Regisztráció  Belépés
Georg Spöttle elmondta
GEORG SPÖTTLE ELMONDTA, HOGYAN OLDHATNÁ MEG A HATÁRVÉDELMET AZ EU

Abból az egymilliárd euróból, amelyet az Európai Unió Líbiának adhat az onnan induló migránsok visszatartásáért, az uniónak inkább magának kellene megoldania határainak védelmét - mondta Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

A szakértő s...
2017-03-20 23:53:19
Illegális bevándorlás - Közös biztonsági tervet dolgoznak ki a közép- és délkelet-európai országok
... embercsempészet, az év első hónapjában mintegy 1000-1500 illegális bevándorló érkezett Ausztriába ezen az útvonal keresztül. Úgy vélte, hogy Európában közösen kell megszervezni a külső határvédelmet.
Az osztrák belügyi és védelmi miniszter közös nyilatkozatukban hangsúlyozták, hogy Európa túl későn reagált a balkáni útvonalon felmerülő kihívásokra, ezért most éberségre és id...
2017-02-08 17:28:17
Ukrán válság - Pénzhiány miatt elakadt a műszaki határzár építése az ukrán-orosz határon
... pedig a jelenlegi számítások alapján mintegy 4 milliárd hrivnyára, azaz csaknem 42 milliárd forintra rúg majd. Az építés első ütemében Csernyihiv, Szumi és Harkiv megyében építik ki a határvédelmet, a másodikban Luhanszk és Donyeck megyékben.
Az ukrán állami határőrség korábbi közlése alapján 2016 végére már az egész Harkiv megyei határszakon, továbbá Luhanszk megye ukrán el...
2017-01-19 17:53:50
Uniós szóvivő: Litvánia uniós forrásból nem építhet kerítést, de megerősítheti határvédelmét
...
Ernst elmondta, az Európai Unió célja határvédelmének kézben tartása, s ez az unió külső, schengeni határának számító Kalinyingrád és Litvánia közötti határszakaszra is érvényes.
"Az uniós bizottság nem finanszírozza kerítések vagy más fizikai akadályok építését külső határain" - fogalmazott. Hozzátette, a határszakasz ellenőrzéséért Litvánia felelős, amihez az Európai B...
2017-01-17 15:52:35
Fidesz: a szocialisták sorozatosan veszélyeztetik a magyarok biztonságát
... Nemzetbiztonsági bizottságának MSZP-s elnöke azt mondta, pártja támogatja az "európai FBI" létrehozására vonatkozó javaslatot.
A Fidesz közölte: az MSZP nem támogatta a határzárat, a határvédelmet, a bevándorlási szabályok szigorítását, a terrorellenes intézkedéseket és a kényszerbetelepítés elleni alkotmánymódosítást sem. "Európa biztonságát a bevándorláspárti baloldal tette...
2017-01-12 14:32:32
Illegális bevándorlás - Bakondi: fel kell készülni egy nagyobb migrációs nyomásra
... az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, ennek elsődleges útvonala a most zárva lévő balkáni útvonal lehet, ezért a kormány mindent megtesz azért, hogy erősítse a határvédelmet.
Arra a kérdésre, hogy a határőrizeti feladatokat nagy nyomás mellett is el tudja-e látni az ország, Bakondi György úgy válaszolt: remélik, hogy politikai eszközökkel és a balkáni útv...
2016-12-03 21:03:05
Illegális bevándorlás - Lázár: a kormány négy ponthoz ragaszkodik az uniós vitában
...
A miniszter elmondta: olyan javaslatot tudnak elfogadni, amely nem ír elő kötelező kvótát, fontosnak tartja az uniós határvédelmet, nem teszi lehetővé, hogy hosszú távon működjenek belső határellenőrzési pontok, továbbá minden országnak a saját kultúrája, identitása és lehetőségei szerint határozza meg a szolidaritást.
Utóbbival összefüggésben azt mondta: szeretnék, ha a...
2016-11-24 21:30:55
Illegális bevándorlás - Bakondi: az EU gyengének tűnik, ha nem védi meg a határait
... politikához...
2016-11-15 08:51:10
Illegális bevándorlás - Elindult az osztrák katonai kontingens a magyar-szerb határra
... hullámot, az elmúlt időszakban Európa-szerte terrorcselekmények történtek". Mint fogalmazott: Magyarország déli határainál mára megteremtette a biztonsági feltételeket, és megerősítette a határvédelmet, valamint törvényes és tisztességes eljárásokat folytat le (a migránsokkal szemben).
Hans Peter Doskozil osztrák védelmi miniszter szerint európai szintű megoldásra, a külső ha...
2016-11-03 14:21:51
Dicsőség a bátraknak!
... magyarok a nehezebb úton indultunk el: Bevándorlók helyett saját gyerekeket, spekuláció és segély helyett munkát, adósrabszolgaság helyett saját lábon állást, feltett kéz helyett a határvédelmet választottuk.
Mélyen tisztelt Ötvenhatosok, kedves Ünneplők!
Nincs győzelem a szívek felemelése nélkül, '56-ban sem lett volna. Bátorrá tette a gyávákat, egymás felé fordít...
2016-10-29 00:04:04
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Georg Spöttle, GEORG SPÖTTLE ELMONDTA, HOGYAN OLDHATNÁ MEG HATÁRVÉDELMET AZ EU, Európai Unió Líbiának, Európai Unió, Európai, Bakondi György, Hans Peter Doskozil, műszaki határzár, ukrán-orosz határon, szocialisták sorozatosan, magyarok biztonságát, nagyobb migrációs, kormány négy, uniós vitában, osztrák katonai, magyar-szerb határra, egymilliárd euróból, onnan induló, uniónak inkább, útvonal keresztül, külső határvédelmet, osztrák belügyi, balkáni útvonalon, jelenlegi számítások, építés első, másodikban Luhanszk, ukrán állami, egész Harkiv, unió külső, uniós bizottság, határszakasz ellenőrzéséért, bevándorlási szabályok, terrorellenes intézkedéseket, bevándorláspárti baloldal, most zárva, kormány mindent, határőrizeti feladatokat, miniszter elmondta, uniós határvédelmet, saját kultúrája, elmúlt időszakban, biztonsági feltételeket, migránsokkal szemben, nehezebb úton, határvédelmet választottuk, szívek felemelése, bevándorláspárti, határellenőrzési, nemzetbiztonsági, nyilatkozatukban,
© 2013 TVN.HU Kft.