Regisztráció  Belépés
Alkothatunk új szavakat?
Kedves Gaspaz!
Én nem sokat tudok erről az egészről, mert amelyik email-címemmel nagy nehezen sikerült regisztrálni, azt már régen nem használom. Bár néhány embert - köztük Téged és Évát is - nagyon megkedveltem, az oldal annyira nem nőtt a szívemhez, hogy fizessek érte.
Katalint azért nem említem, mert bár őt is nagyon szeretem, de vele a facebookon kapcsolatban vagyok....
2018-09-10 16:58:46
Egy "Kérdezz-felelek!" játék
... vagy sem?
Figyeld meg, én nem mondtam neki, hogy ő vétkes. Ő maga ismerte be a vétkeket. Így nem kerülök abba a helyzetbe, hogy az embereket megsértsem, amikor a Tízparancsolatot használom a bizonyságtételnél. A hitetlenek csak azt mondják ki, amit a szívük mélyén már régen tudnak.
- Vétkes lennék - válaszolta a lány.
- Eszerint ön hova kerülne? A mennybe vagy...
2018-08-23 17:58:19
27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!
...

A petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldp...
2018-08-23 10:39:02
Alkothatunk új szavakat?
... éhen maradtunk ....

Igy aztán anyukám kitalálta, hogy bogrács nélkül is meg lehet csinálni, vasf...
2018-08-22 22:21:24
Szerda....jó lesz ?
... vezetés közben , és én valljuk be, rengeteget utazom kocsival, kell a szemüveg. Szeretem ezt a Guess szemüveget, csak mivel folyamatosan ezt hordom, kezd kilazulni és én hajpánt helyett is használom!
nincs szükségem 100 szemüvegre, de mindig szükségem van egy jó szemüvegre :-) Igaz?
Ma is szép időnk lesz, és kell egy kicsit dolgoznom is még. ÍGy elköszönök! Reméljem mos...
2018-08-22 09:36:43
Mi a megfejtés nr. 69 ?
... Mindegy, ha nem jó, úgyis megtalálod a hibát benne. És lehet, hogy én is.
Szóval a beszámozás fölösleges volt, inkább a könnyű-nehéz megjelölésre van szükség. Én is a K-N-J jelölést használom ezek után.
Arra gondoltam, hogy a K korongokat osztom szét a két serpenyőben, és melléjük teszek egyet-egyet az N-ekből. Vagyis KKN, mindkét oldalon.
Ugye lehet egyenlőség, akk...
2018-08-18 05:22:59
Alkothatunk új szavakat?
...szikvíz- vízállás

szikáradat

a szíverőt én elég gyakran használom, nem tudtam, hogy van ilyen teakeverék, erre gondoltam, gratulálok!...
2018-08-13 13:14:07
Hogyan lépjek fel a pornó és perverz oldalak ellen?
... moonshad...
2018-08-10 12:12:49
Hogyan lépjek fel a pornó és perverz oldalak ellen?
Nagyon szépen köszönöm! Egy nagyon régi számítógépem van, eddig minden évben vírust kaptam, már tavaly utoljára vállalta a szakember a telepítést. Nem akartam webkamerát beszereltetni, tehát aki a levelet írta nekem, annak a gépét látja, vagy tudja követni - legalábbis remélem -, aki az én email címemmel és fotómmal regisztrált azon az oldalon. Rossz rá is gondolni, hogy nyomkövető...
2018-08-10 02:49:04
Meggyes, zselés kocka
... mellett sűrűre főztem. 20 dkg vajat(lehet margarin is), kikevertem 20 dkg porcukorral és adatonként hozzákevertem a kihűlt vaníliapudingot.Ez egy nagyon finom, könnyű krém így, gyakran használom. Lehet tovább ízesíteni, kakaóporral, akkor finom csokikrém lesz.

...
2018-08-08 14:28:04
1 2 3 .......................146 147 ............219 220 ............291 292 293 
Címkék: Kedves Gaspaz, Vagyis KKN, oldal annyira, facebookon kapcsolatban, embereket megsértsem, hitetlenek csak, szívük mélyén, mennybe vagy, keveréket minden, zsemlyegombóc galuskájába, krumplifőzelék akkor, rántásba reszelt, szárazbabhoz főzésközben, kicsit dolgoznom, hibát benne, beszámozás fölösleges, könnyű-nehéz megjelölésre, nagyon régi, levelet írta, gépét látja, kihűlt vaníliapudingot, nagyon finom, tízparancsolatot, vaníliapudingot, krumplifőzelék, zellerlevelet, zsemlyegombóc, hozzákevertem, beszereltetni, regisztrálni, folyamatosan, kapcsolatban, megkedveltem, szárazbabhoz, vöröshagymát, számítógépem, megjelölésre, összekeverem, petrezselyem, alkothatunk, serpenyőben, porcukorral, főzésközben, galuskájába, regisztrált, kakaóporral, szemüveget, megsértsem, egyenlőség, legalábbis, beszámozás, telepítést, szikáradat, adatonként, elköszönök, webkamerát, facebookon, hitetlenek, fasírozott, válaszolta, fölösleges, rengeteget, megtalálod, gratulálok, szemüvegre, nyomkövető, korongokat, teakeverék, kikevertem, használom, szívemhez,
© 2013 TVN.HU Kft.