Regisztráció  Belépés
Budapesti napok kezdődnek Moszkvában
... kerekasztal-beszélgetéseket tartanak, majd a turizmus és a közlekedés fejlesztéséről, valamint a lakosság szociális védelméről lesz szó. A Szalay-Bobrovniczky Alexandra budapesti főpolgármester-helyettes vezette magyar küldöttség moszkvai szociális intézményeket is felkeres majd.
A Zene Házában hétfő este Fülei Balázs zongoraművész és a Musica Viva moszkvai kamerazenekar Lis...
2018-09-24 11:33:33
Tőzsde - Vegyesen nyithatnak a főbb európai piacok
... Egyesült Államokkal. A The Wall Street Journal értesülése szerint a hét elején szakértői szintű megbeszélések lettek volna Washingtonban, ami előkészítette volna Liu He miniszterelnök-helyettes péntekig tartó kétnapos tárgyalásait.
Az Egyesült Államok szeptember 24-től kezdve újabb mintegy 200 milliárd dollár értékű kínai terméket sújt az év végéig 10 százalékos, januártól p...
2018-09-24 08:11:06
Letették Budapest első Makovecz-templomának alapkövét
... új templomok épülnek, megerősítéséül annak, hogy a keresztény értékek mentén maradhatunk meg hazánkban magyarnak, építhetünk erős és független államot " - fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.
Az ünnepségen Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes arról beszélt, Makovecz Imre organikus építészete segít kitekinteni a mindennapi városi létből, a természet és Isten felé.
Sz...
2018-09-23 17:42:58
A megszállt területekkel foglalkozó ukrán tárca helyettes vezetője szerint ki kell utasítani a beregszászi magy
... kárpátaljai nevét és személyes adatait, akik a magyar állampolgárság megszerzésével a portált működtető ukrán nacionalista szervezet szerint törvénysértést követtek el.
A miniszterhelyettes bejegyzésében nemtetszésének adott hangot amiatt, hogy Kijev még hezitál a magyar konzul kiutasítását illetően. "A diplomata durván megsértette a viselkedési normákat, amiért meg kell bün...
2018-09-23 16:32:27
Szigeti Ádám: Magyarország versenyképességét alapvetően meghatározza az innovációs képesség
... egyik legmeghatározóbb, a technológiai fejlődés, vagy más néven digitalizáció, milyen mértékben határozza meg a mindennapi életünket" - fogalmazott Szigeti Ádám köszöntőbeszédében.
A helyettes államtitkár kiemelte, a magyar gazdaság az Európai Unió legnyitottabb gazdasága, ami azt jelenti, hogy ide érkezik be arányosan az unió összes tagországa közül a legtöbb külföldi működő...
2018-09-23 14:21:45
Kijev szerint Budapest a Moszkvával folyó tárgyalásain próbál hasznot húzni az "útlevélbotrányból"
... integrációjának akadályozásában egyáltalán nem az ukrajnai magyarok jogainak védelmét célozzák, de még csak nem is Magyarország érdekeit, hanem egy harmadik fél, Moszkva érdekeit szolgálják.
A helyettes külügyminiszter kijelentette, hogy ez Ukrajna számára potenciális veszélyt jelent. A diplomata úgy látja, hogy bizonyos közelmúltbeli magyar lépések nem véletlenszerűen követk...
2018-09-23 14:11:43
A bűnös című alkotás kapta a fődíjat a miskolci filmfesztiválon
...
A miskolci Művészetek Házában tartott rendezvényen Krucsainé Herter Anikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális ügyekért felelős helyettes államtitkára köszöntőjében azt mondta: ez a fesztivál a filmszakma jelentős ünnepévé vált, fiatal és tapasztalt alkotók is jelen voltak Miskolcon.
Úgy fogalmazott: Európa egyik nívós seregszemléje lett a miskolci, alkotás...
2018-09-22 20:42:32
Egységes szerkezetű közlekedést sürget az ITM
... idén átvevő ITM az utazási szolgáltatások javítása, a kerékpárutak és az elővárosi közlekedés fejlesztése mellett a szemléletformálást is fontos feladatának tekinti - tette hozzá.
A helyettes államtitkár a mobilitási hét záró rendezvényeként megtartott családi napon üdvözölte, hogy a kezdeményezéshez európai összehasonlításban is kiemelkedően sok, országszerte 260 település, ...
2018-09-22 19:32:36
Bemutatták a világjátékokra utazó speciális olimpiai csapatot
... sikerekkel és szép élményekkel térjetek majd haza" - fordult a sportolókhoz Sárfalvi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának utánpótlás-nevelésért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.
Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója felelevenítette, hogy ő a speciális olimpiai szövetség magyarországi megszületése óta benne van a mozgalomban.|...
2018-09-22 19:11:51
Potápi: a határon túli magyarság a kormány mellett áll
... nyugati felén ultranacionalista, radikális jobboldali szervezetként állítanak be minket".
Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára többi között arról beszélt, hogy a népességfogyás már harminc éve ismert Magyarországon, és ma ez a legnagyobb kihívás az ország előtt.
Emlékeztetett: a kormány a cs...
2018-09-22 18:21:28
1 2 3 ...........1172 1173 ......1758 1759 ......2343 2344 2345 
Címkék: Letették Budapest, Szigeti Ádám, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Zene Házában, Fülei Balázs, Musica Viva, Egyesült Államokkal, Wall Street Journal, Egyesült Államok, Bagdy Gábor, Makovecz Imre, Európai Unió, Művészetek Házában, Krucsainé Herter Anikó, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Sárfalvi Péter, Fábián László, Magyar Olimpiai Bizottság, Beneda Attila, főbb európai, megszállt területekkel, beregszászi magy, innovációs képesség, bűnös című, miskolci filmfesztiválon, világjátékokra utazó, határon túli, kormány mellett, közlekedés fejlesztéséről, lakosság szociális, keresztény értékek, ünnepségen Bagdy, mindennapi városi, magyar állampolgárság, portált működtető, magyar konzul, diplomata durván, viselkedési normákat, technológiai fejlődés, mindennapi életünket, helyettes államtitkár, magyar gazdaság, unió összes, legtöbb külföldi, ukrajnai magyarok, helyettes külügyminiszter, miskolci Művészetek, filmszakma jelentős, utazási szolgáltatások, elővárosi közlekedés, kezdeményezéshez európai,
© 2013 TVN.HU Kft.