Belépés
Halételek
...

Halászlé

Hozzávalók: 80 dkg-os ponty, 1 hagyma, 10 dkg zöldpaprika, 5 dkg paradicsom, pirospaprika.
A ponty fejét, uszonyait, farkát levágjuk, törzsét kifilézzük, beirdaljuk és ujjnyi csíkokra vágjuk. A haltejjel, ikrával együtt besózzuk. A kiesett részeket, csontokat 2 l vízben...
2008-09-02 21:53:24
Halászlé haltáskával
Hozzávalók:
1/2 kg apró ponty
1 1/2 kg pontyszelet
1/2 kg halfej és farok
1 kg harcsaszelet
25 dkg vöröshagyma
15 dkg zöldpaprika
20 dkg paradicsom
1/2 kg liszt
2 tojás
pirospaprika

fokhagyma
Elkészítése:

A pontyot és a harcsát előzetesen kifilézzük. A kuktában kevés zsíron a szeletekre vágott vöröshagy...
2007-10-16 20:28:03
1 2 3 4 
Címkék: ponty fejét, kiesett részeket, harcsát előzetesen, kuktában kevés, szeletekre vágott, szegedihalaszle, halparadicsom, harcsaszelet, pirospaprika, vöröshagyma, pontyszelet, zöldpaprika, haltáskával, elkészítése, paradicsom, beirdaljuk, kifilézzük, szeletekre, hozzávalók, előzetesen, uszonyait, haltejjel, vöröshagy, fokhagyma, halételek, csontokat, userfiles, részeket, besózzuk, halászlé, kuktában, csíkokra, levágjuk, harcsát, törzsét, pontyot, ikrával, kiesett, farkát, vízben, halfej, hagyma, ujjnyi, vágjuk, vágott, együtt, zsíron, tojás, kevés, ponty, fejét, liszt, farok,
© 2013 TVN.HU Kft.