Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Bakondi: egyre elfogadottabb lesz a magyar álláspont
... valamint Németországban, Svédországban, Angliában és Franciaországban is.
Szerinte eközben az EU változatlan politikát folytat, amelynek az a célja, hogy bontsuk le a kerítést, a határvédelmet szüntessük meg, fogadjuk el a kvótát, és telepítsük be a migránsokat.
Bakondi György hangsúlyozta: a magyar kormány ellenzi a "bevándorlásszervező ügynökségre" vonatkozó legfrisse...
2017-07-07 13:07:37
Fidesz: a baloldal megint Soros érdekeit védi
... veszélyeire - írták, hozzátéve: Soros György a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát, lebontsa a határokat és kiiktassa a magyar határvédelmet.
A nagyobbik kormánypárt szerint ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is, akik - ahogy az most is látszik-, azonnal rohannak, ha Soros érdekeir...
2017-07-03 13:11:55
Pintér Sándor: a Salzburg Fórum támogatói nélkülözhetetlenek a migrációs főútvonalakon érkezők visszaszorításáb
... Jakub Skiba, a fórum elnökségét átvevő Lengyelország képviseletében arról beszélt, bárki, akinek szüksége van a segítségükre, megkaphatja azt, például jelenleg Macedóniában segíti a határvédelmet egy lengyel kontingens.
Kifejtette: mindent meg kell tenni az állampolgárok biztonságának garantálása érdekében, és ezt minden uniós tagországnak azonos erővel kell támogatnia. Terr...
2017-06-20 15:03:31
Illegális bevándorlás - Orbán: elsőként bizonyítottuk be, megállítható a népvándorlás
... Magyarország és tágabb hazánk, Európa határainak védelmére" - szólt az 1206 rendőr tiszthelyetteshez, felhívva a figyelmüket arra is, hogy a viharos magyar történelem megtanította: a határvédelmet nem elég csak egyszer kiépíteni, újra és újra meg kell erősíteni, minden egyes nap fenn kell tartani.
Ha nincs határvédelem, és nincsenek bátor határvédők, akkor nincs jólét, bizton...
2017-06-17 10:11:35
Illegális bevándorlás - Újabb háromszáz határvadász állt szolgálatba
...
A közlemény szerint a képzés második ütemének lezárulta után Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Kiskunhalason, Miskolcon, Nyírbátorban, Orosházán, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen lépnek szolgálatba az új határvadászok.
Májusig 514-en végezték el eredményesen a képzést, 357-en pedig még tanulnak.
A határvadászok mint az országos hatáskörrel bíró Készenl...
2017-06-01 14:26:10
Hadrianus-kiállítás nyílt az Aquincumi Múzeumban
... Traianustól.
Politikája gyökeresen eltért Traianusétól: több frissen meghódított területet feladott, hogy ésszerűen védhető határokat alakítson ki. A veszélyesebb területeken komoly határvédelmet is kiépített, a leghíresebb ilyen építmény a Britanniában máig fennmaradt Hadrianus-fal.
Hadrianus beutazta egész birodalmát, közben azonban Rómában is intenzíven építkezett, ur...
2017-05-26 16:24:53
Illegális bevándorlás - Kósa: Botka veszélyes a magyar emberek biztonságára
...
Kósa Lajos pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Botka László Reutersnek adott nyilatkozatát idézve azt mondta: akkor akarja elbontani a kerítést, amikor az egyik legbrutálisabb terrortámadás következett be, hiszen Manchesterben már gyerekek voltak a célpontok.
Kijelentette: ha Botka László bármilyen lehetőséghez jut, az a Fidesz szerint "életveszélyes" Magyarország szám...
2017-05-26 10:51:38
Illegális bevándorlás - Szijjártó: csak a magyar határvédelem jelent megoldást
... "európai önsorsrontás újabb kifejeződése" - tette hozzá.
Szijjártó Péter elmondta azt is: ha úgy látják, hogy a nyugat-balkáni útv...
2017-05-22 15:52:00
Krónika 6. rész (költségvetés, nyugdíjas szövetkezetek)
... indokolt, hogy a családok akkor is maximálisan igénybe tudják venni a gyermekek után járó kedvezményeket, ha az egyik kereső jövedelme az átlagkereset alatt van.
Banai Péter Benő a határvédelmet is fontosnak tartotta a munkahelyek és a családok biztonsága szempontjából, s hogy ne lehessenek olyan események, amelyek Nyugat-Európában.
Beszélt arról is, hogy a nyugdíjak reá...
2017-05-19 13:42:31
Krónika 3. rész (interpellációk)
... magának megítél egyetlen perben 2,7 millió forintot" - mondta. Megjegyezte, nemrég Röszkén is tüntettek a Soros-szervezet emberei, azt akarták, hogy Magyarország adja fel a külső határvédelmet. Felkészült-e a kormány, hogy szembeszálljon "az efféle provokációkkal"? - kérdezte.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára úgy reagált: a kormány felkészült minde...
2017-05-02 16:43:55
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Pintér Sándor, Salzburg Fórum, Aquincumi Múzeumban, Bakondi György, Soros György, Jakub Skiba, Kósa Lajos, Botka László Reutersnek, Botka László, Szijjártó Péter, Banai Péter Benő, Kontrát Károly, magyar álláspont, baloldal megint, migrációs főútvonalakon, magyar emberek, magyar határvédelem, határvédelmet szüntessük, magyar kormány, világ legbefolyásosabb, magyar határvédelmet, nagyobbik kormánypárt, magyar baloldalt, fórum elnökségét, lengyel kontingens, állampolgárok biztonságának, 1206 rendőr, figyelmüket arra, viharos magyar, közlemény szerint, képzés második, határvadászok mint, országos hatáskörrel, veszélyesebb területeken, leghíresebb ilyen, egyik legbrutálisabb, családok akkor, gyermekek után, egyik kereső, átlagkereset alatt, családok biztonsága, külső határvédelmet, efféle provokációkkal, kormány felkészült, legbefolyásosabb, visszaszorításáb, franciaországban, szembeszálljon, németországban, legbrutálisabb, képviseletében, interpellációk, kedvezményeket, provokációkkal, határvadászok,
© 2013 TVN.HU Kft.