Regisztráció  Belépés
Magyar díjugrató ezüstérem a Nemzetek Díján
... indított a 160 centiméteres akadályokkal tűzdelt pályán, melyen kétszer kellett végigmenni. A versenyzőknek a kettes- és a hármasugrással együtt 15 erőkifejtést kellett lehetőség szerint hibátlanul megoldaniuk, és mindkét körben a három-három legjobb eredmény számított a csapat eredményébe.
Az osztrák lovasok kiemelkedtek ezen a napon, ugyanis 0 verőhibával zártak.
2. h...
2018-08-12 21:11:56
Osztrák siker a budapesti díjugrató Grand Prix-n
... felújított Nemzeti Lovardában a második nap versenyszámai közül kiemelkedett a 100 ezer euró összdíjazású Nagydíj, amelynek 160 centis akadályaiból álló pályáját nyolcan teljesítették hibátlanul az ötven nevező közül.
Az ezt követő összevetésben egyetlen magyar, Krucsó Szabolcs volt érdekelt, aki Chacco Blue II-vel a csütörtöki nyitónapon is remekelt, akkor harmadik lett. A m...
2018-08-10 19:28:15
Keresztény vers- INDULJ
... ,,lent'' csupán fogalmak.
Lépj bátran, és előre nézz!

Indulj el akkor is, ha társad
Nem volna más már, csak az Úr.
A tőle kapott hivatásod
Hűen végezd s hibátlanul!

Indulj el akkor is, ha csapdát
Sejdít az úton ösztönöd.
Bizalmad meg ne törjön csalfa
Júdások s Péterek között!

Indulj el akkor is, ha han...
2018-08-02 13:01:57
Öttusa Eb - Bronzérmes a Kovács, Demeter páros vegyesváltóban
... többet hoztak össze, ami azért nagy előny, mert a verseny végén, a kombinált számban az adott pontelőny ugyanannyi másodperc különbségnek felel meg a rajtnál.
Lovaglásban Kovács hibátlanul ment végig a pályán, Demeter lova viszont az 1-es, a 2-es és a 4-es akadályt lehúzta és ehhez jött még időtúllépés is. Így a magyar kettős a maximális 300-ból 268 pontot szerzett, amivel h...
2018-07-23 18:32:28
Keresztény történet- A hibákról
... mindennap fejlődünk s így mielőtt meghalunk sok jót tehetünk. Bár nyikorog a taliga, mégis hazaér terhével, s ha az öreg lónak meg is gyengültek a lábai, még kitesz magáért. Hibásan, vagy hibátlanul, de szántani kell, mégpedig tökéletlen emberekkel, különben nem lesz aratás. "
C. H. Spurgeon
(Zs)


...
2018-07-07 07:09:37
Angyali Érintés
... eljött a Télapóhoz az apjával együtt. Mikor rákerült a sor megkérdezte:
- Szavalhatok neked?
- Ó, igen, alig várom - mondta a Télapó és megsimogatta az arcát.
És a kislány hibátlanul, gyerektől szokatlan átéléssel elmondta az égi postán jött angyali üdvözletet.
- Azért tanultam meg, hogy mindig bennem, mindig a szívemben legyen, hogyha a levéllel bármi is törté...
2018-07-03 15:09:15
Keresztény vers - INDULJ
... ,,lent'' csupán fogalmak.
Lépj bátran, és előre nézz!

Indulj el akkor is, ha társad
Nem volna más már, csak az Úr.
A tőle kapott hivatásod
Hűen végezd s hibátlanul!

Indulj el akkor is, ha csapdát
Sejdít az úton ösztönöd.
Bizalmad meg ne törjön csalfa
Júdások s Péterek között!

Indulj el akkor is, ha han...
2018-06-09 09:57:45
Fa színes dominó játék


A Fa színes dominó ját...
2018-05-26 03:25:27
Bambi 3db-os nyomdaszett színes ceruzákkal


A Bambi 3db-os nyomdaszett színes ceruzákkal leírása:Ábrázold hibátlanul kedvenc mesehőseidet! A Bambi mese szereplői ezentúl a rajzlapodon pont ugyanúgy lesznek láthatóak, mint ahogyan azt az eredeti mesében is láthattad. Nyomdázz, színezz és rajzold köréjük a...
2018-05-09 21:54:54
Újraszámolhatják a szavazatokat. Ezúton kérjük a lakosság ..
... egy kicsit is ért a számitástechnikához az tudja, hogy ha egy rendszer összeomlik, akkor nem csinál semmit, nem úgy ahogy az NVI állítja, hogy a rendszer ugyan összeomlott, de közben hibátlanul működött. Ez nem igaz.

A weboldal összeomlása a szerverek túlterheltsége miatt lett elérhetetlen, tehát képtelenség, hogy jól számolta volna a beérkező adatokat.

Amenn...
2018-05-02 07:58:14
1 2 3 ..................60 61 .........91 92 .........120 121 122 
Címkék: Nemzetek Díján, Grand Prix-n, Öttusa Eb, Angyali Érintés, Nemzeti Lovardában, Krucsó Szabolcs, Chacco Blue II-vel, Lovaglásban Kovács, budapesti díjugrató, hármasugrással együtt, három-három legjobb, csapat eredményébe, osztrák lovasok, ötven nevező, csütörtöki nyitónapon, tőle kapott, úton ösztönöd, verseny végén, kombinált számban, adott pontelőny, 4-es akadályt, magyar kettős, maximális 300-ból, öreg lónak, apjával együtt, kislány hibátlanul, szívemben legyen, levéllel bármi, rajzlapodon pont, eredeti mesében, rendszer összeomlik, rendszer ugyan, weboldal összeomlása, szerverek túlterheltsége, beérkező adatokat, újraszámolhatják, vegyesváltóban, túlterheltsége, hármasugrással, teljesítették, versenyszámai, összevetésben, versenyzőknek, összdíjazású, szavazatokat, centiméteres, kiemelkedett, kiemelkedtek, akadályokkal, akadályaiból, különbségnek, elérhetetlen, erőkifejtést, megsimogatta, mesehőseidet, nyomdaszett, verőhibával, megoldaniuk, összeomlott, képtelenség, eredményébe, megkérdezte, rajzlapodon, időtúllépés,
© 2013 TVN.HU Kft.