Regisztráció  Belépés
Lázár: fontos eredmény a közműszolgáltatások állami kézbe vétele
... Zoltán elmondta, Hódmezővásárhelyen 2014-2019 között a település ötven évi adóbevételének megfelelő összeget, mintegy 200 milliárd forintot költenek el fejlesztésre, több mint hatvan helyszínen folynak beruházások a városban. Hozzátette: a legnagyobb fejlesztés az elkerülő utak építése, ami naponta 18 ezer átmenő járműtől szabadítják meg a várost.
Hódmezővásárhelyen decemberb...
2018-01-11 20:15:05
Kiállítással indul hétfőn a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál
... hétfő délután Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős európai uniós biztos nyit meg - foglalta össze Fekete Péter, a cirkusz igazgatója csütörtökön a helyszínen tartott tájékoztatón.
Mint elmondta, a 250 év Cirkusz, 250 méter cirkuszművészet című időszaki kiállítás 250 tablón idézi fel Európa cirkusztörténetét a nagycirkusz épülete előtt feláll...
2018-01-04 12:32:07
Negyvenkilenc éves korában elhunyt Szalay Gyöngyi
... vezetője egy tapolcai kolbásztöltő-verseny díjkiosztóján lett rosszul - tudta meg a veol.hu portál Rig Lajos országgyűlési képviselőtől és Dobó Zoltán polgármestertől. Szalayt a helyszínen és a mentőautóban is újraélesztették, majd helikopterrel a veszprémi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.
A magyar szövetség honlapjának gyászjelentése emlék...
2017-12-30 23:37:29
Elhunyt Szalay Gyöngyi hétszeres világbajnok párbajtőröző
... vezetője egy tapolcai kolbásztöltő-verseny díjkiosztóján lett rosszul - tudta meg a veol.hu portál Rig Lajos országgyűlési képviselőtől és Dobó Zoltán polgármestertől.
Szalayt a helyszínen és a mentőautóban is újraélesztették, majd helikopterrel a veszprémi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.
A magyar szövetség honlapjának gyászjelentése emléke...
2017-12-30 18:33:14
Országos rekorddal zárult a Kodály nyomában országos online zenei játék
... első ének-zenei tagozatos általános iskola és Kecskemét ma már méltán mondhatja, hogy a hazai zenei oktatás fellegvára lett.
A gálaesten a Kodály Zoltán által gyűjtött népdalok a helyszínen jelenlévő kecskeméti kórusok előadásában hangoztak el, amelyhez az élő közvetítésnek köszönhetően a világ számos pontjáról csatlakoztak. Az énekkarok között voltak kétszemélyes és száz fő...
2017-12-15 18:50:36
Pénteken kezdődik a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál
... Péter-díjat, a 200 ezer forinttal járó második, illetve a 100 ezer forintos jutalommal járó harmadik díjakat. A fesztiválon idén is lesz közönségszavazás, a nézők az előzetesen vagy a helyszínen megvásárolt jegyükkel szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott produkcióra. A közönségdíj értéke 50 ezer forint.
A zsűri tagja Kőváry Katalin rendező, Turbuly Lilla kritikus és Horv...
2017-11-23 22:39:51
Középkori tömegsírokat tártak fel a kelet-csehországi Kutná Horában
...
"Összesen mintegy másfélezer csontvázat találtunk a feltárási helyszínen, amely a legnagyobb ilyen jellegű középkori temetkezőhely Csehországban. A holttestek kétharmada mintegy 30 tömegsírban volt elhelyezve, ami európai szempontból is jelentőssé teszi a felfedezést" - mondta Jan Frolík, a cseh Régészeti Intézet képviselője újságíróknak.

Egy-egy tömegsírban 50-70...
2017-11-12 12:52:23
Hatvan helyszínen több mint 350 programmal várja az érdeklődőket az Országos Rajzfilmünnep
...
A 15 éves KEDD Animációs Stúdió partnerei segítségével gazdag rajzfilmkínálatot gyűjtött össze és ajánlott fel azoknak az intézményeknek, amelyek nyitottak családi és gyerekprogramok szervezésére - áll a stúdió közleményében, amely szerint a sorozathoz idén 53 városban összesen 60 helyszín csatlakozott több mint 350 programmal.
Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Veszprém, ...
2017-10-28 08:41:27
Halálos baleset történt Bugyi közelében
...
Csámpai Attila elmondta: az autót vezető középkorú férfi a roncs alá szorult, a tűzoltók emelték ki, azonban a helyszínen elhunyt.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte: a mentés idejére lezárták a Bugyi és Kunpeszér közötti utat....
2017-10-18 19:13:51
Több mint félezer kiadványt kínált a magyar stand a Frankfurti Könyvvásáron
...
A kassáki modernizmus jegyében készült, megújult magyar stand felkeltette a közönség érdeklődését - olvasható a Balassi Intézet kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében.
A vasárnap zárult németországi könyves eseményen a magyar irodalom megjelenését a KKM - Balassi Intézet Publishing Hungary programja, valamint a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése közöse...
2017-10-17 13:14:35
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál, Szalay Gyöngyi, Elhunyt Szalay Gyöngyi, Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál, Kutná Horában, Országos Rajzfilmünnep, Frankfurti Könyvvásáron, Navracsics Tibor, Fekete Péter, Dobó Zoltán, Kodály Zoltán, Kőváry Katalin, Turbuly Lilla, Régészeti Intézet, KEDD Animációs Stúdió, Csámpai Attila, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Balassi Intézet, Balassi Intézet Publishing Hungary, Magyar Könyvkiadók, Könyvterjesztők Egyesülése, kelet-csehországi Kutná, magyar stand, település ötven, legnagyobb fejlesztés, elkerülő utak, cirkusz igazgatója, helyszínen tartott, nagycirkusz épülete, veszprémi kórházba, magyar szövetség, hazai zenei, helyszínen jelenlévő, világ számos, énekkarok között, fesztiválon idén, előzetesen vagy, helyszínen megvásárolt, általuk legjobbnak, közönségdíj értéke, zsűri tagja, feltárási helyszínen, legnagyobb ilyen, holttestek kétharmada, cseh Régészeti, stúdió közleményében, sorozathoz idén, autót vezető, tűzoltók emelték,
© 2013 TVN.HU Kft.