Regisztráció  Belépés
Hadrianus-kiállítás nyílt az Aquincumi Múzeumban
... Traianustól.
Politikája gyökeresen eltért Traianusétól: több frissen meghódított területet feladott, hogy ésszerűen védhető határokat alakítson ki. A veszélyesebb területeken komoly határvédelmet is kiépített, a leghíresebb ilyen építmény a Britanniában máig fennmaradt Hadrianus-fal.
Hadrianus beutazta egész birodalmát, közben azonban Rómában is intenzíven építkezett, ur...
2017-05-26 16:24:53
Illegális bevándorlás - Kósa: Botka veszélyes a magyar emberek biztonságára
...
Kósa Lajos pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Botka László Reutersnek adott nyilatkozatát idézve azt mondta: akkor akarja elbontani a kerítést, amikor az egyik legbrutálisabb terrortámadás következett be, hiszen Manchesterben már gyerekek voltak a célpontok.
Kijelentette: ha Botka László bármilyen lehetőséghez jut, az a Fidesz szerint "életveszélyes" Magyarország szám...
2017-05-26 10:51:38
Illegális bevándorlás - Szijjártó: csak a magyar határvédelem jelent megoldást
... "európai önsorsrontás újabb kifejeződése" - tette hozzá.
Szijjártó Péter elmondta azt is: ha úgy látják, hogy a nyugat-balkáni útv...
2017-05-22 15:52:00
Krónika 6. rész (költségvetés, nyugdíjas szövetkezetek)
... indokolt, hogy a családok akkor is maximálisan igénybe tudják venni a gyermekek után járó kedvezményeket, ha az egyik kereső jövedelme az átlagkereset alatt van.
Banai Péter Benő a határvédelmet is fontosnak tartotta a munkahelyek és a családok biztonsága szempontjából, s hogy ne lehessenek olyan események, amelyek Nyugat-Európában.
Beszélt arról is, hogy a nyugdíjak reá...
2017-05-19 13:42:31
Krónika 3. rész (interpellációk)
... magának megítél egyetlen perben 2,7 millió forintot" - mondta. Megjegyezte, nemrég Röszkén is tüntettek a Soros-szervezet emberei, azt akarták, hogy Magyarország adja fel a külső határvédelmet. Felkészült-e a kormány, hogy szembeszálljon "az efféle provokációkkal"? - kérdezte.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára úgy reagált: a kormány felkészült minde...
2017-05-02 16:43:55
Illegális bevándorlás - Szakértő: az elutasított menedékkérők 40 százalékát nem sikerül visszahelyezni származá
... polgároknak és gazdaságoknak is. Inkább a külső határokat kell megvédeni, nem a belső határellenőrzéseket visszaállítani - értékelte.
Klopfer Ádám arra is emlékeztetett: a magyar határvédelmet a magyar kormány finanszírozza, és mintegy egymilliárd eurót költött erre. Ezzel pedig nemcsak a magyar határt védte, de az EU külső határát és más országokat, így Németországot is - ma...
2017-04-28 08:21:36
Kontrát Károly: jól működik a megerősített jogi határzár
... az illegális bevándorlók és az embercsempészek más útvonalat választanak - közölte a politikus.
Molnár Zsolt (MSZP) bizottsági elnök elmondta, a testület tagjai ellátogattak a határvédelmet irányító mórahalmi központba, a tranzitzónába, valamint a határra. A politikus szerint kétséges, hogy önmagában a műszaki határzár alkalmas-e nagyobb tömeg föltartóztatására. Hozzátette: t...
2017-04-26 15:43:43
Illegális bevándorlás - Trócsányi: erős viták előtt állunk
... György azt is elmondta, hogy Magyarország határán a második határzár elkészülésével, s így a migrációs nyomás enyhülésével, a tervek szerint egyes térségekben csökkentik az élőerős határvédelmet, a rendőrök, katonák létszámát.
A Századvég Alapítvány "A migrációs válság és a külföldről támogatott civil szervezetek befolyása című rendezvényén" Barthel-Rúzsa Zsolt, az alapítvány...
2017-04-11 11:53:58
Külföldi egyetemek - A felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelték a budapesti demonstráción
... átláthatóságáról szóló törvényt.
Azt mondta: a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy "a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék". Úgy vélte: "nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak".
Hangsúlyozta: Magyarországnak meg kell véden...
2017-04-09 21:53:36
Külföldi egyetemek - Németh Szilárd: a délutáni tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek "gründolták"
... Szilárd vasárnap az MTI-nek telefonon azt mondta: a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy "a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék". Úgy vélte: "nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak".
Hangsúlyozta: Magyarországnak meg kell véden...
2017-04-09 17:03:05
1 2 3 7 10 11 13 14 
Címkék: Aquincumi Múzeumban, Kontrát Károly, Németh Szilárd, Kósa Lajos, Botka László Reutersnek, Botka László, Szijjártó Péter, Banai Péter Benő, Klopfer Ádám, Molnár Zsolt, Századvég Alapítvány, Barthel-Rúzsa Zsolt, Soros György, magyar emberek, magyar határvédelem, elutasított menedékkérők, megerősített jogi, felsőoktatási törvény, budapesti demonstráción, délutáni tüntetést, veszélyesebb területeken, leghíresebb ilyen, egyik legbrutálisabb, családok akkor, gyermekek után, egyik kereső, átlagkereset alatt, családok biztonsága, külső határvédelmet, efféle provokációkkal, kormány felkészült, külső határokat, magyar határvédelmet, magyar kormány, magyar határt, illegális bevándorlók, testület tagjai, határvédelmet irányító, politikus szerint, műszaki határzár, második határzár, migrációs nyomás, tervek szerint, élőerős határvédelmet, migrációs válság, külföldről támogatott, magyar kormányt, határvédelmet szétzilálják, magyar törvények, átláthatóságáról, embercsempészek, magyarországnak, kikényszerítsék,
© 2013 TVN.HU Kft.