Regisztráció  Belépés
Cambridge Analytica - Mark Zuckerberg elfogadta az Európai Parlament meghívását
... ülésének nyilvános meghallgatásán, ez a találkozó valószínűleg zárt ajtók mögött fog zajlani.
Az Európai Parlament azért hívta meg Zuckerberget, hogy beszámoljon arról, miként használhatott fel a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.
A közösségi oldalról azóta letil...
2018-05-16 18:16:10
EU-csúcs - Orbán: elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát kampánycélra használják
... egyértelművé kell tennie az 500 millió uniós polgár képviselői előtt, hogy a személyes adataikat nem használják fel a demokrácia manipulálására. B...
2018-03-22 18:43:39
EU-csúcs - Az uniós tagországok vezetői várhatóan a személyes adatok védelmére szólítanak fel
... A Facebooknak egyértelművé kell tennie az 500 millió uniós polgár képviselői előtt, hogy a személyes adataikat nem használják fel a demo...
2018-03-22 16:42:22
Az EP is magyarázatot vár Zuckerbergtől a Facebook-felhasználók adataival való visszaélés ügyében
... személyes adataikat nem használják fel a demokrácia manipulálására" - írta Tajani a Twitteren.
Emellett közölte, meghívták Mark Zuckerberget az EP-be, hogy beszámoljon arról, miként használhatott fel a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.
"Mikor fog magyarázatot ad...
2018-03-20 19:06:10
A földi szeretet
... egymásból vegyük a szeretet azok még maradnak egy pár napig. A durrogtatás meg, amiért azt régen elkezdték ilyenkor, hogy elűzze a rossz szellemeket, démonokat, meg nem használ és nem is használhatott, mert a tőlük való félelmen alapult és ezen keresztül hiedelmen, hogy ezzel uralkodhatnak rajtuk.

Tegnap egy kb. 10x15 méteres démont sikerült befogadni (ha nem Jézushoz ...
2017-12-31 14:02:30
Offshore-botrány - Újabb adatbázis szivárgott ki offshore cégekről a német Süddeutsche Zeitunghoz
... cégszékhelynek, ahol garantáltan mentesülhet az adófizetés alól.
A nemzetközi nyersanyag-kereskedelem egyik vezető szereplője, a svájci Glencore a Paradise-iratok alapján azzal a céllal használhatott offshore-cégeket, hogy bányászati ügyletekkel összefüggésben megvesztegessen embereket a Kongói Demokratikus Köztársaságban, aminek révén az ország több százmillió dollár adóbev...
2017-11-05 21:53:59
Carrie Fisher szervezetében kokaint és heroint találtak
...
A hétfőn kiadott jelentés megállapította, hogy a színésznő talán három nappal azelőtt használhatott kokaint, hogy december 23-án egy repülő fedélzetén rosszul lett.
Arról nem szólt a dokumentum, hogy milyen szerepet játszhattak a szerek Fisher halálában.
A szakértők nem tudták megállapítani, Fisher mikor használhatta az MDMA-t vagy a heroint.
A Los Angeles-i ig...
2017-06-19 21:16:06
Nintoku császár kulcslyuk alakú sírja.
... került, melyet lapos kövek...
2017-05-31 22:16:16
A zsidók közkegyelmet kapnak
... - A púrim, mint elnevezés (3,7; 9,24) Hámán kockadobásából vagy más néven sorsvetéséből (púrim) ered. Régészeti ásatások Súsánban számos olyan kockát tártak fel, amilyet Hámán használhatott, amikor babonásan a megfelelő időpontot akarta kiválasztani.

Hinni pont annyira könnyű és annyira nehéz, mint amennyire könnyű vagy nehéz elhinni, hogy Isten gondoskodik rólunk...
2017-05-16 06:47:08
A német szociáldemokraták szerint lejárató kampány indult Martin Schulz ellen
...
Katarina Barley főtitkár hétfői berlini tájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a kancellárjelölt európai parlamenti (EP-) elnöki megbízatásának idejéből származó állítólagos visszaélésekre vonatkozó vádak némelyike igen régi, másokat pedig már "töviről-hegyire" kivizsgáltak és cáfoltak, és Schulz tisztán került ki a "sárdobálásból" .
A CDU/CSU most mégis megint "terhelő anya...
2017-02-13 20:59:31
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Cambridge Analytica, Mark Zuckerberg, Európai Parlament, Süddeutsche Zeitunghoz, Carrie Fisher, Martin Schulz, Mark Zuckerberget, Kongói Demokratikus Köztársaságban, Katarina Barley, uniós tagországok, személyes adatok, földi szeretet, német Süddeutsche, zsidók közkegyelmet, német szociáldemokraták, találkozó valószínűleg, amerikai elnökválasztási, közösségi oldalról, személyes adataikat, demokrácia manipulálására, szeretet azok, rossz szellemeket, tőlük való, adófizetés alól, svájci Glencore, céllal használhatott, ország több, hétfőn kiadott, színésznő talán, repülő fedélzetén, szerek Fisher, megfelelő időpontot, kancellárjelölt európai, elfogadhatatlan, elnökválasztási, kancellárjelölt, megvesztegessen, meghallgatásán, kockadobásából, manipulálására, cégszékhelynek, megbízatásának, visszaélésekre, megállapította, köztársaságban, tájékoztatóján, összefüggésben, szervezetében, használhatott, zuckerbergtől, megállapítani, uralkodhatnak, sorsvetéséből, sárdobálásból, kivizsgáltak, kampánycélra,
© 2013 TVN.HU Kft.