Regisztráció  Belépés
Németh Szilárd: az LMP botrányt csinált a parlamentben
... és frakciótársa, Demeter Márta, aki nem is bizottsági tag.
Németh Szilárd szerint az tört...
2017-11-20 21:54:02
Brexit - Az Európai Gyógyszerügynökséget Amszterdamba, az Európai Bankhatóságot Párizsba költöztetik
... voksoláson patthelyzet alakult ki az utolsó fordulóban, és sorshúzással kellett dönteni.
Az Európai Bizottság a szavazást "a Brexit első látható eredményének" nevezte, és közleményében hangsúlyozta, az ügynökségeknek zavartalanul kell folytatniuk a működésüket a költözés után is.
A bizottság a tagállamok által elfogadott kritériumok alapján értékelte az ajánlatokat, mely...
2017-11-20 21:24:28
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Kósa: sporttörténelmi siker
... szakágának vezetője úgy értékelt az MTI-nek, hogy a realitásnak megfelelő az egyéni kvóták száma is, de ott mindkét nemnél összejöhetett volna még egy-egy indulási jog. Azt viszont hangsúlyozta, igazán nagy fegyvertény, hogy minden kvótás helyen versenyképes sportolót képesek majd indítani az ötkarikás játékokon.
"Érem a cél a férfi és a női váltó számára is, de egyéniben is ...
2017-11-20 21:24:18
Szeneczey Balázs: az ingatlanfejlesztések értéke idén meghaladja a 2 milliárd eurót
...
Az elmúlt években Budapest vonzó célponttá vált a régióban, és nem csak zöldmezős beruházások vannak, de a barnamezős övezeteket is felfedezte az ingatlanpiac - hangsúlyozta. Az irodafejlesztések közül egyedülállónak nevezte a Váci úti folyosó fejlesztését , és megjegyezte, hogy a fővárosi régió kiszélesítése érdekében a peremkerületekben is vannak beruházások, ahol új városk...
2017-11-20 21:14:25
A The New York Times felfüggesztette megbízatásából fehér házi tudósítóját szexuális zaklatás vádja miatt
... ugyanis hétfőn azt jelentette: négy nő azzal vádolta meg a tudósítót, hogy szexuálisan zaklatta őket, amikor még pályakezdő újságírók voltak.
Thrush beismerően nyilatkozott, de hangsúlyozta: valamennyi esetben közös megegyezésről volt szó, azaz a nők beleegyezésével történt minden.
A Vox cikkét jegyző Laura McGann, a vádlók egyike leírta, hogy egy washingtoni kávézóban...
2017-11-20 20:53:43
Századvég: az FDP a migráció ügye miatt szállt ki a német koalíciós tárgyalásokból
... István elmondta: a családegyesítés elfogadásáról vitáztak a pártok, amely szerinte a gyakorlatban azt jelenti, "megengedik-e azt, hogy újabb nyolcszázezer ember érkezzen Németországba". Hangsúlyozta: az FDP arra építette választási kampányát, hogy felelősen gondolkodik, jövőképében az szerepelt, hogy Németország megmarad a saját és az európai hagyományokon belül, ezért nem támogat...
2017-11-20 20:13:31
A közel-keleti békefolyamatról beszélt a spanyol kormányfő és a palesztin elnök Madridban
...
Az eseményről szóló közlemény szerint a spanyol miniszterelnök a megbeszélésen hangsúlyozta, hogy a béke érdekében szükséges a bizalom feltételeinek megteremtése. Egyebek mellett pedig arról is beszélt, hogy támogatja a palesztin belső megbékélési folyamatot.
A palesztin elnök a találkozón az egységes és erős Spanyolország támogatását fejezte ki - áll a tájékoztatóban, ...
2017-11-20 19:33:55
Merkel nem kíván lemondani a koalíciós egyeztetések kudarca miatt
... ciklusra vállalja a kormányzás feladatát, ha pártja győztesen kerül ki a küzdelemből, és a ciklusból még csak két hónap telt el, így ez a kérdés nincs napirenden.
Mindkét interjúban hangsúlyozta, hogy a "célegyenesben" fulladtak kudarcba az egyeztetések a CDU/CSU pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányáról.
A pártok színe (CDU/CSU: fekete, FDP: sár...
2017-11-20 19:33:46
Észak-koreai válság - Donald Trump bejelentette: Észak-Koreát a terrorizmust támogató államok listájára helyezi
... nevezte az észak-koreai rezsimet, és további szankciókat helyezett kilátásba. Ezeket azonban ezúttal nem sorolta fel. Csupán annyit közölt: az új büntetőintézkedéseket kedden jelenti be. Hangsúlyozta, hogy Észak-Korea "amellett, hogy nukleáris pusztítással fenyegeti a világot, visszatérően nemzetközi terrorakciókat, köztük külföldön elkövetett gyilkosságokat támogatott". Trump meg...
2017-11-20 19:23:56
A budapesti Piarista Gimnázium alapításának 300. évfordulóját ünnepelték
... és 68 összedőlt épület volt - fűzte hozzá Bagdy Gábor.
A piaristák Pesten azért dolgoztak, hogy ismét európai rangra emeljék a törökök uralma alól felszabadított magyarságot - hangsúlyozta Jelenits István Széchenyi-díjas irodalomtörténész, teológus, piarista szerzetes.
Felidézte azt is: a háborús dúlások miatt nyomorúságos állapotú városba először négy piarista szerzetes...
2017-11-20 18:13:36
1 2 3 ..........3229 3230 ......4843 4844 .....6457 6458 6459 
Címkék: Németh Szilárd, Európai Gyógyszerügynökséget Amszterdamba, Európai Bankhatóságot Párizsba, Szeneczey Balázs, York Times, Donald Trump, Piarista Gimnázium, Demeter Márta, Európai Bizottság, Laura McGann, Bagdy Gábor, Jelenits István Széchenyi-díjas, migráció ügye, német koalíciós, közel-keleti békefolyamatról, spanyol kormányfő, palesztin elnök, koalíciós egyeztetések, terrorizmust támogató, budapesti Piarista, utolsó fordulóban, ügynökségeknek zavartalanul, költözés után, tagállamok által, realitásnak megfelelő, egyéni kvóták, ötkarikás játékokon, elmúlt években, barnamezős övezeteket, irodafejlesztések közül, fővárosi régió, vádlók egyike, washingtoni kávézóban, családegyesítés elfogadásáról, európai hagyományokon, eseményről szóló, spanyol miniszterelnök, megbeszélésen hangsúlyozta, béke érdekében, bizalom feltételeinek, palesztin belső, kormányzás feladatát, kérdés nincs, pártok színe, észak-koreai rezsimet, piaristák Pesten, törökök uralma, háborús dúlások, békefolyamatról, családegyesítés,
© 2013 TVN.HU Kft.