Regisztráció  Belépés
Melyik a gazdaságosabb?
... problémádat.

Ennek több előnye is lesz. Amikor nem éppen nem rakod a kandalódat, akkor is tart egy minimális hőmérsékletet, pld amikor elmész otthonról. Amikor újra elgyújtod a fádat, akkor sokkal hatékonyabban és hamarabb lesz meleg. Azonkívül nem pofátlankodik be a hideg.

Én olyan fűtést láttam élőben, ahol kétszintes házat fűtöttek 10 fokosra állított gázk...
2017-12-01 18:19:14
GVH: újabb, a neten sokak által követett, úgynevezett véleményvezér ügye zárult kötelezettségvállalással
... vagy nem egyértelmű, hogy reklámról van szó - hívták fel a figyelmet.
A GVH szerint ugyan számos versenyfelügyeleti eljárás lenne indítható az ügyekben, azonban az eljárásoknál hatékonyabban védhető a közérdek egy, a piaci szereplőknek iránymutatást nyújtó kötelezettségvállalással, legalábbis rövid távon - írták.
A mostani ügyben vizsgált posztokat a GVH ugyan nem minős...
2017-12-01 17:31:57
Bemutatták a GYSEV új generációs Flirt motorvonat-flottájának első járművét
... mentek át.
Az új járművek szavai szerint képesek lesznek "szinkron üzemmódra",...
2017-11-30 14:03:01
Férfi kézilabda BL - Dániában is kikapott a Veszprém
... (14-13).
A szünet után leginkább a szlovén Blaz Blagotinsek és Lékai Máté góljaival, illetve Mikler Roland védéseivel tartották magukat a vendégek, de ellenfelük továbbra is hatékonyabban kézilabdázott, például sokkal több kipattanó labdát szerzett.
A hajrában még a korábbiaknál is nagyobb volt a küzdelem, és mivel folyamatos játék szinte soha nem alakult ki, a Veszprém ...
2017-11-26 18:42:51
Fidesz: Soros példátlan támadást indított Magyarország ellen
... nyomásnak és meg tudjuk védeni az országot".
Soros György nemrégiben 18 milliárd dollárt, azaz 4700 milliárd forintot utalt át alapítványi hálózatának annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudja "átverni akaratát" és érje el céljait - mondta.
A kommunikációs igazgató szerint ebből az összegből fogja finanszírozni Soros György a Magyarország lejáratásáról szóló kampá...
2017-11-24 14:32:21
EU-keleti partnerség - Tajani: világos politikai elképzelésre van szükség a keleti partnerségi együttműködés jö
... számára, amelyek jelentős előrehaladást értek el a társulási megállapodásokban meghatározott reformok végrehajtásában. Ennek mentén az európai gazdasági diplomáciát aktívabban és hatékonyabban kell felhasználni a partnerországokkal folytatott kereskedelmi kapcsolatok fejlesztése érdekében - jelentette ki az EP elnöke.
Az EU Azerbajdzsánnal, Fehéroroszországgal, Georgiával, Mo...
2017-11-24 12:21:54
A YOSÁGRÓL és a VILÁGRÓL, a FÖLD-Világában
... ÖnLényegében VILÁG-és-YO FÖLD-Világában is], hogy a fájdalmas megélések ma még (!) sokszor könnyebben vezetnek el a fontos 'Meghatározók' felismeréséhez és megértéséhez, gyakran hatékonyabban és/vagy könnyebben vezetnek a személyiség vagy teremtő-út olyan megváltoztatásához, amely a 'Harmonia' megéléséhez / megnyilvánításához közelebb vezet. Ez talán közvet...
2017-11-24 10:36:20
Jók maradtak e mind a kamionosok?
... való)
-hirtelen nem is tudnék olyan feldolgozó üzemet mondani ahol az érkező kamion maga lenne a raktár:)
-vajon ha hajó tud hozni harminc konténert akkor harminc konténert mi tud hatékonyabban a pontból b-be szállítani,,egy vonat szerelvény vagy harminc kamion? De kérdezhetném úgy is hogy hol nagyobb a hiba lehetőség,,harminc kamionnál vagy egy vonatnál ?
-...
2017-11-23 19:24:53
Légi szövetség: Európának alacsonyabb reptéri díjakra és kiszámíthatóbb légtérre van szüksége
... a leginkább Franciaországot sújtotta.
Az ügyvezető hangsúlyozta, azt kérték a légitársaságok nevében, hogy a sztrájkot legalább három nappal korábban jelentések be, mert így hatékonyabban lehet a járatokat másik útvonalon célba juttatni és az utasokat is könnyebb átfoglalni.
Thomas Reynaert kitért arra is, hogy a kormányok által kivetett repülőtéri adók teljes eltörlésév...
2017-11-21 11:51:58
GVH: reklámjelöléssel kell megjelentetni a fizetett hirdetéseket a "véleményvezérek" oldalán
... felelős lehet.
A vizsgált ügyben jogsértés nem történt, így bírságot sem szabtak ki. A GVH szerint hasonló ügyekben számos versenyfelügyeleti eljárás indulhatna, de a közérdeket hatékonyabban védheti egy iránymutató kötelezettségvállalás - áll a közleményben.
Az eljárás kapcsán kiadott GVH-útmutató a http://www.gvh.hu//data/cms1037278/a ktualis_hirek_gvh_megfeleles_velem...
2017-11-20 17:13:28
1 2 3 4 5 .....................129 130 ...........194 195 ..........258 259 260 
Címkék: Blaz Blagotinsek, Lékai Máté, Mikler Roland, Soros György, ÖnLényegében VILÁG-és-YO FÖLD-Világában, Thomas Reynaert, neten sokak, keleti partnerségi, fizetett hirdetéseket, minimális hőmérsékletet, eljárásoknál hatékonyabban, piaci szereplőknek, mostani ügyben, szünet után, szlovén Blaz, kommunikációs igazgató, összegből fogja, társulási megállapodásokban, európai gazdasági, fájdalmas megélések, fontos &#8217, személyiség vagy, érkező kamion, pontból b-be, vonat szerelvény, hiba lehetőség, leginkább Franciaországot, ügyvezető hangsúlyozta, légitársaságok nevében, sztrájkot legalább, járatokat másik, kormányok által, vizsgált ügyben, közérdeket hatékonyabban, eljárás kapcsán, reklámjelöléssel, végrehajtásában, franciaországot, azerbajdzsánnal, véleményvezérek, kiszámíthatóbb, felismeréséhez, légitársaságok, megjelentetni, lejáratásáról, finanszírozni, kommunikációs, együttműködés, pofátlankodik, iránymutatást, hatékonyabban, kézilabdázott, véleményvezér, gazdaságosabb, hőmérsékletet, meghatározott,
© 2013 TVN.HU Kft.