Belépés
Holtan találták rá a 20 éves utazó bloggerre
... halála előtt elhagyták a hajót, azon csak a személyzet utazott tovább.

A modellre a hírek szerint kritikus állapotban találtak rá, és bár rögtön mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre, már nem tudtak rajta segíteni, McNamara röviddel a kórházba szállítást követően elhunyt.

A rendőrség azóta kihallgatta a teljes személyzetet, most pedig a jacht biztonsági k...
2018-09-04 15:37:02
Vihar - OKF: jellemzően a viharos szél okozott károkat
...
Hajdu Márton közlése szerint több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat. A legtöbb bejelentést a fővárosból és Pest megyéből kapták.
Személyi sérülésről az OKF-hez nem érkezett bejelentés - mondta a szóvivő.
Heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére vasárnapra is másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat....
2018-09-02 10:29:11
HÉV és autó ütközött Tökölön
...
A helyszínre riasztott szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Az első információk szerint senki nem sérült meg.
A BKV tájékoztatása szerint Szigetszentmiklós gyártelep és Tököl között egy vágányon közlekedik a HÉV....
2018-09-02 10:05:31
Halálos közlekedési baleset a Vas megyei Gérce közelében
... s...
2018-08-26 15:25:27
Füst miatt 127 embert kimenekítettek egy szállodából Székesfehérvárott
...
A füst egy szálloda áramelosztó helyiségében keletkezett a Ligetsoron. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, a szálloda személyzete már kiérkezésükre az utcára menekítette az épületben tartózkodó embereket.
A tűzoltók ezután megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását....
2018-07-27 12:27:05
kivégeztek egy többszörös szépségverseny-győztes kiskutyát
... elindultak, hogy megkeressék a hiányzó yorkshire terriert, Nicót, de már csak az élettelen testére találtak rá a második szomszéd előtt. A 16 éves fiú először mindent tagadott, és csak a helyszínre riasztott rendőrök előtt vallotta be, hogy ő lőtte le a kutyát. Állítása szerint azt hitte, hogy egy kóbor kutyáról van szó.

...
2018-07-22 09:19:40
Túszejtés történt Párizsban
... menekülő terhes nőt is megütött.
A Le Monde című napilap úgy tudja, hogy a rendőrséget 4 óra előtt tíz perccel riasztottak szemtanúk, az elitalakulatok fél 5 órakor érkeztek a helyszínre, ahova a tűzoltók is nagy erőkkel vonultak ki.
A rendőrségnek sikerült kapcsolatot kialakítani a túszejtővel, s jelenleg is tárgyalnak vele. A férfi azt állítja, hogy van egy tettestár...
2018-06-12 18:33:11
Hóvihar - OKF: több száz esethez riasztották a tűzoltókat
...
Hajdu Márton, az OKF szóvivője az MTI-nek azt mondta: az ország hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóegységeit néhány óra leforgása alatt több mint háromszáz helyszínre riasztották.
Szombaton intenzív havazással járó csapadékhullám érkezett Magyarország északkeleti térsége fölé, amely Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szat...
2018-03-18 07:50:57
Három mentő rohant a szánkó balesethez a Remeterétre
... olvasónk tájékoztatta szerkesztőségünket, vasárnap este két mentő állt a Remeterétnél az út szélen. Mint Győrfi Páltól, az OMSZ kommunikációs és pr vezetőjétől megtudtuk, a megadott helyszínre egy szánkóbalesethez riasztották a mentőket. Három mentőegységgel, köztük egy gyermek mentőorvosi-kocsival vonultunk a balesethez. A mentők egy felnőtt és egy gyermek sérültet ellátást követ...
2018-02-28 16:33:04
Vélhetően szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy ember Debrecenben
...
A közlemény szerint az eset egy Kondoroskert utcai háznál történt. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Még az egységek kiérkezése előtt egy embert kihoztak a sátorból, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni, a férfi a helyszínen meghalt.
A segítségnyújtás közben rosszul lett hét embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba. A tűzoltók...
2018-02-27 12:42:28
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Hajdu Márton, Országos Meteorológiai Szolgálat, Mint Győrfi Páltól, viharos szél, szállodából Székesfehérvárott, szánkó balesethez, ember Debrecenben, személyzet utazott, hírek szerint, kórházba szállítást, rendőrség azóta, teljes személyzetet, jacht biztonsági, legtöbb bejelentést, helyszínre riasztott, műszaki mentést, első információk, vágányon közlekedik, szálloda áramelosztó, megyeszékhely hivatásos, szálloda személyzete, utcára menekítette, épületben tartózkodó, tűzoltók ezután, épület átszellőztetését, hiányzó yorkshire, élettelen testére, második szomszéd, kóbor kutyáról, rendőrségnek sikerült, ország hivatásos, megadott helyszínre, szánkóbalesethez riasztották, gyermek sérültet, közlemény szerint, debreceni hivatásos, egységek kiérkezése, embert kihoztak, helyszínen meghalt, segítségnyújtás közben, mentőhelikoptert, tűzoltóegységeit, szánkóbalesethez, átszellőztetését, segítségnyújtás, figyelmeztetést, kimenekítettek, elitalakulatok, mentőegységgel, csapadékhullám, szépségverseny,
© 2013 TVN.HU Kft.