Regisztráció  Belépés
Esetek
... doktor úr, borzasztó. Szinte minden éjjel ugyanaz az álom: három szőke nő rám veti magát, összevissza nyalnak-falnak, és én csak tolom el tőlem őket magamtól!
- Hát nem tudom, hogy mit tehetnék ebben az ügyben - mondja a doki zavartan - azt hiszem, semmit...
- Jaj, dehogynem doktor úr! TÖRJE EL A KEZEM!
------------------------------ ------------------------------ -...
2017-12-17 14:02:37
Felfedezték egy távoli csillag nyolcadik bolygóját
...
A Kepler-90 így a Naprendszeren kívül a legtöbb bolygóval rendelkező csillag, amit valaha felfedeztek - írta a BBC hírportálja.
A csillag csak kicsit forróbb és nagyobb a Napnál, a kutatók eddig hét bolygójáról tudtak.
A legújabban azonosított bolygóval együtt "a Kepler-90 az első csillag, amelynek ugyanannyi bolygója van, mint a mi Naprendszerünknek" - mondta Chris...
2017-12-15 08:41:28
Melyik szigetelés a hatékonyabb?
A meleget már veséztétek, így kihagynám (max annyit, hogy kevered(het)nek a fogalmak, úm.: hővezetés/kondukció, hőáramlás/konvekció, vagy éppen hősugárzás..)

Viszont a belső szigetelést csak "okosan" lehet alkalmazni, nem mindegy ugyanis, hogy hogyan hűl a szerkezet, és abban a tartományban mekkora a páratartalom.. Ha párás levegő (pld a belső hőszigetelés miatt) szerkez...
2017-12-13 13:40:47
Emmi: jövőre is megtartják a szigetvári Zrínyi-napokat
... muzeológusok és építészek készítsenek tervet arról, hogy a Szigetváron felállítandó Magyar Hősiesség Emlékmúzeumának milyen tartalmakat kell felölelnie. Továbbá arról is, hogy azt miként lehet a 21. századi muzeológia világában megjeleníteni - fűzte hozzá.
A kialakítandó új múzeum a 907. évi pozsonyi csatától 1956-ig mutatja majd be a magyar hősiességet, amelyben Szigetvárnak...
2017-12-13 13:03:00
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... bekerült a megvalósítandó projektek közé.
LMP: hol tart a nyomozás Simonka György céghálózatának ügyében?
Hadházy Ákos (LMP) azt kérdezte, hogy hol tart a nyomozás a Simonka Györgyhöz köthető céghálózat ügyében. Hány gyanúsított van és mikorra várható vádemelés? - kérdezte.
Polt Péter legfőbb ügyész azt mondta, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség üzletszerűen és bűn...
2017-12-11 16:12:52
Európai Filmdíjak - Borbély Alexandra a legjobb női főszereplő, A négyzet a legjobb európai film 2017-ben
... a legjobb női főszereplő díjára, mint Juliette Binoche és Isabelle Huppert.
Enyedi Ildikó az MTI-nek úgy fogalmazott: "nagyon nagy boldogság Alexandra díja. Sokszor elmondtam, de nem lehet elégszer, hogy mennyire különleges élmény volt számomra együtt dolgozni vele, tanúja lenni annak a csodálatos, belülről jövő metamorfózisnak, amivel átalakult ennek a filmnek a főszereplőjé...
2017-12-09 22:53:38
Brexit - Közös közlemény: garantáltak a brit kilépésig érkező külföldi EU-állampolgárok jogosultságai
...
E megállapodás alapján kell döntenie a jövő heti EU-csúcsnak arról, hogy elkezdhető-e a Brexit-tárgyalások második szakasza, amelynek fő napirendi pontja a kilépés utáni kétoldalú kapcsolatrendszer, mindenekelőtt a kereskedelmi kapcsolatok feltételrendszerének kidolgozása lesz.
Az előzetes egyezmény eléréséről tartott pénteki brüsszeli sajtóértekezlet után Londonban nyi...
2017-12-08 11:31:51
Bajnokok Ligája - Gulácsi a harmadik helyet is nagyra értékeli
... szerintem teljesen normális" - emlékezett Gulácsi, akinek a második félidő legnagyobb részében sem akadt sok dolga, de volt négy nagy védése, a brazil Anderson Talisca kapáslövésénél azonban tehetetlennek bizonyult.
Mint elmondta, az egyenlítés után próbálták megszerezni a második gólt is, még jobban kinyílt a védelmük, és ezt az ellenfél megbüntette.
A német csapat 23 k...
2017-12-07 08:41:07
Gerevich-Kovács-Kárpáti vk - Szatmári András ötödik, dél-koreai címvédés
... Tamás óriási csata végén, 15-14-re győzte le a riói játékokon negyedik iráni Mojtaba Abedinit.
A nap legkellemesebb magyar meglepetése is ebben a kanyarban született, miután az MTK tehetsége, Péch Miklós egészen nagyszerű teljesítménnyel valósággal "legázolta" a pástról az olaszok világranglista-11. helyezettjét, Enrico Berrét, aki mindössze 9 tust tudott neki adni.
A f...
2017-12-03 07:10:31
Olvashatóvá tették a hírhedt Sonderkommando egy tagjának feljegyzéseit
...
Marcel Nadjari, Auschwitz egyik zsidó származású görög foglya feljegyzéseiben beszámolt arról, hogyan hajtottak több ezer zsidót gázkamrába naponta a láger őrei.
Az 1944-ben 26 éves férfi rabtársaitól tudta meg, hogy szüleit és kishúgát egy évvel korábban a nácik a megszállt Lengyelország déli részén épült auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban meggyilkolták.
Na...
2017-12-01 18:37:41
1 2 3 ......................273 274 ............410 411 ...........546 547 548 
Címkék: Európai Filmdíjak, Borbély Alexandra, Bajnokok Ligája, Szatmári András, TÖRJE EL KEZEM, Magyar Hősiesség Emlékmúzeumának, Simonka György, Hadházy Ákos, Simonka Györgyhöz, Polt Péter, Központi Nyomozó Főügyészség, Juliette Binoche, Isabelle Huppert, Enyedi Ildikó, Anderson Talisca, Mojtaba Abedinit, Péch Miklós, Enrico Berrét, Marcel Nadjari, távoli csillag, szigetvári Zrínyi-napokat, legjobb európai, brit kilépésig, harmadik helyet, hírhedt Sonderkommando, tagjának feljegyzéseit, doki zavartan, legtöbb bolygóval, csillag csak, kutatók eddig, legújabban azonosított, első csillag, belső szigetelést, tartományban mekkora, belső hőszigetelés, magyar hősiességet, megvalósítandó projektek, nyomozás Simonka, jövő heti, kilépés utáni, kereskedelmi kapcsolatok, előzetes egyezmény, második félidő, brazil Anderson, egyenlítés után, második gólt, ellenfél megbüntette, német csapat, riói játékokon, kanyarban született, olaszok világranglista-11, láger őrei, évvel korábban, megszállt Lengyelország, teljesítménnyel,
© 2013 TVN.HU Kft.