Belépés
Vitó Zoltán
... bátorságra vágyik,
mégsem jut messzebb:
- bénító úton - a megalkuvásig.

Van úgy az ember,
őszinteségre vágyik,
mégsem jut messzebb:
- ösvényes úton - csak a hazugságig.

Van úgy az ember,
hogy építeni vágyik,
mégsem jut messzebb:
- vak-sötét úton - csak a rombolásig.

Van úgy az ember,
hogy bár szállani vá...
2018-10-15 21:00:50
Rendszerint van egy, akit igazán szeretünk.
... lélek itt már szabadon szárnyal, azzal és oda, akivel és ahová akar.
Úgy hívják: szabadság.
Nincs benne kell és muszáj és az enyém és a tiéd. Nincs benne színjáték."
Nincs hazugság.
Nincs idő sem - mert ahogy egy életet leélhetek valakivel és nem szeretem - s egyetlenegyszer találkozok valakivel és szeretem.
Az igazi szeretet feldúlhatja a világ rendjét......
2018-10-12 14:07:16
Szijjártó: hazugság, hogy az ukrán államnak nincs köze a kettős állampolgárokat listázó honlaphoz
... dolgozott korábban - tette hozzá a miniszter, megjegyezve, hogy a honlapot üzemeltető mozgalom elindítója jelenleg is az ukrán kormány alkalmazásában áll. Szijjártó Péter szerint tehát hazugság az az állítás, hogy az ukrán államnak semmi köze nincs a honlaphoz.
Hozzátette: az ukrán államnak a kötelessége lenne garantálni a saját állampolgárai biztonságát, ám ezt nyilvánvalóa...
2018-10-11 09:11:19
MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
... arról a több mint ezer milliárdos vagyonról és készpénzről, amit a kormány elvett Budapesttől. Horváth Csaba úgy fogalmazott: ha Orbán Viktor "ígért volna legalább egy picit, nem baj ha hazugság, akkor lenne miről beszélni".
Az ellenzéki képviselő kérdésekre válaszolva egyebek mellett arról beszélt, hogy a szocialisták heteken belül meghozzák a saját döntéseiket a főpolgármes...
2018-10-10 14:26:11
A Jobbik által félreértett lokálpatriotizmus
... tovább organikus (ősi tudás iránti készség) műveltségüket.
(A leghatékonyabb módszer a nemzeti hagyományok- és kultúra gyökeres kiirtására ez az ELHALLGATTATÁS. Az ELHALLGATÁS, pedig a hazugság legalattomosabb fajtája, mert még védekezni sem lehet ellene!)
- Ők azok akik "kettős tudattal" élték le az életüket, "neveltek" gyerekeket, unokákat; ők a "látens közvélemény", a...
2018-10-10 13:53:02
Érdekesség
Hosszú ideje mindent elkövetnek a magyarországi hivatalos tudományban, hogy az emberekbe beszéljék azt, hogy mi finnugorok vagyunk. Ez úgy, ahogy van hazugság!


A finnugor elmélet valójában politikai okból jött létre, melynek hátterében a Habsburgok álltak. Az 1848-as szabadságharc leverése és megtorlása után az egyik legjobb megoldásnak tűnt a finnugor elmélet létr...
2018-10-09 22:33:02
Lengyel-magyar konferencia kezdődött Krakkóban II. János Pál megválasztásának 40. évfordulója alkalmából
... eseményének nevezte, mivel - fogalmazott - "az evangélium akkor legyőzte a kommunista kiáltványt".
"A jó diadalmaskodott a rossz felett, a szeretet a gyűlölet felett, az igazság a hazugság felett, és ez a győzelem félelmet keltett azokban, akik sok éve uralkodtak Európa e részében" - jelentette ki.
Kiemelte: a szovjet érdekszférába tartozó társadalom, "a világ leigázot...
2018-10-09 14:01:26
27. évközi hét kedd 10.09
... fölmentem Jeruzsálembe, hogy megismerkedjem Péterrel, és nála maradtam tizenöt napig. Más apostolt nem is láttam, csak Jakabot, az Úr testvérét. Isten előtt vallom, hogy amit most írok: Nem hazugság.
Azután Szíria és Cilicia tartományába mentem. Júdea Krisztusban hívő egyházai előtt én még ismeretlen voltam. Csak ennyit tudtak rólam: ,,Aki nemrég üldözött minket, az most...
2018-10-09 13:03:51
Illegális bevándorlás - Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre
... Magyarország milyen intézkedéseket hozott a migráció megállítására. A jelentés többi pontja pedig vagy lezárt ügyről szó, vagy olyanról, amelyről a tárgyalások még folyamatban vannak, vagy hazugságok - tette hozzá.
Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága keddi ülésén lezárta a Sargentini-jelentést elítélő országgyűlési határozati javaslat részletes vitáját. A testület töb...
2018-10-09 12:42:24
Harmonia.......
... honos ragadozó állatunk. Minden okosnál van még okosabb - soha nem gondolhatsz minden eshetőségre!

Szerelmi üzenete: A róka a szerelmi csalárdságot hozhatja életedbe. A hazugság, a csúsztatások, a dolgok elhallgatása, az apróbb füllentések végül csapdába ejthetnek! Légy óvatos, őszinte, és járj nyitott szemmel, akár kapcsolatban, akár párkeresőben vagy.
...
2018-10-08 15:05:15
1 2 3 ..........1011 1012 .....1517 1518 .....2022 2023 2024 
Címkék: Vitó Zoltán, Krakkóban II, János Pál, Szijjártó Péter, Horváth Csaba, Orbán Viktor, Azután Szíria, Júdea Krisztusban, ukrán államnak, kettős állampolgárokat, életet leélhetek, igazi szeretet, világ rendjét, honlapot üzemeltető, ukrán kormány, kötelessége lenne, saját állampolgárai, több mint, kormány elvett, ellenzéki képviselő, szocialisták heteken, saját döntéseiket, leghatékonyabb módszer, nemzeti hagyományok-, hazugság legalattomosabb, magyarországi hivatalos, emberekbe beszéljék, finnugor elmélet, 1848-as szabadságharc, egyik legjobb, evangélium akkor, kommunista kiáltványt, rossz felett, gyűlölet felett, hazugság felett, győzelem félelmet, szovjet érdekszférába, világ leigázot, migráció megállítására, jelentés többi, szerelmi csalárdságot, dolgok elhallgatása, apróbb füllentések, nemzetbiztonsági, megválasztásának, állampolgárokat, diadalmaskodott, legalattomosabb, egyetlenegyszer, leghatékonyabb, megismerkedjem, alkalmazásában, elhallgattatás, intézkedéseket, országgyűlési, szabadságharc,
© 2013 TVN.HU Kft.