Regisztráció  Belépés
Szentháromság
... (Mt 28,19). Erre alapul a szentháromság-tan későbbi kifejtése, melyet Krisztus sok olyan kijelentésével hoztak összhangba, mely az ő Fiúságát és az Atya viszonyát - az egységét -, hangsúlyozta.

Néhány példa arra, hogyan fejlődött a korai keresztény időkben a Szentlélek elmagyarázásának gondolatmenete:

Iréneusz ( {\displaystyle \dagger } {\displaystyle \dagger...
2018-04-23 08:13:33
Húsz év után hazatért Kanadából – megőrültél Dani
... egészítik ki az újonnan fejlesztett módszerek hitelesítése érdekében.

A csoport munkájához szakmai hátteret biztosít az Audi Hungaria Járműfejlesztés szakterülete is - hangsúlyozta Knáb Erzsébet.- A közös kutatási projekt megvalósítása tovább erősítheti a legmodernebb technológiát és innovatív megoldásokat alkalmazó Audi Hungaria versenyképességét....
2018-04-20 21:13:28
Ferenc pápa: Beszédünk, nézésünk,
... jegyét hordozza magán
2018. április 18. szerda
A Szentatya április 18-án folytatta a keresztségről múlt héten elkezdett tanítását a délelőtti általános kihallgatás keretében. Hangsúlyozta, hogy Isten egész életünkben, szüntelenül hív minket a krisztusi életre, és meghívásaira várja is válaszunkat.
Ferenc pápa katekézise itt olvasható https://www.magyarkurir.h...
2018-04-18 19:21:34
Lovas István: NAGYKÖVETI KORREKCIÓK A HAZUGSÁGOKRA
... ismert, sok amerikai tapasztalatot is maga mögött tudó brit újságíró, Matthew Engel írta ,,A diktátor játszótere: Orbán Viktor Magyarországában" címmel.

A nagykövet hangsúlyozta, a cikk beleillik a nemzetközi médiakampányba, amellyel a magyarországi választásokat akarták befolyásolni a rendkívül népszerű magyar miniszterelnök ellen. Majd azt írta,

...
2018-04-14 20:12:57
Kéri László: a migránsozás olyan népbutítás, amire az utóbbi
... legnagyobb tétje, hogy félelemben fogunk élni a következő négy évben vagy sem - fogalmazott a Népszavának Kéri László politológus.

Tippelhetetlen választás

Kéri hangsúlyozta, ennyire megjósolhatatlan kimenetelű választás még soha nem volt 1990 óta, igencsak fel van adva a lecke azoknak, akik a végeredményt meg akarják “tippelni":

...
2018-04-10 21:59:23
A magyar lakosság jelentős része funkcionális analfabéta
... Magyarországon a fiatalság nagyobb része közönyös, nem túl aktív, illetve akinek elege volt a magyarországi viszonyokból, az elment külföldre.
Befolyásolás

Reichert János hangsúlyozta, a legfőbb baj, hogy a gyerekek száma gyorsan csökken, az öregek száma meg gyorsan nő. Egyre több egyre betegebb ember akar az egyre drágább ellátásokból részesülni. A kormány pedig n...
2018-04-07 10:42:41
Mélyen a balkáni szint alatt jár a magyarországi választási
... kezükbe. Sőt olyan sem fordult elő, hogy a plakáton egy színes bőrű csoport elé azt írták volna: Stop. - Ez itt a rasszizmus és az idegengyűlölet kategóriáját is kimerítené - hangsúlyozta a szakértő, aki úgy látja, ebbe a körbe sorolható a Gyurcsány-féle, a határon túli magyarokat lejárató videó is.

- A Balkánon ilyen jellegű kampány egyelőre nincs. Az...
2018-04-07 10:41:09
Színes kínálat a Bihar-Bihor Expón
... festeni és csak utána jöhet az összeállítás. Rengeteg türelemre van hozzá szükség, de ha ideges vagyok, akkor éppen erre van szükségem. Leülök, dolgozom vele, és meg is nyugszom - hangsúlyozta Póka Andrea. Kollár Ica hozzáfűzte, a virágok elkészítéséhez több óra kell, attól függően, hogy milyet készít. A szirmokat egyesével állítja össze, utána pedig csokorba köti őket vagy ...
2018-04-07 07:11:18
Olajért adták oda Európát a muszlimoknak (Videó)
EURÁBIA: Eladták Európát az iszlámnak olajért és hatalomért - Ez árulás a legmagasabb szinteken- Gertrud Galster

EURÁBIA: Iszlamizáció és bevándorlás! Ez árulás a legmagasabb szinteken, "Euro-mediterrán partnerség" vagy "Mediterrán Unió" fedőnévvel.
A dokumentumfilm minden ténye ellenőrizhető.

Videó: Eladták Európát az iszlámnak ol...
2018-04-04 22:26:45
Rettegjél csak szépen és áltasd magad!
... mindennapjai felé vezető ösvényt választja, aki a mi jelöltjeinket választja, az a biztonságra voksol. Mi meg fogjuk őrizni Budapestet szép, izgalmas és biztonságos városnak - hangsúlyozta.

Orbán Viktor szerint Magyarországon a migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti. Hozzátette, nem szabad megengedni, hogy megismétlődjön, ami három évvel ezel...
2018-04-04 20:12:26
1 2 3 ...........3337 3338 .....5005 5006 ......6673 6674 6675 
Címkék: Lovas István, NAGYKÖVETI KORREKCIÓK HAZUGSÁGOKRA, Kéri László, Bihar-Bihor Expón, Audi Hungaria Járműfejlesztés, Knáb Erzsébet, Audi Hungaria, Matthew Engel, Orbán Viktor Magyarországában&#8221, Népszavának Kéri László, Reichert János, Póka Andrea, Kollár Ica, Eladták Európát, Gertrud Galster, Mediterrán Unió, Orbán Viktor, migránsozás olyan, magyar lakosság, balkáni szint, magyarországi választási, szentháromság-tan későbbi, korai keresztény, újonnan fejlesztett, csoport munkájához, közös kutatási, legmodernebb technológiát, keresztségről múlt, délelőtti általános, krisztusi életre, diktátor játszótere, nagykövet hangsúlyozta, cikk beleillik, nemzetközi médiakampányba, magyarországi választásokat, rendkívül népszerű, következő négy, lecke azoknak, fiatalság nagyobb, magyarországi viszonyokból, elment külföldre, gyerekek száma, öregek száma, egyre drágább, kormány pedig, színes bőrű, idegengyűlölet kategóriáját, körbe sorolható, határon túli, virágok elkészítéséhez, szirmokat egyesével,
© 2013 TVN.HU Kft.