Regisztráció  Belépés
Kérdések és válaszok a hajápolásról
... Masszírozzuk be a nedves fejbőrünkbe a sampont. A hajszálakat nem kell külön besamponozni, mert a lefolyó sampon és a víz elegendő a tisztításhoz. a második samponozásnál a szer már hatékonyabban kifejti a hatását.

MIÉRT ÉS HOGYAN BALZSAMOZZUK A HAJUNKAT?
A samponos hajmosás után használjunk balzsamot, mert ez kondicionálja a hajunkat. Egy diónyi mennyiségű balzsa...
2018-03-23 18:03:12
Női vízilabda Európa Kupa - Vereség az oroszoktól, ötödik helyért játszanak a magyarok
... csapatok.
A harmadik negyedben Szücs Gabriella és Horváth Brigitta jóvoltából visszakapaszkodott a válogatott, a remények azonban csak átmenetileg éltek, elsősorban azért, mert az oroszok hatékonyabban használták ki az emberelőnyös helyzeteket, és meg sem álltak 9-4-ig. Szilágyi (9-5), majd a kétszer is betaláló Leimeter Dóra (10-7) felzárkóztatta ugyan a Bíró-csapatot, sőt a...
2018-03-22 20:33:04
A helyi pártok a hollandiai helyhatósági választások legnagyobb nyertesei
... eredményt figyelembe fogják venni.
A kormány a sokak által "orwellinek" minősített törvény mellett kampányolt, melyre Rutte szerint azért lenne s...
2018-03-22 13:11:30
Tbc-világnap - Főigazgató: Magyarországon a tbc ritka betegségnek számít
... magyarországi évenkénti átlagos csökkenés 11 százalék, mintegy háromszorosa az uniós országok értékének.
Ledia Lazeri azt mondta, a WHO tapasztalatai szerint Magyarországon egyre hatékonyabban lépnek fel a betegség ellen, és az, hogy csökkent a betegek száma, egy erős politikai, szakmai kötelezettségvállalásnak és az áldozatkész munkának köszönhető.
Ladányi Márta egészsé...
2018-03-22 12:12:28
Férfi kézilabda BL - Hétgólos hátrányban a Szeged
... elkövetett néhány pontatlanságot, azonban négy perc alatt fordított (11-12). A szünet előtt Sego az ellenfél üres kapujába talált, és bár Marko Vujin és Miha Zarabec vezérletével a Kiel hatékonyabban támadott, az első félidő után döntetlen volt az állás (14-14).
A németek lerohanták ellenfelüket a második felvonás elején, ezért Juan Carlos Pastor vezetőedző hat perc után időt...
2018-03-21 20:42:45
Számok igazolják a családpolitikát
... munkatársai­val, demográfusokkal, szociológusokkal, társadalompolitikai elemzőkkel a célunk az, hogy a magyar családpolitika népszerűsítése ne csak itthon, hanem nemzetközi szinten is minél hatékonyabban megvalósuljon.

- Január 1-je óta igényelhetik a határon túliak is az anyasági támogatást és a babakötvényt. Mennyien kérelmezték eddig és honnan?
- A K...
2018-03-19 09:48:01
Orosz elnökválasztás - Putyin nem készül újabb alkotmányreformra
... amit az elmúlt években nagyon nehéz körülmények között megtettünk. Az embereink bizalmát és reményét látom ebben, hogy ugyanilyen megfeszülten, ugyanilyen felelősségteljesen és még hatékonyabban fogunk dolgozni" - mondta.
"Siker vár ránk" - hangoztatta.
Putyin szerint nagyon fontos megnyerni azokat is, akik más jelöltekre szavaztak, mert a haladáshoz az összes állampolgá...
2018-03-18 23:33:17
Együttműködési megállapodást írt alá az MNKH és a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ
... vezérigazgatója emellett hat, a hazai és a határon túli, fiatal magyar vállalkozókat tömörítő szakmai szervezettel is együttműködési megállapodást kötött a Kárpát Expo keretében, hogy még hatékonyabban támogassák a Kárpát-medencei fiatal magyar vállalkozókat a sikeres külpiacra lépésben.
Oláh Zsanett elmondta: az MNKH a Kárpát-medencében 22 irodát működtet, ezek kiemelt felad...
2018-03-13 13:12:20
Szakértői munkacsoport: az internetes platformok fokozott átláthatóságára van szükség
... információk összessége.
A jelentéstevők szerint a probléma kezelése érdekében olyan eszközöket kell kifejleszteni, amelyek segítségével a felhasználók és az újságírók egyaránt hatékonyabban tudnak fellépni a félretájékoztatás ellen. Védelmezni kelltovábbá az európai sajtóorgánumok sokszínűségét és fenntarthatóságát, és folytatni kell azokat a kutatásokat, melyek a félretájéko...
2018-03-12 20:07:42
Tallóztam
... öntözésben (nincs öntözés), nincs különbség az esőzésben. A kerítéstől balra több milliárd tonna CO2 “szilárdult meg" a felszínen fű formájában. Nincs még egy módszer, amivel hatékonyabban ki lehet vonni a CO2-t a légkörből, mint az élőlénnyé alakítás.

Mit mond erre a Docens Úr?

“Igen, ismerjük Allan Savory munkásságát. Valójában már cs...
2018-03-12 09:41:14
1 2 3 .....................131 132 ...........197 198 ...........262 263 264 
Címkék: Európa Kupa, Nemzeti Agrárkutatási, Innovációs Központ, MIÉRT ÉS HOGYAN BALZSAMOZZUK HAJUNKAT, Szücs Gabriella, Horváth Brigitta, Leimeter Dóra, Ledia Lazeri, Ladányi Márta, Marko Vujin, Miha Zarabec, Juan Carlos Pastor, Kárpát Expo, Oláh Zsanett, Docens Úr, Allan Savory, helyi pártok, hollandiai helyhatósági, internetes platformok, nedves fejbőrünkbe, lefolyó sampon, második samponozásnál, samponos hajmosás, diónyi mennyiségű, harmadik negyedben, remények azonban, oroszok hatékonyabban, emberelőnyös helyzeteket, sokak által, uniós országok, betegség ellen, betegek száma, erős politikai, áldozatkész munkának, szünet előtt, ellenfél üres, első félidő, németek lerohanták, második felvonás, magyar családpolitika, határon túliak, anyasági támogatást, elmúlt években, embereink bizalmát, összes állampolgá, határon túli, sikeres külpiacra, jelentéstevők szerint, probléma kezelése, újságírók egyaránt, félretájékoztatás ellen, európai sajtóorgánumok, kerítéstől balra, élőlénnyé alakítás, szociológusokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.