Regisztráció  Belépés
Elemző: sok támogatást kaptak a családok, de az eredmények csak idővel jelentkeznek
... nincsenek még meg az eredményei. Ezt támasztja alá a legutóbbi KSH-jelentés is, amely szerint nőtt a természetes népességfogyás.
Hangsúlyozta, a GDP-nél is fontosabb, hogy a pénzt hatékonyabban költsük el. Amelyik országnak fogy a lakossága, az veszít a gazdasági szerepéből, mert a lakosságszám fontos befolyásoló tényező - tette hozzá.
Csath Magdolna elmondta azt is, hog...
2017-12-29 22:03:42
USA 2017-Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális
USA 2017 - Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet
2017.12.27.


A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális vi...
2017-12-28 18:15:42
Dízelbotrány - Az EU felszólította a Volkswagent, hogy teljesítse kötelezettségvállalásait
... kötelezettségvállalásait, sokkal többet kell tennie az uniós fogyasztók érdekében. Ez Európai Uniónak le kell vonnia a tanulságokat, és meg kell erősítenie az uniós jog végrehajtását, hogy a vásárlók hatékonyabban tudják védeni jogaikat különösen olyan esetekben, amikor nagyvállalatokkal kerülnek szembe.
A tagállamok fogyasztói hatóságai arra szólították fel a Volkswagent, ho...
2017-12-19 17:33:40
Cseh kormányalakítás - Kinevezték az Andrej Babis vezette új cseh kormányt
... ország.
'"Meggyőződésem, hogy az új kormány egy egységes csapatként fog dolgozni" - hangsúlyozta . Megjegyezte: ő a többségi választási rendszer híve, mert az egyszínű kormányok hatékonyabban tudnak dolgozni, mint a vitáktól általában terhes koalíciós kabinetek.
A cseh sajtónagy részearra számít, hogy az Andrej Babis vezette kormány januárban nem kap bizalmat a párlamen...
2017-12-13 15:33:22
Krónika 13. rész (Magyarország területrendezési terve)
... bejelentésekor legkésőbb 2019-re ígérte a fejlesztés befejezését, most ugyanakkor úgy látszik, hogy legkorábban 2022-re készülhet el.
Közölte: Miskolcon a légszennyezés ellen kellene hatékonyabban fellépni, a diósgyőri acélművek barnamezős területeinek fejlesztésére kellene koncentrálni vagy a várfürdőre.
Frakciótársa, Harangozó Gábor a vezérszónoki felszólalást úgy fol...
2017-12-12 15:21:11
A Netanjahu-Orbán-paktum...
... civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképződményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael-hű vezetőit.

Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Sor...
2017-12-11 17:23:15
Amikor a szeretet uralkodik
... imádkozás egyedül és családban, az úrvacsorán való részvétel, a böjtölés és az önmegtartóztatás. Végül ott van még az egyház, amelyben dicső Urunk egy testben egyesítette követőit, hogy ...
2017-12-11 08:21:48
Molinót feszített ki a Fidelitas a DK lakossági fórumán
... nyelhetett el" olyan pénzeket, amelyek a Czeglédy-ügyhöz hasonlóan, útvesztők során a pártkasszába kerülhettek.
Virágh Előd hangsúlyozta: azt is szeretnék tudni, hogy Oláh Lajos hatékonyabban végezte-e a DK finanszírozását, mint az országgyűlési képviselői munkáját a VI. és a VII. kerületben.
Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője úgy fogalmazott, hogy Szelényi Zsuzsanna...
2017-12-07 21:30:12
Bekapcsolódnak a táboroztatásba a Nemzeti Kastélyprogramban felújított épületek
... megőrzésére.
Ebbe a tervbe illeszkednek bele jövőre a Nemzeti Kastély- és Várprogram során megújuló épületekbe szervezett programok, táborok is, amelyek a tankönyvi információszerzésnél hatékonyabban képesek az ismeretek átadására - tette hozzá Virág Zsolt, a Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram végrehajtásáért felelős miniszteri biztos.
Virág Zsolt felidézte,...
2017-12-07 16:39:50
Kovács Zoltán Berlinben: a tagállamok egyetértésére kell építeni az EU jövőjét
... szuverenitás és az uniós intézmények hatásköre között.
Hozzájárulást adhat a közös gondolkodáshoz az utóbbi hét év magyar tapasztalata, miszerint egy tagállam sokkal rugalmasabban és hatékonyabban birkózhat meg a kihívásokkal, mint az uniós intézmények, "a távoli, arctalan bürokrácia" - emelte ki Kovács Zoltán.
Mint mondta, a Baltikumtól a Nyugat-Balkánig húzódó övezetb...
2017-12-07 16:29:13
1 2 3 4 .....................129 130 ...........194 195 ..........258 259 260 
Címkék: Andrej Babis, Nemzeti Kastélyprogramban, Kovács Zoltán Berlinben, Csath Magdolna, Donald Trumpot, Európai Uniónak, Harangozó Gábor, Budapesti Olimpia, Virágh Előd, Oláh Lajos, Párkányi Eszter, Szelényi Zsuzsanna, Nemzeti Kastély-, Virág Zsolt, Nemzeti Kastélyprogram, Nemzeti Várprogram, Kovács Zoltán, eredmények csak, szeretet uralkodik, tagállamok egyetértésére, legutóbbi KSH-jelentés, természetes népességfogyás, pénzt hatékonyabban, gazdasági szerepéből, lakosságszám fontos, bukott demokraták, áltáluk létrehozott, uniós fogyasztók, vásárlók hatékonyabban, tagállamok fogyasztói, egységes csapatként, többségi választási, egyszínű kormányok, vitáktól általában, cseh sajtónagy, fejlesztés befejezését, légszennyezés ellen, diósgyőri acélművek, vezérszónoki felszólalást, ellenzék egyaránt, úrvacsorán való, testben egyesítette, pártkasszába kerülhettek, országgyűlési képviselői, tervbe illeszkednek, ismeretek átadására, uniós intézmények, közös gondolkodáshoz, tagállam sokkal, pártképződményen,
© 2013 TVN.HU Kft.