Belépés
Élénkül a kockázati tőkebefektetések piaca
... 60 ügylettől.
A tranzakciók döntő többségét, 47-et kockázati tőkebefektetők (venture capital) hajtották végre, a maradék kettő magántőke-befektetés (private equity) volt. Hét alaphoz köthető, 14 kiszállást regisztrált a HVCA, míg új tőkealap indítása a negyedévben nem történt.
Az április-júniusi időszakban átlagosan 69 millió forintot fektettek be, ami közel duplája az e...
2018-10-11 11:11:47
Nemzetközi terrorelhárítási gyakorlat kezdődött Révkomáromban
... dolguk.
A nyilvánosság számára nyitott gyakorlaton - a megnyitón Andrej Kiska szlovák államfő és Peter Pellegrini kormányfő is megjelent - az érdeklődők a legmodernebb technikával ismerkedhetnek meg. Láthatóak lesznek egyebek között Bell 429, Mi-171 és a Black Hawk Sikorsky UH-60 típusú helikopterek, különféle harckocsik és katonai-rendőri járművek.
Hajdu János, a magya...
2018-10-10 11:52:21
Ismeretlenek levágták és eltüntették Erőss Zsolt emléktábláját a székelyföldi Oltár-kő tetejéről
... a szirtre.
"Nem tudjuk, ki vette le az emléktáblát, de a gyanú rájuk (a hegyi csendőrökre) vetül" - jelentette ki Fekete Örs. Hozzátette: a sziklatömbre csak sziklamászó technikával lehet feljutni. "Akik olykor felmásznak, azoknál nem szokott flex (sarokcsíszoló) és generátor lenni" - jelentette ki Fekete Örs.
Marius Gamanut, a Neamt megyei csendőrkapitányság szóvivője ...
2018-10-09 20:02:09
Yoko Ono feldolgozta az Imagine-t új lemezén
...
"John örülne, hogy megcsináltam. Az új lemez dalai közül az Imagine volt az egyetlen, ami miatt ideges voltam, mert a számot az egész világ ismeri és számolhatok a kritikákkal. Mégis azt hiszem, nagyon fontos volt, hogy elkészüljön, az idegesség másodlagos" - fogalmazott Yoko Ono a BBC-nek.
Hozzátette: élvezte a munkát, fontosnak érezte az Imagine új változatban történt ...
2018-10-09 15:03:46
Babis szerint a választások eredménye nem lesz befolyással a kormánykoalícióra
... rendszerváltás után először például egyetlen képviselője sem lesz a prágai önkormányzatban. Hasonló helyzetben vannak a kommunisták is.
"A választási eredmény azt jelzi, hogy az ODS lehet az ANO alternatívája, a párt megerősödött" - nyilatkozta Petr Fiala, az ODS elnöke. Szerinte az ANO mozgalom baloldali és a Babis-kormány pedig "félig komunista", s rossz irányba viszi az o...
2018-10-07 09:21:20
Átadták a Magyar Formatervezési Díjakat
...
A fesztivál kiemelt szakmai programja a kreatív ipar nemzeti elismeréseinek átadása, seregszemléje. A hazai tervezők díjazására a Magyar Formatervezési Díj pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium nevében az idén 39. alkalommal hirdette meg a Magyar Formatervezési Tanács - hangzott el az eseményen.
Fülöp József kreatív iparért felelős felkért miniszteri bizt...
2018-10-04 23:54:04
Szakcsi Jr. 50 - Dzsesszünnep október 15-én a MOMKultban
... mellett. A nyolcvanas évek végétől olyan zenészek között találta magát, mint Tomsics Rudolf, Kőszegi Imre és Pecek Lakatos Géza.
"Már fiatalon foglalkoztatott a dzsessz története, ezért meglehetősen beleástam magam a témába. Fontosnak tartom a tradíciókat, ha egy produkción nem érezzük, miből táplálkozik, akkor a jellegét veszíti el. Szerintem a dzsesszben is úgy kellene lenn...
2018-10-02 09:21:00
Evezős ob - Galambos és Gadányi nyert egypárban
...
Galambos két héttel ezelőtt, a plovdivi világbajnokságon könnyűsúlyú egypárban indult, egypárban akkor Pétervári-Molnár Bendegúz képviselte a magyar színeket, aki most az ob-n második lett.
Szierer János szövetségi kapitány szerint úgy is meglepetés született, hogy Galambos a tavalyi ob-n is legyőzte Pétervári-Molnárt.
"Azért könnyűsúlyúként nem szokás legyőzni norm...
2018-09-28 18:54:24
Új önkormányzatot választanak Bujákon vasárnap
... reggel hat és este hét óra között.
Mint Tóth Kálmán elmondta, az önkormányzat és a megyei kormányhivatal között jogvita alakult ki arról, hogy egy lemondott képviselő mandátumát ki nyerheti el. Két év alatt elmérgesedett a helyzet, az ügy nem jutott nyugvópontra, helyben pedig válság alakult ki, és Buják önkormányzata június 6-án négy-három arányban megszavazta az önfeloszlat...
2018-09-25 07:10:53
Férfi vízilabda ob I - Meglepetéseket vár csapatától az OSC vezetőedzője
... elégedett, ha mindenhol nyernénk, ahol elindulunk" - fejtette ki. Hozzátette: a versenynaptár zsúfoltsága miatt oda kell figyelni a megfelelő terhelésre, hiszen akár egy hétvége alatt el lehet bukni mindent.
A válogatott szeptemberi világkupa-aranyérmének megszerzésében komoly szerepet vállaló Manhercz Krisztián az MTI érdeklődésére elmondta, nagy nevek érkeztek, így nagy rem...
2018-09-24 16:24:20
1 2 3 .......................281 282 ...........421 422 ...........561 562 563 
Címkék: Erőss Zsolt, Yoko Ono, Magyar Formatervezési Díjakat, Szakcsi Jr, Andrej Kiska, Peter Pellegrini, Black Hawk Sikorsky UH-60, Hajdu János, Fekete Örs, Marius Gamanut, Petr Fiala, Magyar Formatervezési Díj, Technológiai Minisztérium, Magyar Formatervezési Tanács, Fülöp József, Tomsics Rudolf, Kőszegi Imre, Pecek Lakatos Géza, Pétervári-Molnár Bendegúz, Szierer János, Mint Tóth Kálmán, Manhercz Krisztián, kockázati tőkebefektetések, székelyföldi Oltár-kő, választások eredménye, tranzakciók döntő, maradék kettő, április-júniusi időszakban, nyilvánosság számára, megnyitón Andrej, legmodernebb technikával, gyanú rájuk, hegyi csendőrökre, sziklatömbre csak, egész világ, idegesség másodlagos, prágai önkormányzatban, választási eredmény, párt megerősödött, fesztivál kiemelt, kreatív ipar, hazai tervezők, nyolcvanas évek, dzsessz története, jellegét veszíti, plovdivi világbajnokságon, magyar színeket, ob-n második, tavalyi ob-n, megyei kormányhivatal, lemondott képviselő, versenynaptár zsúfoltsága,
© 2013 TVN.HU Kft.