Regisztráció  Belépés
A magyar lelket már megette a félelem?
... migránsok magas száma ellenére a félelem szintje alacsonyabb a miénknél, a németeket már inkább a javadalmazási ügyek bosszantják. Arról, hogy a magyar társadalom mégis mit és hogyan helyettesít a migránsoktól való félelemmel, később még szót ejtünk. Most jöjjön egy kis kitérő.
,,Ha valaki megcsúszik, nincsen kiút"

Gregor Anikó, az ELTE Társadalomtudomán...
2018-06-16 08:45:12
Babcsenko-ügy - Újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe az ukrán hatóságok
... merényletről.
A vizsgálat szerint Pivovarnyik utasítására Herman megfinanszírozta három ukrán férfi Oroszországból Ukrajnába történő átutazását. AZ SZBU vizsgálati főosztályának helyettes vezetője kiemelte: ezek az emberek kaptak Rosztov-na-Donuban instrukciókat és kiképzést ukrajnai terrorcselekmények végrehajtásához, és a most őrizetbe vett férfi ennek a csoportnak a vezet...
2018-06-15 20:13:10
BÉT - Átlagon felüli forgalom mellett gyengült a BUX
... kereskedésre a régiós CECE index átsúlyozásának nem volt hatása, bár a záró szakaszban némileg hozzájárulhatott az erős forgalomhoz.
Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezetőelemző-helyettese az MTI érdeklődésre elmondta, hogy a BUX alulteljesítő volt az európai átlaghoz képest, a vezető részvények közül a legjelentősebben az OTP és a Richter esett, amelynek egyedi vá...
2018-06-15 18:02:27
ITM-helyettes-államtitkár: a minisztérium legfőbb feladata a magyar kkv-k megerősítése
...
A Coface csoport nemzetközi hitelbiztosító V. országkockázati konferenciáján az ITM iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára elmondta: az innováció meghatározó szerepet játszik Magyarország versenyképességének javításában és a gazdasági növekedésben.
Jelezte: végig kell vinni az Ipar 4.0 fejlesztési programot, erősíteni kell az ipari dig...
2018-06-15 14:46:13
Modern városok - Ez év utolsó negyedévében indul a Fertő tó partjának harmincmilliárd forintos fejlesztése
... pótolják. A tervezésnél azt is figyelembe vették, hogy a beruházás elemei ökológiai szempontból is fenntarthatóak legyenek.
Gajda Tibor, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese arról beszélt, hogy a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai térségnek minősül, s a beruházással az is a céljuk, hogy az osztrák oldal szezonális kínálatával ellentétben a magyar oldal Sopro...
2018-06-15 14:31:48
A MOME hallgatójának terve került egy XI. kerületi tűzfalra
...
Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a fal pénteki átadóján a helyszínen kiemelte, hogy a főváros több éve vesz részt partnerként a Színes Város tűzfalfestési kezdeményezéseiben, ahogy az egyetemmel is több szakmai programot valósítanak meg közösen. Olyan kurzusokat finanszíroz például a főváros és olyan projekteken dolgoznak együtt, hogy milyen egy gyerekba...
2018-06-15 13:31:36
Férfiak Klubja: az apák vigyék munkahelyükre a szünet első napján gyermeküket!
... hirdették meg, de ha pozitívak a visszajelzések, jövőre szélesebb körű kampányt indítanak.
Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint fontos, hogy legyenek az apaszerep fontosságát és felelősségét megmutató kezdeményezések.
A kormány igyekszik segíteni, hogy a férfiak megteremthessék a mu...
2018-06-15 12:32:16
Azbej Tristan: gyakran a keresztény egyházak sem merik felvetni a keresztényüldözést
... tudósok, kutatók, diplomaták, különböző közel-keleti keresztény felekezetek és más vallások képviselői vettek részt rajta. Jelen voltak kanadai parlamenti képviselők is. A konferencián a helyettes államtitkárság által összeállított, a keresztényüldözés tényeit felelevenítő és a magyar kormány segítségét bemutató kiállítás is fogadta a résztvevőket.
Nem ez az első ilyen jelle...
2018-06-15 08:51:24
Az FBI igazgatója csalódottságának adott hangot a minisztériumi vizsgálat eredménye miatt
... felügyelete alá tartozó FBI-nál még a jelentés nyilvánosságra hozatala előtt - de elemzők szerint ezzel összefüggő - személycserék és elbocsátások voltak. Elbocsátották például Andrew McCabe helyettes FBI-igazgatót, aki ellen várhatóan büntetőeljárás is indul.
Az igazságügyi tárca főfelügyelője, Michael Horowitz által nyilvánosságra hozott jelentés leszögezi: James Comey meg...
2018-06-15 07:04:04
Amerikai igazságügyi minisztérium: Comey hibázott Hillary Clinton levelezésének ügyében
... felügyelete alá tartozó FBI-nál még a jelentés nyilvánosságra hozatala előtt - de elemzők szerint ezzel összefüggő - személycserék és elbocsátások voltak. Elbocsátották például Andrew McCabe helyettes FBI-igazgatót, aki ellen várhatóan büntetőeljárás is indul.
Az igazságügyi tárca főfelügyelője, Michael Horowitz által nyilvánosságra hozott jelentés leszögezi: James Comey meg...
2018-06-14 21:32:22
1 2 3 ...........1159 1160 ......1738 1739 ......2317 2318 2319 
Címkék: Férfiak Klubja, Azbej Tristan, Hillary Clinton, Gregor Anikó, ELTE Társadalomtudomán, Oroszországból Ukrajnába, Kovács Bálint, Equilor Befektetési Zrt, Gajda Tibor, Magyar Turisztikai Ügynökség, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Színes Város, Beneda Attila, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Andrew McCabe, Michael Horowitz, James Comey, magyar lelket, ukrán hatóságok, minisztérium legfőbb, magyar kkv-k, apák vigyék, szünet első, keresztény egyházak, minisztériumi vizsgálat, félelem szintje, javadalmazási ügyek, magyar társadalom, migránsoktól való, vizsgálat szerint, emberek kaptak, most őrizetbe, régiós CECE, záró szakaszban, erős forgalomhoz, európai átlaghoz, vezető részvények, innováció meghatározó, gazdasági növekedésben, beruházás elemei, osztrák oldal, magyar oldal, helyszínen kiemelte, főváros több, apaszerep fontosságát, kormány igyekszik, férfiak megteremthessék, helyettes államtitkárság, keresztényüldözés tényeit, magyar kormány, első ilyen, jelentés nyilvánosságra, igazságügyi tárca,
© 2013 TVN.HU Kft.