Regisztráció  Belépés
Francia elnökválasztás - Le Pen megválasztása esetén "néhány hetes" moratóriumot hirdet a legális bevándorlásra
... április 23-i első forduló egyik favoritjának számító radikális jobboldali politikus hétfő esti nagygyűlésén jelentette be, hogy "köztársasági elnöksége első intézkedése Franciaország határainak visszaállítása lesz", és azt is jelezte, hogy a legális bevándorlásra "azonnali moratóriumot" rendel el, ha május 7-én megválasztják köztársasági elnöknek.
Marine Le Pen a jelenlegi év...
2017-04-18 16:32:52
Francia elnökválasztás - Macron és Le Pen párhuzamos nagygyűlésével megkezdődött a kampányhajrá
... egyezményt, az ugyanis szerinte "a világ minden migrációja számára pályaudvari váróteremmé tette az (európai) országokat".
"Köztársasági elnökségem első intézkedése Franciaország határainak visszaállítása lesz" - mondta a Nemzeti Front elnöke. Azt is jelezte, hogy a legális bevándorlásra "azonnali moratóriumot" rendel el, ha május 7-én megválasztják köztársasági elnöknek....
2017-04-17 23:44:24
Külföldi sajtó Magyarországról - A Die Welt és a Der Spiegel Junckerről, Orbánról és a tüntetésekről
... azt az EU-t, amelynek legnagyobb haszonélvezői közé tartozik Magyarország".
Kifejtette: az EU a "politika fegyverein" kívül más eszközzel nem tud fellépni a "politikai illendőség határainak folytatólagos átlépésével és elvei kiüresítésével szemben", és Juncker - aki "nem felejt" - , tudja, hogy "a politika birodalmában miként kell becserkészni a zsákmányt".
A bizottsági...
2017-04-15 11:22:04
Illegális bevándorlás - Kósa: Timmermans elkötelezett a migráció mellett
... világosan kimondják: egy menekültnek az első biztonságos országban kell menedékjogi kérelmet beterjesztenie és megvárnia az elbírálását - fejtette ki.
Kijelentette: Magyarország a déli határainak védelmével - és ezzel az illegális bevándorlás megakadályozásával - a schengeni egyezménynek tesz eleget.
"Ez a migráció, amellyel szembenézünk, veszélyezteti a kultúránkat, a b...
2017-04-12 16:22:54
Megrázó gondolatsor
... számára.

1920-ra azonban ez a sok befogadott, a magyarságból élő és azt kihasználó nemzeti és vallási közösségek nekitámadtak a magyar múltnak, a magyar értékrendnek, a keresztény hitnek, az ország határainak, s magának a népnek is. Tót, oláh, rác, cigány, zsidó támadt ellenünk, magyarok, székelyek és magyarországi németek ellen, mert ez utóbbi nemzet is épp úgy kereszt...
2017-04-05 22:20:32
Orvosok Határok nélkül: Líbia képtelen megoldani a migránshelyzetet
... ellenőrzés nincsen, de ide a nemzetközi szervezetek nem is tudnak bejutni, egyedül Tripoliban vannak jelen, de a veszélyes fővárosban is csak kevés külföldi tartózkodik.
"Líbia határainak lezárása a migrációs áramlat leállítására ellentmond a valós helyzetnek, mivel így teljesen az embercsempészek kezébe adjuk az országot, az egyetlen felelős döntés az, ha ezeket az embereke...
2017-04-03 17:03:08
Illegális bevándorlás - Líbiai törzsek vállalták, hogy ellenőrzik az ország déli határait
... Olaszország is támogat. Az ötezer kilométer hosszú határon Csád, Niger és Algéria irányából érkeznek a migránsok Líbiába, hogy onnan Európa felé haladhassanak tovább.
Líbia déli határainak lezárása az európai migráció déli határának lezárását jelenti - mondta Marco Minniti. Hozzátette, hogy a líbiai egységkormánnyal február 2-án szintén Rómában aláírt migrációs megállapodás é...
2017-04-02 11:01:51
Orbán Viktor az ET parlamenti közgyűlésének elnökével tárgyalt Máltán
... hátterű nem kormányzati szervezetek anyagilag és politikailag is visszaélnek helyzetükkel, és ez különböző jogi vitákhoz vezet, de a magyar kormány elkötelezet...
2017-03-29 11:01:37
Illegális bevándrlás - Német belügyminiszter: külön kell választani a bevándorlás és a terrorizmus kérdését
... brüsszeli meghallgatáson, amelynek az európai biztonsági helyzet volt a témája.
Fontosnak nevezte a schengeni információs rendszer mielőbbi felállítását, valamint kiemelte, a EU külső határainak fokozott védelme nélkül lehetetlen fenntartani a belső határellenőrzés nélküli övezetet.
De Maiziere arról számolt be, hogy az Egyesült Államok kulcsfontosságú szerepet játszik a...
2017-03-27 19:58:34
Négy magyar csapat a Shell Eco-marathon Europe versenyen
... Szakközépiskola diákjai pedig már régi visszatérői a versenynek - közölték a szervezők.
A közlemény szerint a Shell Eco-marathon egyedülálló, világméretű verseny, amely az energiahatékonyság határainak feszegetésére ösztönzi a diákokat; a megmérettetés során a csapatok maguk tesztelik, tervezik és építik járműveiket.
Egy évben három helyszínen rendezik meg a Shell Eco-ma...
2017-03-27 17:18:21
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Spiegel Junckerről, Orvosok Határok, Orbán Viktor, Shell Eco-marathon Europe, Marine Le Pen, Nemzeti Front, Marco Minniti, Egyesült Államok, Shell Eco-marathon, Shell Eco-ma, legális bevándorlásra, migráció mellett, ország déli, terrorizmus kérdését, ugyanis szerinte, világ minden, politika birodalmában, első biztonságos, déli határainak, illegális bevándorlás, schengeni egyezménynek, magyar múltnak, magyar értékrendnek, keresztény hitnek, ország határainak, nemzetközi szervezetek, veszélyes fővárosban, migrációs áramlat, valós helyzetnek, embercsempészek kezébe, egyetlen felelős, ötezer kilométer, migránsok Líbiába, európai migráció, líbiai egységkormánnyal, magyar kormány, európai biztonsági, schengeni információs, belső határellenőrzés, közlemény szerint, megmérettetés során, csapatok maguk, évben három, egységkormánnyal, migránshelyzetet, magyarországról, határellenőrzés, belügyminiszter, kulcsfontosságú, embercsempészek, szakközépiskola, nagygyűlésével, elnökválasztás, visszaállítása,
© 2013 TVN.HU Kft.