Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges beván...
2017-11-20 07:04:32
Illegális bevándorlás - 107 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 62, vasárnap 16 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 14 migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás ok...
2017-11-13 07:04:45
Illegális bevándorlás - Újabb nyugatra tartó csoportot fordított vissza a temesvári rendőrség
... központjának parancsnoka csütörtökön arról számolt be, hogy idén megsokszorozódott a migrációs nyomás a román-magyar határon: az év első tíz hónapjában magyar kollégáikkal közösen csaknem 2500 határsértőt tartóztattak fel a közös határszakaszon, míg a múlt év azonos időszakában a határsértők száma 330 volt.
A 650 százalékos növekményt Bondar a szerb-magyar határon emelt kerít...
2017-11-10 14:12:14
Illegális bevándorlás - Nyolcvanhárom határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron át. A román és ukrán határszakaszon két embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén 134 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - október 23-ától 29-éig - ez a szám 164 volt. A román és ukrán határszakaszon húsz embert fogtak el az elmúlt hét...
2017-11-06 07:05:15
Illegális bevándorlás - Huszonkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton egy, vasárnap 17 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország terület...
2017-10-30 07:05:56
Illegális bevándorlás - Száztíz határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 13, szombaton 72, vasárnap kettő, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon 23 migránst fogtak el, embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult eljárás.
A március 28-tól hatá...
2017-10-23 07:10:53
Illegális bevándorlás - Harminckét határsértőt tartóztattak fel Baranyában
...
Azt írták: a magukat pakisztáninak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.
A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz - tették hozzá....
2017-10-22 08:51:09
Illegális bevándorlás - 89 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 40, szombaton 26, vasárnap 17 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon hat migránst fogtak el, embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult eljárás.
A márciu...
2017-10-16 07:04:55
Illegális bevándorlás - Harminchat határsértőt tartóztattak fel Bács-Kiskun és Békés megyében
...
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök szombaton Gara közelében harminc migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta: Gyula közelében vasárnap hajnalban elfogtak a rendőrök hat külföldit. A jelenlegi adatok szerint mindannyian illegálisan, a zöldhatáron ...
2017-10-15 09:11:12
Illegális bevándorlás - Hatvanegy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... vasárnap 8 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon 30 határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén 192 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök (a megelőző ...
2017-10-09 07:04:32
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, temesvári rendőrség, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges beván, tömeges bevándorlás, migrációs nyomás, román-magyar határon, közös határszakaszon, határsértők száma, szerb-magyar határon, elmúlt héten, megelőző héten, ország terület, magukat pakisztáninak, hatályos magyar, migránsokat visszakísérik, rendőrök szombaton, jelenlegi adatok, gyanúsított ellen, embercsempészés, jogszabályoknak, határszakaszon, válsághelyzet, pakisztáninak, magyarországi, főkapitányság, tartózkodásuk, tájékoztatása, nyolcvanhárom, jogszerűségét, visszakísérik, tartóztattak, jogszabályok, egyenruhások, jogellenesen, központjának, akadályoztak, kollégáikkal, magyarország, határsértők, határsértőt, időszakában, bevándorlás, illegálisan, mindannyian, statisztika, zöldhatáron, határzárhoz, csütörtökön, parancsnoka, gyanúsított, migránsokat, megfelelően, ideiglenes, állítottak, harminchat, határzáron,
© 2013 TVN.HU Kft.