Regisztráció  Belépés
BÉT - További csökkenésre számítanak a tőzsdén az elemzők
... és mind a régióban, mind a magyar piacon további eladások várhatók.
A szakértő szerint érdemes figyelni, hogy nap közben lesz-e a vételi erő a tőzsdén, de nyitásban erős negatív hangulatra lehet számítani.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szintén jelentős esésre számít nyitásban. Kommentárja szerint folytatódhat a negatív irányú mozgás, mert inte...
2018-03-23 08:51:28
Ő talán jó hangulatra derítene téged nem??
...
2018-03-17 19:46:34
BÉT - Negatív hangulatra számítanak az elemzők
...
Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője az MTI-nek elmondta, a régióban és a magyar piacon is enyhe negatív hangulat lehet a nemzetközi tendencia miatt.
A Concorde Értékpapír elemzője szerint a magyar részvénypiacon az OTP-re érdemes figyelni, miután felminősítették a banki papírt, és ez hatással lehet az árfolyamára.
Kovács Bálint, az Equilor Befektetés...
2018-02-28 08:31:29
Gyógynövények, amelyek jót tesznek az agynak
... növényt már igen régóta használják memóriazavarok és agybetegségek kezelésére, és hatékonyságát kutatások is bizonyították. Jó hatással van a kognitív képességekre, a szómemóriára és a hangulatra is. Egy teáskanál szárított zsályát adjunk egy csésze forró vízhez, áztassuk tíz percig, szűrjük le, és fogyasszuk naponta két alkalommal.

Szegfűszeg
A szegfűszeg gyógyha...
2018-02-23 13:53:20
Választás 2018 - Hidvéghi: Soros és az ellenzék együtt bontaná le a határzárat
... megőrizzük magyar országnak" - jelentette ki Hidvéghi Balázs....
2018-01-30 13:22:21
Román kormányalakítás - Moody's: veszélyezteti a szerkezeti reformokat a gyakori kormányfőcsere
... politikai instabilitás, és az, hogy a román kormány ebben a helyzetben nem tud szerkezeti reformokat végrehajtani, valószínűleg nyomást gyakorol majd a Romániával szembeni befektetői hangulatra, különös tekintettel arra, hogy a nagyon rövid időszakokon belüli korábbi kormányváltások gyakran szakpolitikai irányváltást is eredményeztek.
A hitelminősítő idéz egy nemrégiben elvég...
2018-01-22 20:14:57
Karácsony a Fény ünnepe!
... előkészítették. Az egész szociális életet ez a zenei-költői elem itatta át. Az emberek hittek abban, hogy az év során zajló életükhöz éppen olyan szükségük van erre a táncos-zenés költői hangulatra, mint a mindennapi táplálékra, mert így hozták létre a kozmosz isteni-szellemi hatalmaihoz fűződő kapcsolatukat. Ebből az ünnepből maradt fenn a későbbi korban, hogy a költő például így...
2017-12-28 08:55:19
Az ajándék
Az ajándék

Ne lepje be a hó a szívünket,
ne menjen el mellettünk az ünnep,
ne csak múló hangulatra vágyjunk,
JÉZUS legyen az a j á n d é k nálunk!

Füle Lajos...
2017-12-23 22:20:35
BÉT - Elemző: alacsony forgalom és csekély emelkedés várható
...
A szakértő szerint a piaci hangulatra világszerte kedvezőtlenül hatott a katalóniai választások végeredménye, de a BÉT forgalmára ez várhatóan nem lesz hatással.
Bukta Gábor, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában kifejtette, hogy a BUX-index is profitálni tudott csütörtökön az amerikai nyitást követő és az az európai kereskedés záró szak...
2017-12-22 09:01:18
Könnyűbb álmot ígér
... hely
nem számít ki mit hord, mit visel

Igen, a vers könnyűbb álmot ígér
talán újra szép gyermekkort idéz
talán szerelmes nyarakat hoz fel
talán ünnepi hangulatra ügyelsz
talán csak pusztán a vers maga kell
talán sikerül a bánatot elejtened
talán a különös hangzások miatt
talán lelkeden béke lesz és vigasz
talán lázban segít m...
2017-12-15 23:36:27
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, Rövid Szabolcs, Concorde Értékpapír Zrt, Concorde Értékpapír, Kovács Bálint, Equilor Befektetés, Hidvéghi Balázs, Füle Lajos, Bukta Gábor, ellenzék együtt, szerkezeti reformokat, gyakori kormányfőcsere, magyar piacon, szakértő szerint, negatív irányú, nemzetközi tendencia, magyar részvénypiacon, banki papírt, kognitív képességekre, teáskanál szárított, csésze forró, szegfűszeg gyógyha, román kormány, nagyon rövid, hitelminősítő idéz, nemrégiben elvég, egész szociális, zenei-költői elem, emberek hittek, táncos-zenés költői, mindennapi táplálékra, kozmosz isteni-szellemi, ünnepből maradt, későbbi korban, költő például, piaci hangulatra, katalóniai választások, amerikai nyitást, vers könnyűbb, vers maga, bánatot elejtened, különös hangzások, kormányalakítás, felminősítették, kormányváltások, részvénypiacon, előkészítették, kommentárjában, memóriazavarok, kormányfőcsere, szakpolitikai, veszélyezteti, gyógynövények, eredményeztek, hitelminősítő, hatékonyságát, bizonyították,
© 2013 TVN.HU Kft.