Regisztráció  Belépés
Tanúként hallgatták meg Gyurcsány Ferenc feleségét, Dobrev Klárát Kecskeméten
... indíttatású eljárás".
Hangsúlyozta: Czeglédy Csaba bűnösségét vagy ártatlanságát eldönteni nem tudja, de abban biztos, hogy miután "a fideszes többségű Országgyűlés hoz egy olyan határozatot, amelyben a bűnösségéről a bíróság előtt dönt az a jogállam megcsúfolása".
Nagy bajnak nevezte, hogy az ügyészségről vagy a nyomozóktól folyamatosan szivárognak ki adatok és iratok a...
2017-11-24 13:52:44
Női kézilabda NB I - Pénzbüntetés a Győri Audi ETO KC-nak
... ezer forintot fizetniük, mert egyik szurkolójuk október 31-én, a Ferencváros elleni bajnoki rangadó első félidejében egy folyadékkal teli poharat dobott a játéktérre.
A fegyelmi határozatot a klub elfogadta és a büntetést megfizette. A fegyelmi vétséget elkövető szurkolóval és a szurkolói egyesület vezetőjével a történeteket megbeszélte - áll a győriek honlapján.
A ranga...
2017-11-21 09:31:17
Fidesz: Soros frontális támadást indított Magyarország ellen
... mondta a Fidesz frakcióvezetője.
Hozzátette, Sorosnak a migrációval kapcsolatos javaslatait - "brüsszeli szövetségesein keresztül" - sikerült átvinni az EP-n. A testület egy olyan határozatot fogadott el - folytatta -, amelyet "Soros egyik szövetségese" terjesztett elő, és amely "feketén-fehéren tartalmazza a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvótát", az EU-ba lépő ...
2017-11-20 15:52:53
Lázár: egyre jobb képet mutat az ország gazdasági helyzete
... nem támogat semmiféle uniós fellépést Lengyelországgal szemben.
Az Európai Parlament (EP) szerdai plenáris ülésén a többségi frakciók megszavazták a lengyel jogállamiságról szóló határozatot, amelynek alapján a testület elkezdi előkészíteni az uniós alapszerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben.
Szó sem lehet ennek az eljárásnak a meg...
2017-11-16 16:31:08
A lengyel ellenzék megosztott a friss európai parlamenti határozat ügyében
...
Az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén a többségi frakciók megszavazták a lengyel jogállamiságról szóló határozatot, melynek alapján a testület elkezdi előkészíteni az uniós alapszerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben.
A fő lengyel ellenzéki párt, a Polgári Platform (PO) EP-frakciójának vezetése úgy döntött, hogy tagjai tartózkod...
2017-11-16 15:21:03
Lengyel belügyminiszter: Varsó számít a magyar vétóra a szankciók ügyében
...
Az Európai Parlament (EP) szerdai plenáris ülésén a többségi frakciók megszavazták a lengyel jogállamiságról szóló határozatot, amelynek alapján a testület elkezdi előkészíteni az uniós alapszerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben. Az említett eljárás a 2016 elején Varsóval szemben elindított uniós jogállamisági mechanizmus harmadik, utol...
2017-11-16 12:10:25
Zaklatási ügyek - Szexuális zaklatás elleni tanfolyamot vezetnek be az amerikai képviselőházban
... több mint 1500 volt kongresszusi alkalmazott írta alá azt a petíciót, amely követeli a szexuális zaklatások elleni tanfolyam kötelezővé tételét. A szenátus a múlt héten fogadott el egy határozatot, amely a szenátusi irodai alkalmazottak számára is kötelezővé tenné az említett tanfolyamot.
Az Egyesült Államokban Harvey Weinstein producer szexuális zaklatásainak botránya óta eg...
2017-11-15 18:53:56
Az Európai Parlament a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Lengyelországgal szemben
... a felfüggesztésével is járhat, ehhez azonban az összes többi tagállam egyhangú támogatására van szükség, amit ebben az esetbe...
2017-11-15 14:43:50
Lengyel EP-képviselő: az Európai Bizottság törvénytelenül jár el Lengyelországgal szemben
... szerdai vita az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás elindításával j...
2017-11-15 12:21:57
Ismét a jogállamiság lengyelországi helyzetéről vitatkoztak az Európai Parlamentben
... Európai Uniót. Hozzátette, Lengyelországban pusztán annyi történik, hogy a szabadon megválasztott kormány beváltja a választási ígéreteit.
...
2017-11-15 12:11:59
1 2 3 ...................236 237 ..........354 355 ..........472 473 474 
Címkék: Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klárát Kecskeméten, Győri Audi ETO KC-nak, Európai Parlament, Lengyel EP-képviselő, Európai Bizottság, Európai Parlamentben, Czeglédy Csaba, Polgári Platform, Egyesült Államokban Harvey Weinstein, Európai Uniót, ország gazdasági, lengyel ellenzék, friss európai, magyar vétóra, szankciók ügyében, amerikai képviselőházban, hetes cikk, jogállamiság lengyelországi, fideszes többségű, olyan határozatot, bíróság előtt, ügyészségről vagy, nyomozóktól folyamatosan, folyadékkal teli, fegyelmi határozatot, klub elfogadta, büntetést megfizette, fegyelmi vétséget, szurkolói egyesület, történeteket megbeszélte, győriek honlapján, migrációval kapcsolatos, többségi frakciók, lengyel jogállamiságról, testület elkezdi, uniós alapszerződés, említett eljárás, 2016 elején, szexuális zaklatások, múlt héten, szenátusi irodai, említett tanfolyamot, összes többi, szabadon megválasztott, választási ígéreteit, lengyelországgal, lengyelországban, jogállamiságról, képviselőházban, belügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.