Regisztráció  Belépés
EU-csúcs - Merkel: az EU nem köt kompromisszumot az egységes piac szabályainak kérdésében a brit kilépés esetén
... elő az ír határ ügyében. A találkozón a többi uniós tagállam arra kérte a brit kormányt, hogy "dolgozza át" a korábbi javaslatát az Észak-Írország és Írország közötti határ Brexit utáni helyzetét illetően. May a sajtótájékoztatóján leszögezte: biztosítani kell, hogy semmi olyan ne történjék, ami elvágja Észak-Írországot az Egyesült Királyság többi részéről.
A fő feladat anna...
2018-09-20 18:22:57
Medvegyev: nem kizárt, hogy még évekig folytatódik az Oroszországra nehezedő szankciós nyomás
... infrastrukturális fejlesztéseknek és a lakóingatlan-építésnek köszönhetően. A tárca stabil reáljövedelem-növekedést vár, átlagosan mintegy 4 százalék körüli inflációt és kedvező munkaerőpiaci helyzetet.
Anton Sziluanov első miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter a kormányülést követően kijelentette, hogy Oroszország a szankciók további erősödése esetén lemondhat a külső h...
2018-09-20 17:12:49
EU-csúcs - Tusk: októberben döntenek arról, hogy lesz-e rendkívüli Brexit-ügyi EU-csúcs
...
A találkozót lezáró sajtótájékoztatón Tusk közölte: a bennmaradó huszonhét tagállam vezetőinek ülésén teljes egyetértés volt abban, hogy ugyan a jelenlegi brit javaslatoknak vannak pozitív elemei, de a kereskedelmi kapcsolatrendszerre vonatkozó tervezet "nem fog működni".
Hozzátette, kissé derűlátóbb a kiválási megállapodás megkötésének esélyeit illetően, mint korábban.|...
2018-09-20 16:53:27
Szeretet hiány
... rosszul teszik...

Gondoltad volna?

Az érzelmileg magára maradt ember előbb-utóbb számolhat valamilyen betegséggel.
A magány a legsúlyosabb, legalattomosabb stresszhelyzet. A vegetatív idegrendszer
izgalma (akaratunktól függetlenül) az egész szervezetet terheli: a szív gyorsabban ver,
az erek beszűkülnek, emelkedik a vérnyomás, meggyorsul a l...
2018-09-20 16:32:16
Húsz évet kapott a békéscsabai gyilkos, aki tizenkilenc év után bukott le
... találni a símaszkon, és ez alapján állították elő Zs. R. J.-t, aki ezután "túlnyomórészt ...
2018-09-20 15:52:35
Brexit - Skót miniszterelnök: ha nincs megállapodás, el kell halasztani a kilépést
... állna egy ilyen kezdeményezés útjába.
Hozzátette ugyanakkor: ő akkor válna az újabb referendum "lelkes szószólójává", ha biztosítékokat látna arra, hogy Skócia nem kerül ismét olyan helyzetbe, mint a két éve tartott népszavazáson, amikor a skótok nagy többsége a bennmaradásra voksolt, országos átlagban viszont a kilépést támogatók kerültek többségbe.
A brit EU-tagságról ...
2018-09-20 14:22:33
Illegális bevándorlás - ENSZ-vezető: csak a befogadásra hajlandó országokkal kellene elosztási rendszert beveze
... keresését" - fejtette ki Filippo Grandi.
Hangsúlyozta, hogy 2015-ben valóban "nagyon sok ember érkezett", és Európa felkészültsége nem volt megfelelő, most viszont "abszolút kezelhető" a helyzet, ezért most kell kialakítani azokat a mechanizmusokat, amelyekre Európának szüksége lenne egy esetleges újabb menekülthullám kezelésre.
Mint mondta, reméli, hogy legalább néhány...
2018-09-20 14:02:34
Cselgáncs-vb - Rendőri felvezetés, gyenge szervezéssel
... tatamik menetrendjéről vagy a súlycsoportok beosztásáról csak néhány szerencsésnek jutott nyomtatvány, a többiek a világhálóra hagyatkozhatnak a médiatribünön. Itt szintén nem túl rózsás a helyzet, mivel nem jutott mindenkinek hely - az IJF magyar képviselője szerint túl sok japán érkezett - és vezetékes internet sem, az akadozó wi-fi szolgáltatás miatt pedig sok dühös arcot látni...
2018-09-20 13:53:10
Nógrád megyében az országos átlag feletti a halálozás
... év fölötti. A megyében dolgozó fogorvosok átlagéletkora 53 év, 28 százalékuk az év végéig betölti a 65. életévét.
A közgyűlés ülésén több képviselő drámainak nevezte a Nógrád megyei helyzetet. Borenszki Ervin (MSZP) kitért arra, hogy a mammográfiai szűrések aránya 2003-ban még meghaladta a 60 százalékot, erre az évre pedig 26 százalékra csökkent.
Cseresnyés István (Jobb...
2018-09-20 13:13:08
A hatékony migrációs politikáról tartottak szakmai rendezvényt
... a migránsok Európába.
A mérvadó elemzések és előrejelzések alapján azt látni, hogy a migrációs nyomás még évtizedekig eltarthat. Európának fel kell készülnie arra, hogy a migrációs helyzet még hosszú távon így marad - jegyezte meg.
Janik Szabolcs hangsúlyozta, továbbra is eltérő módon ítélik meg a migráció hasznosságát az EU-ben, s azt, hogy ezt a kihívást miként kellene...
2018-09-20 12:43:29
1 2 3 .....5104 5105 ..7656 7657 ...10207 10208 10209 
Címkék: Brexit-ügyi EU-csúcs, Egyesült Királyság, Anton Sziluanov, Filippo Grandi, Borenszki Ervin, Cseresnyés István, Janik Szabolcs, egységes piac, brit kilépés, békéscsabai gyilkos, befogadásra hajlandó, országos átlag, hatékony migrációs, többi uniós, brit kormányt, korábbi javaslatát, tárca stabil, kormányülést követően, szankciók további, találkozót lezáró, bennmaradó huszonhét, jelenlegi brit, kiválási megállapodás, érzelmileg magára, vegetatív idegrendszer, egész szervezetet, szív gyorsabban, erek beszűkülnek, ilyen kezdeményezés, újabb referendum, skótok nagy, bennmaradásra voksolt, kilépést támogatók, brit EU-tagságról, esetleges újabb, súlycsoportok beosztásáról, világhálóra hagyatkozhatnak, akadozó wi-fi, megyében dolgozó, közgyűlés ülésén, mammográfiai szűrések, évre pedig, migránsok Európába, mérvadó elemzések, migrációs nyomás, migrációs helyzet, migráció hasznosságát, kihívást miként, pénzügyminiszter, mechanizmusokat, hagyatkozhatnak, kompromisszumot, fejlesztéseknek, legalattomosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.