Regisztráció  Belépés
Már Londonban és Berlinben is jobban megéri lakást bérelni,
... eurója marad a bér kifizetése után, a Londonban élő magyarnak viszont több mint 600 eurója.

Berlin pedig még ennél is jobban teljesít, ott ugyanis a városvezetés sok esetben hatóságilag szabályozza az albérletárak maximumát, így ott az átlagos bérleti díj megállt közel 750 eurónál, miközben az átlagbér 2000 eurót fölött van.

Vértesy szerint így az ottélő ...
2018-02-16 07:03:08
Németh Szilárd szerint az E.ON azzal akar beavatkozni a vála
... megállapított hatósági ár, drágább a szabadpiaci árnál.

Most az E.ON a Világgazdaságnak pont azt mondta, hogy azért tudja olcsóbban adni a gázt, mert mint versenypiaci kereskedő nem hatóságilag szabályozott forrásból és árakon, hanem a szabadpiacon vásárolja a szénhidrogént.

Ezen a rezsibiztosként is működő Németh Szilárd kiakadt, és a TEK-nél tett látogatás...
2018-02-13 20:58:38
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
... leáll, akkor leveszem a youtube-ról a kisfilmeket, akkor le is vettem! Van persze itt más is, aki anyázni szokot, de ő beteg, ezért nem számít! Az általad emlegetett személy egyébként hatóságilag is regisztrálva van adócsalás miatt! Ezt is belinkeltem akkor! A támadásom csak azért jött létre, mert itt irtam az adminnak, hogy szólitsák rendre az illetőt, a szóhasználata miatt, de n...
2018-01-25 19:48:46
Elhagyott gyermekek védelme...
... alakítania.
1903.06.24. A belügyminiszter I/V-c/1903. számú körrendeletével kiadja a Szabályzat az elhagyott gyermekek védelméről szóló dokumentumot. Rögzíti: a talált, valamint a hatóságilag elhagyottnak nyilvánított gyermekeknek igénye van az állami gyermekmenhelybe való felvételre. Elhagyottnak kell tekinteni azokat a 15 éven aluli vagyontalan gyermekeket, akiknek eltartás...
2018-01-02 10:55:44
Dízelbotrány - Az EU felszólította a Volkswagent, hogy teljesítse kötelezettségvállalásait
... amely manipulálja a károsanyag-kibocsátást, azzal a céllal, hogy a motor vizsgálati körülmények között megfeleljen a környezetvédelmi előírásoknak. A szoftvereken most telepíteni kell a hatóságilag jóváhagyott frissítéseket, hogy a kocsi a forgalomban is megfeleljen a károsanyag-kibocsátási szabályoknak.
A Touaregek esete újabb fejezet a Volkswagen csoport dízelbotrányában, a...
2017-12-19 17:33:40
Az Overkill és az Orden Ogan is fellép a 2018-as Rockmaratonon
... valamint a karcosabb Iced Earth hatása egyaránt érezhető...
2017-12-16 08:01:22
Dízelbotrány - Visszahívnak több tízezer Volkswagen terepjárót a károsanyag-kibocsátás manipulációja miatt
... amely manipulálja a károsanyag-kibocsátást, azzal a céllal, hogy a motor vizsgálati körülmények között megfeleljen a környezetvédelmi előírásoknak. A szoftvereken most telepíteni kell a hatóságilag jóváhagyott frissítéseket, hogy a kocsi a forgalomban is megfeleljen a károsanyag-kibocsátási szabályoknak - rendelte el a KBA a német sajtóban kedden ismertetett határozatában.
A ...
2017-12-12 20:12:20
Varsó tiltakozik a lengyel történész Oroszországból való kiutasítása miatt
... közötti párbeszéd Moszkva egyoldalú tevékenysége miatt akadozik.
A közlemény egyúttal fontosnak minősíti a két ország történészeinek párbeszédét, melyet "támogatni kellene, nem pedig hatóságilag korlátozni".
Az IPN vasárnap közölte, hogy az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) pénteken őrizetbe vette, majd kiutasította Glebockit. A lengyel intézet szerint a lépés...
2017-11-27 18:43:36
Ki tudja miért állt le a póker játék ?
Nos, itt, saját számláról, saját pénzeddel
pókerezhetsz teljesen legálisan és minden
nyareményt azonnal utalnak s kifizetnek!

Hatóságilag ellenörzött, teljesen legális honlap.

https://www.poker.de/

(Jegyzet: sajnos nekem nem jöttek össze a milliók. A legnagyobb
nyereményem 185 euró volt természetesen nettó**! Rizikós játék de ...
2017-11-21 17:18:43
Sass Kálmán mártír lelkész mellszobrát avatták fel a partiumi Érmihályfalván
... rendszer rémtetteit, és azonosul a ma regnáló hatalom a hajdani vérbírákkal, annál inkább osztozik azok megvetendő, gyalázatos történelmi szerepével. A mártírok emlékét érdemben nem a hatóságilag engedélyezett emléktáblák őrzik, hanem az életüket, magatartásukat, kitartásukat tisztelők tudata és szíve" - jelentette ki Lezsák Sándor.
Lezsák Sándor emlékeztetett, hogy az 1956 ...
2017-11-19 14:32:17
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Németh Szilárd, Orden Ogan, Sass Kálmán, Iced Earth, Szövetségi Biztonsági Szolgálat, Lezsák Sándor, 2018-as Rockmaratonon, lengyel történész, póker játék, partiumi Érmihályfalván, albérletárak maximumát, átlagos bérleti, átlagbér 2000, szabadpiaci árnál, szabadpiacon vásárolja, általad emlegetett, támadásom csak, szóhasználata miatt, elhagyott gyermekek, hatóságilag elhagyottnak, állami gyermekmenhelybe, motor vizsgálati, környezetvédelmi előírásoknak, szoftvereken most, hatóságilag jóváhagyott, karcosabb Iced, német sajtóban, közlemény egyúttal, orosz Szövetségi, lengyel intézet, hajdani vérbírákkal, mártírok emlékét, hatóságilag engedélyezett, világgazdaságnak, dízelbotrányában, gyermekmenhelybe, környezetvédelmi, belügyminiszter, körrendeletével, rezsibiztosként, magatartásukat, oroszországból, érmihályfalván, történészeinek, rockmaratonon, frissítéseket, engedélyezett, felszólította, természetesen, manipulációja, határozatában, emlékeztetett, szóhasználata, szénhidrogént, megállapított,
© 2013 TVN.HU Kft.