Belépés
Novembertől forog Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem
... horrorfilmek személyiség-lélektanáról született. Ez a műfaj a tudattalanról szól, s emiatt pszichológusként is közel állt hozzám" - mesélte.
A horror zsánere azért is vonzotta, mivel azzal heves érzelmeket lehet kiváltani a közönségből, meg lehet mozgatni a nézőket, fel lehet kavarni a tudattalanjukat, és ez számára fontos, amikor filmet forgat - tette hozzá.
A Post Mor...
2018-10-22 12:12:02
Ryan közlegény megmentése
... Jamest, és élve hazajuttatni, hogy Ryan édesanyjának ne kelljen mind a négy fiát elveszítenie.
Miközben Miller és nyolc embere egyre mélyebben hatol az ellenséges területre Ryant keresve, heves vita támad köztük arról, miért olyan fontos egyetlen ember élete, hogy ők kockára tegyék az övékét.
- Ez a Ryan legalább érje meg! - mondja Miller. - Ha megtaláljuk, és ha hazajut...
2018-10-20 21:26:54
Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján
... (KMPSZ) elnöke, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola rektora, megyei tanácsi képviselő fotói látható...
2018-10-20 15:54:39
Megszavazta a macedón parlament az ország nevéről szóló alkotmánymódosítást
... egyezményt, egyes szakértők szerint azonban ez már csak formaság, a legnehezebb feladat a macedón alkotmánymódosítás volt, más elemzők viszont úgy vélik, a görög parlamentben is hasonlóan heves vitára, és bizonytalan kimenetelű szavazásra lehet számítani, mint Szkopjéban.
Macedónia és Görögország júniusban állapodott meg abban, hogy lezárja a Macedónia nevéről szóló, 27 éve h...
2018-10-20 15:47:24
Ebergényi Anita: NélküledEbergényi Anita:
Nélküled


Szállok az éjen át.
Heves szívdobbanás vár.

Csillagok között boldogság.
Keresztül-kasul városokon át -
az én szívem csak nálad jár.

A szerelem hídján
csak egyedül kelek át.
Kettőnk közöt...
2018-10-15 23:29:04
Jánossomorjai beszédek 2017
... munkások emelték fel szavukat. A poznani megmozdulást vérbe fojtották, de a kemény moszkovita pártirányítást a finomabban taktikázó Gomulka vette át. A lengyel példa nálunk is követésre talált: heves politikai vita bontakozott ki az írószövetségben, s a mindig legforradalmibb réteg, az egyetemi diákság is megmozdult. Megszervezték a MEFESZ-t (Magyar Egyetemisták és Főiskolások Szö...
2018-10-15 07:07:39
Áldozatokat követelt a viharos időjárás Dél-Franciaországban
... egyelőre nem ismert. Azt sem közölték a hatóságok, hogy a vihar pontosan hol érte el az autót, mielőtt a tengerbe sodródott.
Jean-Luc Videlaine prefektus azt közölte, hogy miután a heves esőzések miatt a Garonette folyó kilépett a medréből, öt gépkocsit sodort magával a tenger felé.
"Biztos, hogy lesznek emberi veszteségek, de még nem tudjuk pontosan megmondani, hány" ...
2018-10-11 16:46:13
Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése
... beindult DKA-ban jelenleg két évfolyamon, négyszáz fiatal játékossal zajlik a szakmai munka. Az intézmény célja, hogy bentlakásos rendszerben működő csoportjai a Dunakanyar-régió, valamint Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megye legtehetségesebb leány kézilabdázóiból álljanak.
Rétvári Bence kiemelte, azt kívánja, hogy az érintett régiók legtehetségesebb fiatal kézilabdázó...
2018-10-11 16:29:41
Illés Boglárka: fontos feladat az önkéntesség népszerűsítése
... (Nógrád megye), a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület (Bács-Kiskun megye), a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egy...
2018-10-11 14:11:56
Agrárkamara: idén várhatóan 80 ezer tonna szilva terem
... üzemi szilvatermesztés. A legjelentősebb termelőkörzet Szabolcs-Szatmár-Bereg (1530 hektár), Bács-Kiskun (1513 hektár) és Pest megye (1067 hektár), emellett nagyobb termőterületek vannak Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is.
Az agrárkamara kiemelte, hogy a jó minőségű magyar étkezési szilva keresett exportcikk, a kivitel 8-12 ezer tonna között mozog évente. A Mag...
2018-10-11 11:32:07
1 2 3 .................636 637 .........954 955 .........1271 1272 1273 
Címkék: Bergendy Péter, Post Mortem, Ebergényi Anita, Illés Boglárka, Post Mor, Miközben Miller, Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Magyar Egyetemisták, Főiskolások Szö, Jean-Luc Videlaine, Rétvári Bence, Nemzet Jövőjéért Egyesület, Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egy, macedón parlament, ország nevéről, viharos időjárás, önkéntesség népszerűsítése, tudattalanról szól, horror zsánere, négy fiát, ellenséges területre, legnehezebb feladat, görög parlamentben, szerelem hídján, poznani megmozdulást, kemény moszkovita, finomabban taktikázó, lengyel példa, mindig legforradalmibb, egyetemi diákság, vihar pontosan, tengerbe sodródott, heves esőzések, tenger felé, szakmai munka, intézmény célja, érintett régiók, legjelentősebb termelőkörzet, agrárkamara kiemelte, kivitel 8-12, pszichológusként, szilvatermesztés, franciaországban, legtehetségesebb, kézilabdázóiból, tudattalanjukat, írószövetségben, legforradalmibb, népszerűsítése, évszázadonként, termőterületek, legjelentősebb, pártirányítást, magyarellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.