Regisztráció  Belépés
Dzsungel állatok rágóka
miközben a pici rágcsálja a kisállatokat, csillapodik a növekedő fogak kellemetlen érzése, nyugta...
2017-10-18 15:43:08
Az uniós igazságügyi biztos is szexuális erőszak áldozatává vált
... keressenek segítséget, és ne szégyelljék elmondani, hogy mi történt!" - szólított fel.
Az uniós biztos úgy vélekedett, hogy bár a szexuális bűncselekményekre vonatkozó szabályokat hatékonyabban kellene végrehajtani, a "zaklatási kultúrának" csak a széleskörű párbeszéd és egy új gondolkodásmód vethet véget.
"Az európai nőknek mintegy fele tapasztal verbális, fizikai vagy ...
2017-10-18 15:13:20
Az Európai Bizottság fokozottabb védelmet szorgalmaz a terrorizmussal szemben
...
Julian King elmondta, hogy az uniós bizottság a többi között azt javasolja, hogy az EU az Europolon, a tagállamok rendőrségi együttműködését segítő ügynökségen keresztül hatékonyabban működjön együtt uniós kívüli országokkal.
A bizottság azt szeretné, hogy mielőbb megállapodás szülessen Észak-Afrika országaival, Jordániával, Libanonnal, Izraellel és Törökországgal a sze...
2017-10-18 15:02:28
Vona: legyen állandó parlamenti közgyűlése a V4-nek
... Magyarország 10 problémájából 7 közös, logikus lenne, ha ezeket közös tervekkel, megoldásokkal orvosolnák. Példaként a béreket és a migrációt hozta.
A változó Európában ez a négy állam hatékonyabban tudja képviselni az érdekeit - hangoztatta Vona Gábor, egy "zászlóshajó" igényét megfogalmazva.
Most dől el, hogy az EU egy- vagy többsebességes lesz - mondta, állást foglalv...
2017-10-18 13:22:30
Török puccskísérlet - Ankara újabb három hónappal, ötödször is meghosszabbította a rendkívüli állapotot
...
Ahogy a korábbi esetekben is, a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP), valamint a nacionalista Nemzeti Mozgalom Pártja (MHP) támogatta, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP), illetve a kurdbarát Népek Demokratikus Pártja (HDP) ellenezte a helyzet fenntartását.
A lépésre egy nappal azután került sor, hogy a minisztertanács és a nemzetbiztonsági tanács is a meghossza...
2017-10-17 20:08:44
Az uniós külügyminiszterek az iráni atomprogramról és az emberi jogok helyzetéről is tárgyalnak hétfőn
... kiegészítik és megerősítik az ENSZ Biztonsági Tanácsa által bevezetett szankciókat. A miniszterek azt is megvitatják, hogy az EU hogyan járulhat hozzá ahhoz, hogy valamennyi ENSZ-tagállam hatékonyabban hajtsa végre az ENSZ BT határozatait.
A külügyminiszterek tárgyalnak az Európai Unió és Törökország viszonyáról is, a regionális kérdésekben folytatott együttműködésről, beleér...
2017-10-15 10:41:31
Átadták Tatabányán a dán Coloplast új logisztikai központját
... elkészült a korábbinál ötször nagyobb, 25 ezer négyzetméter alapterületű telephely.
Hozzátette: a vállalat kinőtte a régi infrastruktúrát, nagyobb helyre volt szükség, hogy hatékonyabban tudják kezelni a Coloplast gyáraiból érkező termékmennyiséget. Az új logisztikai központ többfunkciós: a késztermékek megfelelő célországokba szállításán kívül a termékek ország-specifikus c...
2017-10-13 14:32:40
A szódabikarbóna 5 praktikus felhasználási módja
... egy liter vízben, majd ezzel öntözzük a növényeinket. Értékes tápanyagokhoz juttatjuk, szebben fognak virágozni, és leveleik is fényesebbek lesznek. A szódabikarbóna segítségével hatékonyabban megszabadulhatunk a kórokozóktól.

2. Égési seb kezelésére

Sokkal hamarabb gyógyul az égési seb, ha egy tálba jeget teszünk, felöntjük egy kevés hideg vízzel, majd a jeg...
2017-10-12 07:39:58
Nemzetközi Duna-régiós kulturális konferenciát szerveznek Pécsen
... szervezett találkozó ezért azt a célt tűzte maga elé, hogy a Duna-térség kulturális és turisztikai helyszínei hasonló politikát alakítsanak ki, hogy a potenciális közönség számára hatékonyabban tudják kínálni kulturális programjaikat.
A témához kapcsolódnak oktatási, programszervezési és marketing lehetőségek is, ezekről szintén szó esik majd az előadások és viták során....
2017-10-11 22:24:13
Jézus tanítványai sosem hagyják abba a tanulást
... egyben tanuló is. Ez alól nincs kivétel. Mikor az iskolában tanítasz, szülőként otthon ügyelsz a gyerekekre, vagy egy vevőszolgálatnál dolgozol, másokat vezetsz. Ahhoz, hogy ezt minél hatékonyabban tehesd, folyamatos tanulásban, fejlődésben kell lenned.

Ha többé nem tanulsz, elkezdesz meghalni. Ez ennyire egyszerű.

Nem számít mennyi idős vagy és az sem, mit t...
2017-10-11 08:46:55
1 2 3 4 5 .....................128 129 ..........192 193 ..........255 256 257 
Címkék: Európai Bizottság, Átadták Tatabányán, Nemzetközi Duna-régiós, Julian King, Vona Gábor, Fejlődés Pártja, Nemzeti Mozgalom Pártja, Köztársasági Néppárt, Népek Demokratikus Pártja, ENSZ Biztonsági Tanácsa, ENSZ BT, Európai Unió, uniós igazságügyi, terrorizmussal szemben, rendkívüli állapotot, uniós külügyminiszterek, iráni atomprogramról, emberi jogok, pici rágcsálja, növekedő fogak, uniós biztos, szexuális bűncselekményekre, széleskörű párbeszéd, európai nőknek, uniós bizottság, többi között, tagállamok rendőrségi, migrációt hozta, változó Európában, négy állam, korábbi esetekben, kormányzó Igazság, nacionalista Nemzeti, kemalista Köztársasági, kurdbarát Népek, helyzet fenntartását, nappal azután, nemzetbiztonsági tanács, külügyminiszterek tárgyalnak, regionális kérdésekben, korábbinál ötször, vállalat kinőtte, régi infrastruktúrát, késztermékek megfelelő, termékek ország-specifikus, liter vízben, szódabikarbóna segítségével, tálba jeget, kevés hideg, célt tűzte, potenciális közönség,
© 2013 TVN.HU Kft.