Regisztráció  Belépés
Nyolc százalékkal nőtt a Videoton cégcsoport árbevétele az első fél évben
... amely meghaladja a szokásos szintet. A jövőre nézve biztatónak nevezte, hogy többségében már elnyert, konkrét üzletek miatt ruháznak be.
Sinkó Ottó a munkaerőhiánnyal kapcsolatban hangsúlyozta: az általános munkaerő-kínálat szűkült, a Videotonnál az elmúlt hónapokban mégis körülbelül 100-zal tudták növelni a létszámot a termelő cégeiknél. A cégcsoportnál a keresetek az ország...
2017-07-25 16:24:18
Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
... állam fogja üzemeltetni, a beruházás munkahelyeket teremt. Mint fogalmazott, felkészültek arra, hogy sok turista érkezik Bajnára.
Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a felújítás kihat a környék idegenforgalmára. A környékbeli települések számára igénybe vehető lesz rendezvények céljára is.
Virág Zsolt, a program végrehajtásáért felelős minis...
2017-07-25 15:34:48
Ukrán válság - Kreml: az Ukrajnának való amerikai fegyverszállítás késleltetné a rendezést
... mérlegelik Washingtonban.
Petro Porosenko ukrán elnöknek azzal az indítványával kapcsolatban, amely szerint az ENSZ vezényeljen békefenntartókat a Donyec-medencébe, az orosz szóvivő hangsúlyozta, hogy egy ilyen lépés csakis az összes érintett fél beleegyezése esetén lehetséges (a világszervezetnél egyébként jelenleg nem mérlegelik egy ilyen misszió felállítását.)
Peszko...
2017-07-25 15:33:56
Erdogan: a világ muzulmánjai védjék meg Jeruzsálemet
... biztonsági kabinet kedden úgy döntött, hogy a fémdetektoros kapukat eltávolítják, de helyettük más, "fejlettebb technológiát" fognak alkalmazni.
Erdogan üdvözölte a lépést, de hangsúlyozta, hogy Izrael látja majd a legnagyobb kárát, ha nem tartja tiszteletben az imahelyet és terroristáknak tekinti az odaérkező muzulmánokat. A török elnök arra szólította fel a zsidó államot, h...
2017-07-25 15:03:33
Muszbek: az Eb óta sportszakmailag visszaesett a magyar labdarúgás
... eredményt kellett volna produkálnia. Már a második húszéves TAO-generáció nőtt fel, de az ennyi pénzből elvárható felzárkózás, s a piacképes labdarúgók kitermelése mégsem következett be" - hangsúlyozta a sportközgazdász, aki nagyítójában idén először vizsgálta meg a Magyar Labdarúgó Szövetség gazdálkodását. Mivel a számok alapján az MLSZ bevételeinek 40 százaléka származik közpénz...
2017-07-25 14:53:38
FM-államtitkár: a vásárlói tudatosság segíthet a gyengébb minőségű élelmiszerek visszaszorításában
... és technikai feltételeit is javítja. Az államtitkár szerint az intézkedések 3-4 éven belül meghozhatják a kívánt eredményeket.
A kettős élelmiszerminőség kapcsán Zsigó Róbert hangsúlyozta: a silányabb termékek forgalmazása az európai közös piac problémája, amelynek mielőbbi megoldásához széleskörű összefogásra van szükség. Hozzátette, hogy a fogyasztók érdekét védi a Brüsszel...
2017-07-25 13:43:33
Elkezdték az aláírásgyűjtést az állami cégvezetők bérplafonjáról szóló népszavazáshoz
... bérfeszültségre. "Durván igazságtalan"- mondta -, hogy miközben a dolgozók felének fizetése nem éri el a százezer forintot, addig az állami cégek felsővezetői ötmilliót is kereshetnek.
Hangsúlyozta, hogy összesen 120 napjuk van az aláírások összegyűjtésére.
Korábban az MSZP, az LMP, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutya Párt is jelezte csatlakozási szándékát, de ők csak későb...
2017-07-25 13:33:21
Lengyel bíróságok - Szejm-alelnök: a kormánypárt kivárja az államfő törvénytervezetét
... el az utca nyomásgyakorlásától" és a tüntetések során észlelhető incidensektől, melyek között "a képviselőkkel szembeni erőszakot", az utcák eltorlaszolását sorolta fel. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a tüntetések jogszerűek, "arra vallanak, hogy Lengyelországban nagyszerűen működik a demokrácia".
Terlecki felidézte: a PiS a parlamenti munka során az Andrzej Duda által javasol...
2017-07-25 13:13:43
KKM: a konzul minden segítséget megadott a bajorországi autóbaleset érintettjeinek
... felhívják a külföldre utazók figyelmét a szükséges utasbiztosítás fontosságára, hiszen ennek megléte esetén számíthatnak a családok a biztosító anyagi segítségére.
A sajtófőnök hangsúlyozta: az ügyintézés során mindenben, így a tolmácsolásban is segédkeznek az illetékes konzulok. Feladatkörük továbbá a holttestek hazaszállításához szükséges engedélyek kiállítása és a halotti ...
2017-07-25 13:03:13
Csepreghy: fejlesztik az érdi egészségügyi és oktatási intézményeket
... építése és szakképzési centrum kialakítása.

Aradszki András...
2017-07-25 13:03:03
1 2 3 ..........3102 3103 .....4653 4654 .....6203 6204 6205 
Címkék: Sinkó Ottó, Völner Pál, Virág Zsolt, Petro Porosenko, Magyar Labdarúgó Szövetség, Zsigó Róbert, Kétfarkú Kutya Párt, Andrzej Duda, Aradszki András, világ muzulmánjai, magyar labdarúgás, vásárlói tudatosság, gyengébb minőségű, állami cégvezetők, kormánypárt kivárja, államfő törvénytervezetét, konzul minden, bajorországi autóbaleset, érdi egészségügyi, szokásos szintet, jövőre nézve, munkaerőhiánnyal kapcsolatban, általános munkaerő-kínálat, elmúlt hónapokban, termelő cégeiknél, beruházás munkahelyeket, térség országgyűlési, felújítás kihat, környék idegenforgalmára, környékbeli települések, program végrehajtásáért, indítványával kapcsolatban, orosz szóvivő, ilyen lépés, összes érintett, világszervezetnél egyébként, ilyen misszió, fémdetektoros kapukat, legnagyobb kárát, odaérkező muzulmánokat, török elnök, zsidó államot, második húszéves, ennyi pénzből, piacképes labdarúgók, számok alapján, államtitkár szerint, kívánt eredményeket, kettős élelmiszerminőség, silányabb termékek, európai közös,
© 2013 TVN.HU Kft.