Regisztráció  Belépés
Az álmot és nyugalmat hozó álombogyó
... álombogyó

Az álombogyó (Withania somnifera) onnan kapta az elnevezését, hogy alvást elősegítő és relaxáló hatásokkal bír. A növény megtalálható Indiában, ahol a száraz területeken fordul elő leggyakrabban, de találkozhatunk vele Dél-Európába...
2018-09-21 23:50:36
Kutyaévekben számolva
... eredmények némelyike még a kutatókat is meglepte, például az, hogy a kutyát az élete során érő traumatikus események, mint a gazdaváltás, elveszés, menhelyre kerülés hosszútávú negatív hatásokkal járhat a kutya későbbi egészségére nézve.

Egyre több a túlsúlytól szenvedő kutya

Az életkor és az aktivitás változásával a kutyák tápanyagszükségletei megvál...
2018-09-18 19:02:38
Érzelmek
..."Feladatomnak kell tartanom, hogy hallgatóimban a lehető legmagasabb érzelmeket keltsem fel, azzal a feltétellel, hogy semmi mással, csupán az igazsággal hassak rájuk, és olyan hatásokkal, amelyek nem ellentétesek a tárgy természetével."

- Jonathan Edwards -...
2018-09-10 19:41:38
A kutyák öregedését vizsgálják az ELTE kutatói
... eredmények némelyike még a kutatókat is meglepte, például az, hogy a kutyát az élete során érő traumatikus események, mint a gazdaváltás, elveszés, menhelyre kerülés hosszú távú negatív hatásokkal járhat a kutya későbbi egészségére nézve.
A kutatók megállapították azt is: a magyar mintában a keverékek bizonyultak egészségesebbnek fajtatiszta társaiknál. A magyarországi fajtat...
2018-09-10 17:22:10
Hatékony és természetes antibiotikumok
... lehet az MRSA, azaz a húsevő baktérium elpusztításában, legalábbis egyes feltételezések szerint.

Az oregánóolaj antibakteriális, vírusellenes, gombaellenes és antioxidáns hatásokkal rendelkezik. Segít megszabadulni az emésztőrendszerben felszaporodó parazitáktól. Influenzaszezonban mindenképpen érdemes beszerezni belőle egy üveggel.

A fokhagyma egy teljes spe...
2018-09-03 14:45:58
Az ellenállhatatlan gyömbérszörp
... a kalcium, a kálium, a foszfor, a magnézium, a cink, a vas, de tartalmaz még szilíciumot és béta-karotint is. A gyömbér görcsoldó, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatásokkal rendelkezik, de a köhögést és a hányingert is csillapítja.

A gyömbért talán sokan csak úgy ismerik, mint egy emésztést segítő szert. Valóban segít megnyugtatni a gyomrot, de beve...
2018-09-02 18:55:28
A káprázatos Aloe vera
... is gondoskodni képes, sőt a szájban megtelepedő baktériumoknak is nagy ellensége, de a rettegett Candida gombát is elpusztítja.

A gyógynövény anti-aging, azaz öregedésgátló hatásokkal is bír. Egy tanulmány arról számolt be, hogy a gyógynövényt 45 éves hölgyeken tesztelték kilencven napig. Az Aloe verának köszönhetően a hölgyek bőre sokkal fiatalosabb, üdébb lett és a rá...
2018-09-02 17:11:36
A csodálatos grépfrútmagolaj
... megszabadulni a káros méreganyagoktól. Emellett növeli az emésztőszervek véráramlását, ami szintén segíthet a méregtelenítésben.

A grépfrútmagolaj antimikrobiális és antibakteriális hatásokkal rendelkezik, vagyis segít megküzdeni a baktériumokkal. Eredményesnek bizonyult a szalmonella és az E-coli baktériummal szembeni védekezésben is.

A grépfrútmagolaj az ét...
2018-08-30 22:08:50
A halhatatlanság gyógynövénye: orvosi zsálya
... izzadáscsökkenést, míg a nehezen izzadóknál izzasztó hatást lehet elérni általa. Klimax idején a verejtékmirigy fokozott működését is képes csökkenteni. A zsálya baktérium-, vírus- és gombaölő hatásokkal rendelkezik. Enyhíti a torok- és a mandulagyulladást a benne található tanninnak köszönhetően. Éppen ezért érdemes ilyenkor zsályateával öblögetni. Javítja az étvágyat és az emész...
2018-08-30 18:22:11
A koriander gyógyhatásai
... képes a szervezetünket megszabadítani a méreganyagoktól.

A korainder gyógyító fitonutriensekben és antioxidánsokban gazdag. A gyógynövény antiszeptikus, fájdalomcsillapító hatásokkal rendelkezik, Indiában és Kínában afrodiziákumként használják. A gyógynövényt karbantartja az emésztést. A legjobb nyersen fogyasztani, mert így fejti ki igazán áldásos hatásait.

...
2018-08-28 20:28:53
1 2 3 ................54 55 ........81 82 ........107 108 109 
Címkék: Jonathan Edwards, kutyák öregedését, ellenállhatatlan gyömbérszörp, káprázatos Aloe, csodálatos grépfrútmagolaj, halhatatlanság gyógynövénye, koriander gyógyhatásai, növény megtalálható, száraz területeken, élete során, kutya későbbi, túlsúlytól szenvedő, aktivitás változásával, lehető legmagasabb, igazsággal hassak, tárgy természetével, kutatók megállapították, magyar mintában, keverékek bizonyultak, magyarországi fajtat, húsevő baktérium, oregánóolaj antibakteriális, gyömbér görcsoldó, gyömbért talán, emésztést segítő, szájban megtelepedő, rettegett Candida, gyógynövény anti-aging, tanulmány arról, hölgyek bőre, káros méreganyagoktól, emésztőszervek véráramlását, grépfrútmagolaj antimikrobiális, nehezen izzadóknál, verejtékmirigy fokozott, zsálya baktérium-, benne található, szervezetünket megszabadítani, korainder gyógyító, gyógynövény antiszeptikus, gyógynövényt karbantartja, legjobb nyersen, egészségesebbnek, ellenállhatatlan, antioxidánsokban, afrodiziákumként, antibakteriális,
© 2013 TVN.HU Kft.