Regisztráció  Belépés
Az Európai Bizottság biztonsági unióért felelős biztosát fogadta Pintér Sándor
... érdekében is - állapították meg.
Pintér Sándor a találkozón elmondta: a magyar álláspont szerint kiemelten fontos terület a külső határok védelmének megerősítése, valamint a külső határvédelmet ellátó országok megfelelő uniós támogatása.
Julian King a találkozó után megtekintette a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központban a légiutas-adatok feldolgozását ...
2017-09-21 17:23:16
Illegális bevándorlás - Bakondi: műszaki határrendszer nélkül nincs sikeres határőrizet
...
Bakondi György rámutatott, azért szerepel a "Soros-tervben" a magyar kerítés lebontása, mert jogi és élőerős támogatással hatékony eszközként szolgál, képes megakadályozni a tömeges, illegális, jogszabályokba ütköző beáramlást Európába.
Hozzátette: különösen zavarja a "Soros-terv" végrehajtóit a magyar kerítés, mert mögötte erős nemzeti törekvés, összefogás van, és mind...
2017-09-20 16:19:07
Donald Trump: közel a megállapodás a demokratákkal a bevándorlógyermekeket védő programról
... demokratákkal.
"Dolgozunk terven a masszív határőrizetről, és dolgozunk terven a DACA-ról" - mondta Trump, és leszögezte, hogy a várható megállapodás magában foglalja majd az "erőteljes határvédelmet is".
Hozzátette: az amerikai-mexikói határra tervezett fal mindenképpen megépül, és költségeinek finanszírozására "később kerül sor". Jelenleg a már meglévő falat javítják...
2017-09-14 17:43:14
Szijjártó: elutasítjuk a liberális gőgösséget
... feltétlenül szót kell ejteni.
A külgazdasági és külügyminiszter reagálásban hangsúlyozta: az Európai Unió valóban értékközösség, és a magyarok értéknek tartják a biztonságukat, a határvédelmet, "sőt azt is, hogy Ausztriát is mi védjük az illegális bevándorlással szemben".
Magyarország azonban nem tartja a közös értékek részének, hogy valaki beleszól egy másik ország bel...
2017-07-30 11:02:29
Illegális bevándorlás - Bakondi: egyre elfogadottabb lesz a magyar álláspont
... valamint Németországban, Svédországban, Angliában és Franciaországban is.
Szerinte eközben az EU változatlan politikát folytat, amelynek az a célja, hogy bontsuk le a kerítést, a határvédelmet szüntessük meg, fogadjuk el a kvótát, és telepítsük be a migránsokat.
Bakondi György hangsúlyozta: a magyar kormány ellenzi a "bevándorlásszervező ügynökségre" vonatkozó legfrisse...
2017-07-07 13:07:37
Fidesz: a baloldal megint Soros érdekeit védi
... veszélyeire - írták, hozzátéve: Soros György a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát, lebontsa a határokat és kiiktassa a magyar határvédelmet.
A nagyobbik kormánypárt szerint ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is, akik - ahogy az most is látszik-, azonnal rohannak, ha Soros érdekeir...
2017-07-03 13:11:55
Pintér Sándor: a Salzburg Fórum támogatói nélkülözhetetlenek a migrációs főútvonalakon érkezők visszaszorításáb
... Jakub Skiba, a fórum elnökségét átvevő Lengyelország képviseletében arról beszélt, bárki, akinek szüksége van a segítségükre, megkaphatja azt, például jelenleg Macedóniában segíti a határvédelmet egy lengyel kontingens.
Kifejtette: mindent meg kell tenni az állampolgárok biztonságának garantálása érdekében, és ezt minden uniós tagországnak azonos erővel kell támogatnia. Terr...
2017-06-20 15:03:31
Illegális bevándorlás - Orbán: elsőként bizonyítottuk be, megállítható a népvándorlás
... Magyarország és tágabb hazánk, Európa határainak védelmére" - szólt az 1206 rendőr tiszthelyetteshez, felhívva a figyelmüket arra is, hogy a viharos magyar történelem megtanította: a határvédelmet nem elég csak egyszer kiépíteni, újra és újra meg kell erősíteni, minden egyes nap fenn kell tartani.
Ha nincs határvédelem, és nincsenek bátor határvédők, akkor nincs jólét, bizton...
2017-06-17 10:11:35
Illegális bevándorlás - Újabb háromszáz határvadász állt szolgálatba
...
A közlemény szerint a képzés második ütemének lezárulta után Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Kiskunhalason, Miskolcon, Nyírbátorban, Orosházán, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen lépnek szolgálatba az új határvadászok.
Májusig 514-en végezték el eredményesen a képzést, 357-en pedig még tanulnak.
A határvadászok mint az országos hatáskörrel bíró Készenl...
2017-06-01 14:26:10
Hadrianus-kiállítás nyílt az Aquincumi Múzeumban
... Traianustól.
Politikája gyökeresen eltért Traianusétól: több frissen meghódított területet feladott, hogy ésszerűen védhető határokat alakítson ki. A veszélyesebb területeken komoly határvédelmet is kiépített, a leghíresebb ilyen építmény a Britanniában máig fennmaradt Hadrianus-fal.
Hadrianus beutazta egész birodalmát, közben azonban Rómában is intenzíven építkezett, ur...
2017-05-26 16:24:53
1 2 3 7 8 .11 12 13 14 15 
Címkék: Európai Bizottság, Pintér Sándor, Donald Trump, Salzburg Fórum, Aquincumi Múzeumban, Julian King, Terrorelhárítási Információs, Bűnügyi Elemző Központban, Bakondi György, Európai Unió, Soros György, Jakub Skiba, liberális gőgösséget, magyar álláspont, baloldal megint, migrációs főútvonalakon, találkozón elmondta, külső határok, külső határvédelmet, találkozó után, légiutas-adatok feldolgozását, magyar kerítés, masszív határőrizetről, várható megállapodás, amerikai-mexikói határra, magyarok értéknek, illegális bevándorlással, közös értékek, másik ország, határvédelmet szüntessük, magyar kormány, világ legbefolyásosabb, magyar határvédelmet, nagyobbik kormánypárt, magyar baloldalt, fórum elnökségét, lengyel kontingens, állampolgárok biztonságának, 1206 rendőr, figyelmüket arra, viharos magyar, közlemény szerint, képzés második, határvadászok mint, országos hatáskörrel, veszélyesebb területeken, leghíresebb ilyen, visszaszorításáb, franciaországban, finanszírozására, terrorelhárítási, legbefolyásosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.