Belépés
Azerbajdzsáni exbankár felesége ellen indult az első eljárás a brit pénzmosásellenes törvény alapján
... bank elnöke volt, ám 2016-ban, hazájában 15 év szabadságvesztésre ítélték, több tízmillió dollár értékre elkövetett sikkasztás és csalás vádjával.
A londoni felsőbíróság szerdai határozatának indoklásában szerepel az is, hogy Zamira hadzsijeva londoni luxusvásárlásaihoz 35 olyan hitelkártyát használt, amelyeket férjének egykori bankja bocsátott ki.
A felsőbírósági végzés...
2018-10-10 18:52:14
Az NVB elfogadta az orosz honos népcsoporttá nyilvánítására összegyűlt aláírások ellenőrzéséről szóló jelentést
... benyújtani.
Az NVB ülésén elhangzott: a jogszabályi előírásnak megfelelően a bizottság kikérte a népcsoporttá nyilvánításról a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) vélemény...
2018-09-11 15:22:20
Ab: alkotmányellenes a vízgazdálkodási törvény módosítása
... visszalépés tilalmát. Továbbá a vitatott rendelkezés ellen érvelt korábban a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes, valamint tizenegy szakmai szervezet.
Az Ab határozatának meghozatala előtt megkereste a belügyminisztert, az igazságügyi minisztert, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettest, valamint a Magyar Tudományos Akadémiát.
...
2018-08-29 10:13:03
A bíróság is elutasította az egykori kolozsvári Marianum visszaszolgáltatását a római katolikus egyháznak
... leánynevelő intézetet befogadó épület visszaszolgáltatását tavaly augusztusban az illetékes román restitúciós bizottság tagadta meg, ezért fordult az egyház a bírósághoz.
Ez utóbbi határozatának indoklása egyelőre nem került nyilvánosságra.
A több létesítményt (elemi és polgári leányiskola, kereskedelmi iskola, leánygimnázium, tanítónőképző, tanárképző intézet, zeneisko...
2018-07-25 19:53:41
Donald Trump az illegális bevándorlók jogi eljárás nélküli visszatoloncolását vetette fel
... belbiztonsági tanácsadója kritizálta a kormány bevándorlási politikáját.
Bossert megjegyezte: a szerdán aláírt elnöki rendelet ellentmond az egyik szövetségi bíróság 2015-ben hozott határozatának, amely szerint az illegális határátlépő szülők fogva tartása is embertelen.
A The Hill című lap értesülései szerint a republikánus törvényhozók olyan bevándorlási törvény szava...
2018-06-24 19:42:28
Iohannis bejelentette, hogy ismét indul a román elnökválasztáson
... a szociálliberális kormánytöbbség egy másik fontos kérdésben várja türelmetlenül az elnök döntését, nevezetesen, hogy eleget tesz-e az alkotmánybíróság több mint két hete hatályos határozatának, amely a korrupcióellenes főügyész leváltására kötelezi a jobboldali államfőt.
Iohannis jelképes alkalmat és helyszínt választott: újrázási szándékát Nagyszebenben hozta nyilvánosságra...
2018-06-23 12:11:22
A Kúria visszaszólt Orbán Viktornak
... szervet.
Orbán a választásokról: a Kúria "intellektuálisan nem nőtt fel a feladatához"

A Kúria nem döntött mandátumok sorsa felől, csupán a Nemzeti Választási Bizottság határozatának törvényességét vizsgálta felül - tették hozzá.

Az ügy előzménye, hogy a Kúria egyetértett az NVI és az NVB döntésével, miszerint a sima borítékban érkező levélszavazatokat n...
2018-05-08 20:34:25
Dízelbotrány - Uniós bíróság: jogilag megalapozatlan az unió károsanyag-kibocsátást érintő rendeletének megtáma
... vezetési feltételek mellett is tükrözik-e a szennyezőanyag-kibocsátás tényleges mértékét, valamint fel kíván lépni az értékeket meghamisító szoftverekkel szemben.
A bizottság határozatának megsemmisítését kérők úgy vélik, hogy a rendelet vagyoni kárt okoz a számukra a belélegzett levegő minősége miatt, valamint nem vagyoni káruk is felvetődik azon aggodalmukkal összefüggésben...
2018-05-04 14:21:53
Illegális bevándorlás - EP: a menekült és migránsgyermekeket nem lehet fogva tartani
... erőszakot és a szexuális zaklatást.
Az uniós parlament arra is felszólított, hogy biztosítsanak elsőbbséget a Görögországban és Olaszországban még ott tartózkodó, az unió áthelyezési határozatának értelmében arra jogosult, kísérő nélküli gyermekek áthelyezésének, és sürgették a tagállamokat, hogy további késedelem nélkül folytassák le a folyamatban lévő családegyesítési eljár...
2018-05-03 15:43:04
BÉT - Jelentős forgalom mellett gyengült a BUX
... kereskedési napot.
Kiemelte, hogy a nap vesztese a Richter lett, amely hosszú ideje nem látott mélységbe zuhant.

Kitért arra is, hogy Donald Trump amerikai elnök pénteki határozatának, amelyben importvámokkal sújt majd több kínai terméket, szerepe volt a piac teljesítményében.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője az MTI-nek megjegyezte, hogy az...
2018-03-23 18:01:59
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Donald Trump, Orbán Viktornak, Magyar Tudományos Akadémia, Magyar Tudományos Akadémiát, Nemzeti Választási Bizottság, Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, első eljárás, brit pénzmosásellenes, orosz honos, vízgazdálkodási törvény, egykori kolozsvári, római katolikus, illegális bevándorlók, román elnökválasztáson, londoni felsőbíróság, felsőbírósági végzés, jogszabályi előírásnak, bizottság kikérte, népcsoporttá nyilvánításról, vitatott rendelkezés, jövő nemzedékek, igazságügyi minisztert, illetékes román, több létesítményt, kormány bevándorlási, szerdán aláírt, egyik szövetségi, illegális határátlépő, republikánus törvényhozók, szociálliberális kormánytöbbség, másik fontos, elnök döntését, alkotmánybíróság több, korrupcióellenes főügyész, jobboldali államfőt, sima borítékban, értékeket meghamisító, bizottság határozatának, rendelet vagyoni, belélegzett levegő, szexuális zaklatást, uniós parlament, unió áthelyezési, folyamatban lévő, piac teljesítményében, intellektuálisan, elnökválasztáson,
© 2013 TVN.HU Kft.