|
|
|
... ital, húsa a cukrászat népszerű alapanyaga, olaja táplál és szépít. Röviden így lehet jellemezni a kókuszpálma jelentőségét. A kókuszolajat hidegen sajtolják a termés friss húsából. A hidegsajtolás előnye, hogy az olaj értékes összetevői nem károsodnak és nem keletkeznek káros transz-zsírsavak sem.
Természetes, lepárolatlan állapotában, szobahőmérsékleten szilárd, ekkor... |
2015-04-17 18:10:18 |
|
|
|
|
|
|
... ital, húsa a cukrászat népszerű alapanyaga, olaja táplál és szépít. Röviden így lehet jellemezni a kókuszpálma jelentőségét. A kókuszolajat hidegen sajtolják a termés friss húsából. A hidegsajtolás előnye, hogy az olaj értékes összetevői nem károsodnak és nem keletkeznek káros transz-zsírsavak sem.
Természetes, lepárolatlan állapotában, szobahőmérsékleten szilárd, ekkor... |
|
2013-04-18 10:47:21 |
|
|
|
|
|
|
... préselhető olaj.
Az igazi extraszűz olívaolaj, kizárólag az olajbogyó húsából készül, íze gyümölcsös, fűszeres, telt, és egy kicsit éretlen. A legjobb aromájú olaj mechanikus, hidegsajtolás útján szűrés nélkül nyerhető. Ennek minősítése az "extra szűz" megjelölés.
A hidegsajtolás egy olyan olaj-kivonási folyamat, mely csak nyomást használ az olívaolaj előállításához, n... |
2011-04-14 22:36:06 |
|
|
|
|
|
|
... éves korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. A leszüretelt gyümölcsök 60-70%-os zsírtartalommal rendelkeznek, amelyet hidegsajtolás útján nyernek ki belőle. Az eredmény egy közepes keménységű, törtfehér színű, édeskés illatú növényi zsiradék, amelyet shea vajnak hívnak. A hidegsajtolás rendkívüli előnye, hogy a shea v... |
|
2010-07-06 12:45:03 |
|
|
|
|
|
|
... adalékanyagmentes.
Shea tree (afrikai vajfa) termését érett állapotban a földrehullás után összeszedik (leszedni tilos, mert szent fának tartják a helybeliek) és természetes állapotában hidegsajtolás útján nyerik ki a termésből a vajat.
Ez egy vadon élő fafajta afrikában, amely szinte egész évben terem, folyamatos a termés és a shea dió kipréselése.
Ez a vaj nagysze... |
|
2010-05-21 17:30:32 |
|
|
|
|
|
|
... korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító,
csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. A leszüretelt
gyümölcsök 60-70%-os zsírtartalommal rendelkeznek, amelyet hidegsajtolás
útján nyernek ki belőle. Az eredmény egy közepes keménységű, törtfehér
színű, édeskés illatú növényi zsiradék, amelyet shea vajnak hívnak. A
hidegsajtolás rendkívüli e... |
2010-05-12 23:50:15 |
|
|
|
|
|
|
... korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem.
A leszüretelt gyümölcsök 60-70%-os zsírtartalommal rendelkeznek, amelyet hidegsajtolás útján nyernek ki belőle. Az eredmény egy közepes keménységű, törtfehér színű, édeskés illatú növényi zsiradék, amelyet shea vajnak hívnak.
A hidegsajtolás rendkívüli előnye, hogy a s... |
2010-02-11 06:19:35 |
|
|
|
|