Belépés
Az ülő életmód káros hatásairól
... védőhatásait

Egy legújabb tanulmány arra mutat rá, hogy hiába nem hajlamos valaki a demenciára, ha inaktív életmódot folytat, ugyanannyi esélye van erre a betegségre, mint azoknak, akik hajlamosak erre a betegségre. Manapság több tízmillió ember szenved demenciában világszerte. A demenecia leggyakoribb formája az Alzheimer-kór, amely a demenciás esetek 60-80 százalékát ...
2018-10-15 22:38:01
Tallóztam
... a fizikai fájdalmat is csökkenti.

Emberi kultúránk egyre inkább technológiai központú, azaz az emberek egyre több és több időt töltenek különféle eszközök használatával és hajlamosak vagyunk elfelejteni az emberi érintés értékes előnyeit. Pedig az emberi érintkezés ellensúlyozni tudja a modern technológia elszigetelő hatásait.

Egy kísérletben azt vizsgálták, ...
2018-10-15 10:59:51
Top 10 étel a rák megelőzésére
... ételek

Fokhagyma

A fokhagymában található diallil-diszulfid segít csökkenteni a tumorsejtek növekedését. Az allil-kén megelőzi a stressz okozta sejtosztódást. A rákos sejtek hajlamosak elszaporodni, ez a vegyület pedig ezt hatékonyan akadályozza meg.

Brokkoli

A brokkoli tele van antioxidánsokkal, rostokkal, flavonoidokkal, stb. Az antiox...
2018-10-14 17:31:42
Az érintés fájdalomcsillapító hatása
... a fizikai fájdalmat is csökkenti.

Emberi kultúránk egyre inkább technológiai központú, azaz az emberek egyre több és több időt töltenek különféle eszközök használatával és hajlamosak vagyunk elfelejteni az emberi érintés értékes előnyeit. Pedig az emberi érintkezés ellensúlyozni tudja a modern technológia elszigetelő hatásait.

Egy kísérletben azt vizsgálták, ...
2018-10-12 21:54:35
25 érv a teafogyasztás mellett
... szennyeződésektől és betegségektől, erősítik az immunrendszert és leküzdik a fertőzéseket. Az antioxidánsok elpusztítják a testben lévő szabadgyököket, amelyek erősen instabil szerkezetek, és hajlamosak kárt okozni a DNS-ben és a sejtek működésében.

Védi a szívet

Egy japán kutatás során kimutatták, hogy a zöld tea jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri b...
2018-10-10 20:19:07
7 egészséges reggeli, amely segíti a fogyást
... folyamán 100 kalóriával kevesebbet ettek, mert kevésbé voltak éhesek. Egy másik tanulmány szerint pedig azok, akik hetente legalább 7 adag joghurtot ettek, azok kevésbé voltak hízásra hajlamosak. Tápláló reggelihez próbáld ki a joghurtot vegyes gyümölccsel, chiamaggal, vagy búzsacsírával.

Smoothie

A smoothie gyors és egyszerű módja annak, hogy tápláló reggeli...
2018-10-04 11:46:28
A húgyúti fertőzésekről
... fájdalom, büdös vizelet kíséri.

Oka: anatómiai eltérés, meghűlés (különösen a lábak és a medence), lelki feszültség, korábbi nátha vagy bélfertőzés.

Alkatilag azok hajlamosak rá, akiknek labilis a hőháztartása (gyakran hideg a kezük-lábuk nem fáznak akkor sem, ha lehűlnek). Nemegyszer találunk köztük olyanokat, akiknek gyakorta felső légúti fertőzése van, fül...
2018-10-03 19:26:36
Öregek napja
... idősek világnapja,kiváló alkalom arra, hogy felülvizsgáljuk öregjeink irányába tanúsított, néha-néha bizony elmaradozó gondoskodásunkat.

A mindennapi tennivalók mellett sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy elfeledkezzünk róla: törődéssel tartozunk az idősek felé. Pedig a figyelem kijárna minden nap, és nem is csak családi szinten.

Október elseje az idősek vil...
2018-10-01 10:21:22
2018. szeptember 30., vasárnapi Napiszöveg
... meghaladja
a teherbírásunkat, valószínűleg
könnyen felismerjük, hogy Jeho-
vára kell támaszkodnunk. De mi a
helyzet, amikor mindennapos
problémákról van szó? Hajlamosak
vagyunk arra, hogy a saját fejünk
után menjünk, vagy inkább
Jehova gondolkodását követjük
azáltal, hogy bibliai alapelvek
után nézünk, és alkalmazzuk ...
2018-10-01 01:32:09
1 2 3 ....................247 248 ..........371 372 ...........494 495 496 
Címkék: teafogyasztás mellett, húgyúti fertőzésekről, legújabb tanulmány, demenecia leggyakoribb, demenciás esetek, fizikai fájdalmat, emberek egyre, emberi érintés, emberi érintkezés, modern technológia, fokhagymában található, tumorsejtek növekedését, allil-kén megelőzi, stressz okozta, rákos sejtek, vegyület pedig, brokkoli tele, öregedés tüneteit, mindennapi ápolási, arcbőrünk igényeit, bőrtípusunknak megfelelően, antioxidánsok elpusztítják, testben lévő, sejtek működésében, japán kutatás, másik tanulmány, joghurtot vegyes, smoothie gyors, mindennapi tennivalók, idősek felé, figyelem kijárna, saját fejünk, gondoskodásunkat, antioxidánsokkal, bőrtökéletesítő, felülvizsgáljuk, teherbírásunkat, arckezelésekre, bőrtípusunknak, immunrendszert, elfeledkezzünk, szabadgyököket, flavonoidokkal, teafogyasztás, ellensúlyozni, betegségektől, búzsacsírával, használatával, sejtosztódást, támaszkodnunk, fertőzésekről, gondolkodását, antioxidánsok, védőhatásait, elszaporodni, leggyakoribb, elpusztítják, hőháztartása,
© 2013 TVN.HU Kft.