Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Embercsempészeket vettek őrizetbe Temesváron
... elrendelte őrizetbe vételüket.
A határrendészet múlt pénteken másik két román embercsempészt fogott el, akik a szerb határ közelében vettek fel autóikba nyolc iraki és szíriai határsértőt.
A román határrendőrség számos alkalommal tett közzé felhívást, amelyben arra figyelmezteti az alkalmi és hivatásos fuvarozókat, hogy a határsértőknek nyújtott segítség bűncselekmény, a...
2018-08-08 12:29:34
Illegális bevándorlás - Huszonnégy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... román és a horvát határszakaszon csupán egy embert fogtak el. Három gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.
Az elmúlt hét...
2018-08-06 11:58:19
Illegális bevándorlás - Szlovén államtitkár: havonta ezer migránst tartóztatnak fel a szlovén hatóságok a horvá
...
A szlovén hatóságok hétfőn 22 különböző nemzetiségű közel-keleti és afrikai illegális határsértőt fogtak el, valamint a magas büntetések ellenére nő az embercsempészek ellen emelt vádak száma is - közölte a rendőrség.
Ennek kapcsánBostjan Sefic a közszolgálati rádiónak adott interjújában kiemelte, hogy Horvátországnak jobban kellene védenie határait, hogy a migránsok ne...
2018-07-31 18:32:18
Illegális bevándorlás - Romániában idén csökkent a menedékkérők száma
... próbálnak bejutni a belső határellenőrzés nélküli ...
2018-07-31 11:01:15
Illegális bevándorlás - Tizenkilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és vasárnap kilenc-kilenc, szombaton egy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ...
2018-07-30 11:10:39
Illegális bevándorlás - Tizennégy határsértőt találtak egy török kamionban az M43-as autópályán
...
Szabó Szilvia elmondta, a járműszerelvényt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által telepített röntgenkapu segítségével vizsgálták át az autópálya egyik pihenőjében, a 14 határsértő a raktér egyik részében bújt el.
Ellenőrzésük során a migránsok közül hárman szíriai, tizenegyen pedig iraki állampolgárnak vallották magukat - tudatta a százados.
Másfél órával később a röszk...
2018-07-25 09:59:37
Illegális bevándorlás - Harminc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 18, szombaton hét, vasárnap három jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon kettő migránst fogtak el.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlá...
2018-07-23 07:05:01
Illegális bevándorlás - Nyolc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken egy, szombaton kettő, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt négy gyanúsított ellen indult eljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömege...
2018-06-25 07:04:39
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - június 4-étől 10-éig - ez a szám 31 volt. A...
2018-06-18 07:04:53
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - május 28-ától június 3-áig - ez a szám 24 ...
2018-06-11 07:05:05
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Szabó Szilvia, Nemzeti Adó-, szlovén hatóságok, menedékkérők száma, török kamionban, határrendészet múlt, szerb határ, román határrendőrség, határsértőknek nyújtott, horvát határszakaszon, embert fogtak, magas büntetések, embercsempészek ellen, közszolgálati rádiónak, belső határellenőrzés, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, tömeges bevándorlás, autópálya egyik, raktér egyik, migránsok közül, román határszakaszon, tömeges bevándorlá, elmúlt héten, megelőző héten, járműszerelvényt, embercsempészek, embercsempészés, horvátországnak, határellenőrzés, határrendészet, határszakaszon, kapcsánbostjan, büntetőeljárás, határsértőknek, határrendőrség, állampolgárnak, embercsempészt, válsághelyzet, figyelmezteti, közszolgálati, bűncselekmény, egyenruhások, jogszabályok, tartóztattak, ellenőrzésük, tartóztatnak, interjújában, menedékkérők, jogellenesen, segítségével, határsértőt, bevándorlás, gyanúsított, pihenőjében, fuvarozókat, röntgenkapu, tizenkilenc, statisztika, nemzetiségű, államtitkár,
© 2013 TVN.HU Kft.