|
|
|
... só
2 db babérlevél
4 db debreceni kolbász
12 dkg tarhonya
2 ek olaj
4 gerezd fokhagyma
2 dkg őrölt pirospaprika
30 dkg hagymakeverék (vörös-, póré-, új-, lila hagyma és snidling)
0,5 dl olaj
őrölt bors
1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés
A babot megmossuk,... |
2016-10-11 23:27:14 |
|
|
|
|
|
|
... mustárral, apróra vágott petrezselyemmel és tárkonnyal elkeverjük. A borjúhússzeleteket mindkét oldalról besózzuk és megborsozzuk, majd egyik felét egyenletesen bekenjük az előkészített hagymakeverék felével.
3. Nagy serpenyőben közepes hőfokon felhevítjük a megmaradt vajat, a húsdarabokat a megkent felükkel lefelé beletesszük. A megtisztított, megmosott gombát a hús mellé h... |
|
2010-11-29 06:05:35 |
|
|
|
|