Regisztráció  Belépés
A bazsalikomos málna lett az év fagylaltja
... díszítésekkel, a hagyományos technológiai sorrendet betartva készültek, bemutatva a cukrász tudását és kreativitását.
A második kategóriában induló cukrászdák, fagylaltozók már használhattak fagylaltbázist, illetve gyári önteteket. Ezek között Pálfi Attila, a Balatonmáriafürdőn működő Florida fagyizó cukrászának kesudió datolyalekvárral fagylaltja kapta az aranyérmet.
Az...
2018-05-16 07:09:16
Cahokia
... modellje


A településen található faoszlopokból álló gyűrű talán csillagászati naptárként szolgált, melyet a fontos ünnepek és vallási szertartások időpontjának meghatározására használhattak. A gyűrű egy központi oszlopból és egy külső gyűrűből állt. Az oszlopok e...
2018-05-10 20:28:59
Választás 2018 - A 888.hu cikke szerint újabb Soros-szervezet avatkozik be a kampányba
...
Az írás emlékeztet arra, hogy az "Avaaz egy nemzetközi, bázisdemokratikusnak mondott milliós online aktivistasereg, szerepük volt a legutóbbi francia, német és olasz választási kampányban is".
A cikk szerint a technika hasonlatos ahhoz, mint amit a Soros Györgyhöz köthető alapítványok tettek Kanadában: a választási törvényt kikerülve úgynevezett harmadik személyek - neki...
2018-03-31 17:52:21
Szkripal-ügy - Johnson: ha nincs hiteles orosz magyarázat, London szerdán intézkedéseket jelent be
...
Boris Johnson keddi nyilatkozatában megerősítette: a brit kormány kedd éjfélig várja Moszkva magyarázatát arra, hogy miként használhatták az elkövetők a Wiltshire megyei kisvárosban a Novicsok idegméreg-hatóanyagot.
Theresa May brit miniszterelnök előző este, a londoni alsóház képviselőit tájékoztatva jelentette be, hogy a brit szakértői vizsgálat megállapítása szerint ...
2018-03-13 13:11:56
Szkripal-ügy - Az orosz külügyi szóvivő cirkuszi show-nak minősítette May bejelentését
... kijelentette, hogy a Szrkripal-ügyben Nagy-Britannia "előre kidolgozott minták szerint" jár el. Mint mondta, a brit hatóságok ilyen rövid idő alatt nem állapíthatták meg, hogy milyen szert használhattak a volt orosz katonai hírszerző és brit ügynök ellen, ami szerinte azt jelenti, hogy nem is volt feladatuk az igazság megállapítása.
Vlagyimir Dzsabarov, az orosz törvényhozás ...
2018-03-12 20:47:51
Választás 2018 - LMP: az ügyészség nem árulja el, milyen megállapításokat tett az OLAF
... nem fizetett. Hozzátette,ezt követően a kerti csapból készítettek számára egy lekötést, majd később, saját pénzükből készítettek egy másik átkötést, és az idős férfi ugyanúgy ingyen használhatta tovább a vizüket.
A társelnök egy újabb felvetésre közölte, hogy amikor a szomszéd háza tetejének felújítása halaszthatatlanná vált , felajánlották neki, hogy vagy megveszik tőle az é...
2018-03-12 13:41:01
Fogházbüntetést kapott a három halálos áldozatot követelő buszbaleset sofőrje
... sérülést szenvedtek, hogy mindhárman a helyszínen életüket vesztették. Egy utas életveszélyesen, hárman súlyosan megsérültek. A vádlotton kívül csak egy férfinak lett könnyű sérülése, ő használhatta a biztonsági övet. A vallomások szerint egyébként a sofőr többször szólt utasainak, hogy kössék be magukat.
A Berettyóújfalui Járásbíróság az ítélet kiszabásakor súlyosító körülmé...
2018-03-01 15:03:02
A felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pór
Ez az, ami a normális országokban, nem történhet meg következmények nélkül! Magyarországon, ahol a bugyuták gyülekezete él, viszont eltűrik az emberek, és újraválasszák zsarnokaikat! Sőt! Előtte sok százezren kezet csókolnak a Főméltóságú Vezérnek, ha már a seggéhez, csak hosszú sorban állás után férhetnének hozzá!
A felkapaszkodott dzsentrik gyülekezet...
2018-01-18 20:36:51
A pénzes elit csobban a gyerekeknek szánt "tanmedencében"
...
2018. január. 17. 06:30 2018. január. 17. 07:07 Itthon

A pénzes elit csobban a gyerekeknek szánt "tanmedencében"
szerző:
Gergely Zsófia


A budavári diákok sportolására szolgáló tanmedencének kellene üzemelnie az I. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő Oxygen Wellnessben, de csak a politikai és gazdasági elit lubickol a luxussportcentrum...
2018-01-17 17:51:25
9. Amit nem mondhatok el senkinek ...
... leminősíteni!
Ma már tudom, hogy miért nem sikerült 1973-ban az érettségim sem. Azért, mert az meg volt rendezve, hogy nekem soha ne legyen érettségi bizonyítványom, amit arra használhattam volna, hogy felvételizzek egy fölsőfokú oktatási intézménybe!
Bizony ám!
Akkor már tudtam, hogy ismét áldott állapotban vagyok! És, ti is tudtátok ezt. Abban bíztatok, hogy ma...
2018-01-13 05:48:34
1 2 3 ............42 43 ......63 64 ......83 84 85 
Címkék: Pálfi Attila, Soros Györgyhöz, Boris Johnson, Theresa May, Szrkripal-ügyben Nagy-Britannia, Vlagyimir Dzsabarov, Berettyóújfalui Járásbíróság, Főméltóságú Vezérnek, Gergely Zsófia, Oxygen Wellnessben, bazsalikomos málna, orosz külügyi, három halálos, felkapaszkodott dzsentrik, pénzes elit, gyerekeknek szánt, hagyományos technológiai, cukrász tudását, második kategóriában, településen található, fontos ünnepek, központi oszlopból, külső gyűrűből, írás emlékeztet, legutóbbi francia, cikk szerint, technika hasonlatos, választási törvényt, brit kormány, londoni alsóház, brit szakértői, brit hatóságok, volt orosz, igazság megállapítása, orosz törvényhozás, kerti csapból, másik átkötést, idős férfi, újabb felvetésre, szomszéd háza, helyszínen életüket, utas életveszélyesen, vádlotton kívül, férfinak lett, biztonsági övet, vallomások szerint, sofőr többször, ítélet kiszabásakor, normális országokban, bugyuták gyülekezete, budavári diákok, fölsőfokú oktatási, megállapításokat, datolyalekvárral, nyilatkozatában,
© 2013 TVN.HU Kft.