Regisztráció  Belépés
Gulyás: a regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt
... valaki egyébként vállalt jogi kötelezettségeinek a külső határvédelemben nem tesz eleget".
Hogy még tovább lépjünk az abnormalitásban: ezek után nem az történik, hogy a külső határvédelmet vállaló, de erre képtelen tagállamokat szankcióval sújtjuk, hanem a jogsértőkkel szemben a jogsértés következményeire nézve követel az Európai Unió szolidaritást - tette hozzá a miniszter.|...
2018-06-22 15:33:09
V4-Ausztria - Orbán: Európának képesnek kell lennie megvédeni saját határait
... jellemezze.
Ebből az következik - folytatta -, hogy a migráció ügyében a hangsúlyt azokra a kérdésekre kell helyezni, amelyekben egyetértés alakítható ki. A kormányfő két ilyet említett: a határvédelmet, valamint azt, hogy az EU-n kívül kell létrehozni külső menekülttáborokat.
Azokat a kérdéseket, amelyekben nincs egyetértés, mint például a kvótaügy, "nem érdemes erőltet...
2018-06-21 16:26:01
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
... foglalkoztatás elérése van - mutatott rá, hozzátéve: meg kell őrizni az ország pénzügyi stabilitását, emellett az emberek akaratát érvényesítve garantálni kell Magyarország biztonságát, a határvédelmet és az illegális migráció elleni küzdelmet.
Szerinte az EU következő költségvetésének tervezetével több probléma is van: kevesebb forrás jut számos területre, csak a migráció és...
2018-06-18 16:02:45
Gulyás: a szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés
... hatáskörbe tartozik, ezért nem fogadható el olyan költségvetés, amely az európai polgároktól vesz el forrásokat és a migránsoknak adja.
Hozzátette: a büdzsének támogatni kell a közös határvédelmet, Magyarország pedig továbbra is szeretné, ha ezzel kapcsolatos kiadásai egy részét megtérítené az unió.
Leginkább a brüsszeli bürokrácián lehetne spórolni - jelentette ki, ut...
2018-06-14 13:41:51
EU-büdzsé - Az EB a határok és migrációkezelés finanszírozásának növelését javasolja
... biztonsági kihívásokra reagál, rugalmasabb finanszírozási eszközöket alakít ki az előre nem látható migrációs események kezeléséhez, továbbá az új költségvetés központi kérdésévé teszi a határvédelmet.
Mint mondta, a külső határok hatékony védelme alapvetően fontos a migráció szabályozásához és a belső biztonság szavatolásához, emellett a szilárd külső határok teszik lehetővé...
2018-06-12 16:43:09
Pellegrini: Szlovákia folytatja a jó kapcsolatok építését Magyarországgal
... hogy bebizonyosodott: a kötelező kvóták nem működnek, de az sem lehetséges, hogy fizessenek a be nem fogadott emberekért. A szolidaritás ugyanis jelentheti például a hatékony külső határvédelmet is - vélekedett.
Kérdésre azt is közölte, hogy a bevándorlás ügyében a visegrádi országok társadalmainak véleménye hasonló, és a visegrádi vezetőknek kötelességük ezt az álláspontot k...
2018-06-12 14:52:19
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
...49

Bárhogy is olvasom az általad belinkel Wikit, nem látom hol lenne írva a számunkra kötelező kerítésépítés! Másold be légyszi! Mert az általad idézet mondatok határvédelmet írnak, és nem kerítést!

A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrz...
2018-06-12 13:51:15
Krónika 4. rész (államközi egyezmények)
...
Bővül a Moldovával kötött légiközlekedési megállapodás
Az Országgyűlés megtárgyalta az Európai Unió és a Moldovai Köztársaság közös légtér létrehozásáról létrejött megállapodásának bővítését.
Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára bejelentette, hogy a szerződést a horvát uniós csatlakozás miatt kell módosítani.
Balla Mihály, a F...
2018-06-12 13:11:26
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: alapvető változásra van szükség a német menekültpolitikában
... része gazdasági okokból, a létfenntartás kilátástalansága, a nyomor miatt kel útra.
A belügyminisztérium menekültügyi reformcsomagjáról elmondta, hogy "intenzívebbé" kell tenni a határvédelmet és az elutasított menedékkérők hazajuttatását.
"Az illegális migrációt meg kell akadályozni, nem az embercsempészeknek, hanem a kormánynak kell eldöntenie, hogy ki jöhet Németorszá...
2018-06-10 16:22:14
Illegális bevándorlás - Bakondi: Magyarország támogatja az új migrációs útvonalon lévő államok határvédelmét
...
Az új útvonalon levő országok határvédelméről szerdán tárgyaltak a nyugat-balkáni országok rendőri vezetői, akik szerint a határok védelmére a hadsereget kellene bevetni - tette hozzá.
Elmondta: a határvédelmi tevékenységek támogatásáról rövid időn belül belügyminiszterek tanácskoznak majd.
Az új migrációs útvonal Albániából, Montenegrón és Bosznia-Hercegovinán kere...
2018-06-07 09:41:34
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Horst Seehofer, Európai Unió, Moldovai Köztársaság, Mosóczi László, Technológiai Minisztérium, Balla Mihály, regionális együttműködés, uniós döntéshozatalt, szegényebb államoktól, uniós költségvetés, külső határvédelemben, külső határvédelmet, jogsértőkkel szemben, jogsértés következményeire, migráció ügyében, hangsúlyt azokra, kérdésekre kell, ország pénzügyi, emberek akaratát, illegális migráció, európai polgároktól, migránsoknak adja, büdzsének támogatni, közös határvédelmet, részét megtérítené, brüsszeli bürokrácián, külső határok, migráció szabályozásához, belső biztonság, szilárd külső, kötelező kvóták, szolidaritás ugyanis, hatékony külső, bevándorlás ügyében, visegrádi országok, visegrádi vezetőknek, általad belinkel, számunkra kötelező, általad idézet, schengeni egyezmény, belső határőrizet, horvát uniós, létfenntartás kilátástalansága, nyomor miatt, elutasított menedékkérők, illegális migrációt, kormánynak kell, nyugat-balkáni országok, határok védelmére, hadsereget kellene,
© 2013 TVN.HU Kft.