Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A m...
2018-06-18 07:04:53
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök. A...
2018-06-11 07:05:05
Illegális bevándorlás - Kilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet i...
2018-06-04 07:05:11
Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken öt, szombaton hat, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakís...
2018-05-21 07:05:07
Illegális bevándorlás - Ötvenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken 15, szombaton 22, vasárnap 14 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határon egy embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 88 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - április 30-át...
2018-05-14 11:56:07
Illegális bevándorlás - Tizenhét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... szerint pénteken nyolc, szombaton egy, vasárnap nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 80 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - április 16-ától 22-éig - ez a szám 143 volt. A román és ...
2018-05-01 07:06:12
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 12 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Egy gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 94 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a r...
2018-03-19 07:05:45
Illegális bevándorlás - 32 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken húsz, szombaton kettő, vasárnap tíz jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakís...
2018-03-12 11:42:57
Illegális bevándorlás - Tizennégy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint pénteken kettő, szombaton nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon négy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ors...
2018-03-05 07:11:04
Illegális bevándorlás - Huszonhárom határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... statisztika szerint pénteken három, szombaton 14, vasárnap hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - február 12-étől 18-áig - ez a szám 53 volt. A r...
2018-02-26 07:04:32
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, gyanúsított ellen, tömeges bevándorlás, román határon, embert fogtak, megelőző héten, március 28-tól, román határszakaszon, embercsempészés, büntetőeljárás, határszakaszon, válsághelyzet, jogszabályok, tartóztattak, jogellenesen, egyenruhások, gyanúsított, határsértőt, bevándorlás, statisztika, huszonhárom, határzáron, tartózkodó, állítottak, biztonsági, ideiglenes, illegális, olvasható, szombaton, külföldit, területén, tizennégy, visszakís, rendőrség, honlapján, pénteken, vasárnap, összesen, rendőrök, kísértek, hétvégén, hatályos, tizenkét, megelőző, ötvenkét, tizenhat, migránst, tizenhét, április, szerint, alapján, március, tömeges, február, tizenöt, eljárás, határon, ország, vissza, elmúlt, rendőr, fogtak, okozta, horvát, indult, idején, kilenc, embert, kettő,
© 2013 TVN.HU Kft.