Regisztráció  Belépés
A gonoszság
A gonoszság

Nicholas Wolterstorff így elmélkedik kis könyvében, amelyben hegymászóbalesetben elhunyt fia előtt tiszteleg: ,,Mikor a távolságot már legyőztük telefonnal, a szárny hiányát repülőgépekkel, a nyári hőséget légkondicionálással - amikor mindezek és még sok más felett győzedelmeskedtünk, akkor még mindig marad két dolog, a szívünkben lakó gonosz és a ...
2018-03-28 14:57:23
Orosz rendőri jelentések
... következőket állapítottuk meg: az útkereszteződésben álló Zaporozsec vezetője autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe ..."

Válóperes bíróságon:
Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zo...
2018-03-03 09:45:33
Tényleg a Duna jegén választották királlyá Mátyást?
... országgyűlési támogatása nagyon fontos volt, de még mindig nem volt elég, magyarázta a történész.

A két tábor konfliktusának mértékét az is jelezte, hogy az országgyűlés két helyszínen zajlott, az ellenzéki főurak nem is mertek kimenni Rákos mezejére. A tárgyalásokat a főurak a budai várban folytatták, de a többség nem vette jó néven, hogy elhúzódnak, mert sokuk nem tu...
2018-03-02 20:57:34
Hunyadi László kivégzése...
... király pedig két ellene lázadó Lackfi főurat gyilkoltatott meg 1397-ben mindenféle bírósági eljárás nélkül. Anjou I. Károly már gondoskodott arról, hogy a királyi család életére törő és a helyszínen lekaszabolt Zách Felíciánt és rokonságát gondos tárgyalás ítélje el utólag hivatalosan is.
A magyar történelem ,,koncepciós" perei közül mégis az egyik legkiemelkedőbb ...
2018-02-09 15:04:36
Háromnapos dzsesszünnep a Müpában
... kikerülhetetlen előadóivá váltak, akik külföldön is egyre nagyobb sikereket érnek el. Idén is hazai és nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri szavaz a produkciókra, a közönség pedig a helyszínen és online is leadhatja voksát. A szakmai fődíjas, valamint a nézők választottja újra zenélhet a Müpában a Nemzetközi Jazznapon, illetve a Jazz 0820 program keretében.
A Jazz Showcas...
2018-01-29 15:07:47
Holttestet találtak egy lakástűz helyszínén Barcson
...
A közlemény szerint a barcsi hivatásos tűzoltók egy kisebb tűz miatt vonultak ki az Arany János utcai családi házhoz, a holttestre az ingatlan átvizsgálásakor bukkantak.
Az MTI a katasztrófavédelmi igazgatóságtól telefonon megtudta, hogy az elhunyt egy nő, az igazgatóság vizsgálja az eset körülményeit....
2018-01-28 21:45:56
Lázár: fontos eredmény a közműszolgáltatások állami kézbe vétele
... Zoltán elmondta, Hódmezővásárhelyen 2014-2019 között a település ötven évi adóbevételének megfelelő összeget, mintegy 200 milliárd forintot költenek el fejlesztésre, több mint hatvan helyszínen folynak beruházások a városban. Hozzátette: a legnagyobb fejlesztés az elkerülő utak építése, ami naponta 18 ezer átmenő járműtől szabadítják meg a várost.
Hódmezővásárhelyen decemberb...
2018-01-11 20:15:05
Kiállítással indul hétfőn a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál
... hétfő délután Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős európai uniós biztos nyit meg - foglalta össze Fekete Péter, a cirkusz igazgatója csütörtökön a helyszínen tartott tájékoztatón.
Mint elmondta, a 250 év Cirkusz, 250 méter cirkuszművészet című időszaki kiállítás 250 tablón idézi fel Európa cirkusztörténetét a nagycirkusz épülete előtt feláll...
2018-01-04 12:32:07
Negyvenkilenc éves korában elhunyt Szalay Gyöngyi
... vezetője egy tapolcai kolbásztöltő-verseny díjkiosztóján lett rosszul - tudta meg a veol.hu portál Rig Lajos országgyűlési képviselőtől és Dobó Zoltán polgármestertől. Szalayt a helyszínen és a mentőautóban is újraélesztették, majd helikopterrel a veszprémi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.
A magyar szövetség honlapjának gyászjelentése emlék...
2017-12-30 23:37:29
Elhunyt Szalay Gyöngyi hétszeres világbajnok párbajtőröző
... vezetője egy tapolcai kolbásztöltő-verseny díjkiosztóján lett rosszul - tudta meg a veol.hu portál Rig Lajos országgyűlési képviselőtől és Dobó Zoltán polgármestertől.
Szalayt a helyszínen és a mentőautóban is újraélesztették, majd helikopterrel a veszprémi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.
A magyar szövetség honlapjának gyászjelentése emléke...
2017-12-30 18:33:14
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Hunyadi László, Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál, Szalay Gyöngyi, Elhunyt Szalay Gyöngyi, Nicholas Wolterstorff, Anjou, Zách Felíciánt, Nemzetközi Jazznapon, Jazz Showcas, Arany János, Navracsics Tibor, Fekete Péter, Dobó Zoltán, lakástűz helyszínén, szárny hiányát, nyári hőséget, szívünkben lakó, mellette álló, helyszínen belehalt, ellenzéki főurak, budai várban, királyi család, helyszínen lekaszabolt, magyar történelem, egyik legkiemelkedőbb, közönség pedig, szakmai fődíjas, nézők választottja, közlemény szerint, barcsi hivatásos, ingatlan átvizsgálásakor, igazgatóság vizsgálja, eset körülményeit, település ötven, legnagyobb fejlesztés, elkerülő utak, cirkusz igazgatója, helyszínen tartott, nagycirkusz épülete, veszprémi kórházba, magyar szövetség, cirkuszfesztivál, cirkuszművészet, átvizsgálásakor, újraélesztették, polgármestertől, kikerülhetetlen, legkiemelkedőbb, repülőgépekkel, gyászjelentése, konfliktusának, adóbevételének, igazgatóságtól, alsónadrágomat, helikopterrel, tárgyalásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.