)
0,5 dl olaj
őrölt bors
1 csokor petrezselyemzöld


Elkészítés

A babot megmossuk,...
2016-10-11 23:27:14
Fűszeres borjúszelet
... mustárral, apróra vágott petrezselyemmel és tárkonnyal elkeverjük. A borjúhússzeleteket mindkét oldalról besózzuk és megborsozzuk, majd egyik felét egyenletesen bekenjük az előkészített hagymakeverék felével.
3. Nagy serpenyőben közepes hőfokon felhevítjük a megmaradt vajat, a húsdarabokat a megkent felükkel lefelé beletesszük. A megtisztított, megmosott gombát a hús mellé h...
2010-11-29 06:05:35
1 
Címkék: babot megmossuk, előkészített hagymakeverék, megmaradt vajat, megkent felükkel, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, megtisztított, hagymakeverék, pirospaprika, előkészített, megborsozzuk, egyenletesen, debrecenivel, húsdarabokat, serpenyőben, tarhonyával, felhevítjük, beletesszük, borjúszelet, elkészítés, elkeverjük, tárkonnyal, babérlevél, megmaradt, megmosott, mustárral, megmossuk, fokhagyma, hagymával, debreceni, fűszeres, tarkabab, oldalról, tarhonya, felükkel, bekenjük, besózzuk, snidling, hőfokon, megkent, felével, közepes, kolbász, mindkét, csokor, lefelé, gerezd, gombát, hagyma, vágott, apróra, vörös, egyik, felét, őrölt, vajat, babot, mellé,
© 2013 TVN.HU Kft.