Regisztráció  Belépés
Hárman meghaltak és többen megsérültek közlekedési balesetben a 81-es főúton
... ember életét vesztette.
Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a helyszíni információk szerint a balesetben további hét ember sérült meg, közülük két beszorult sérültet a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával mentettek ki a roncsokból.
A helyszíni szemle és a mentés idejére a rendőrség a 81-es főutat teljes szélességében lezá...
2018-08-10 23:58:54
Újabb szalmabálák gyulladtak ki Zalában
... négyzetméteres nyitott tárolóban 800-900 szalmabála ég csütörtök este óta a rédicsi Sugár úton. A tüzet hat fecskendővel próbálják megfékezni a lenti, a zalaegerszegi, a nagykanizsai és a körmendi hivatásos tűzoltók, három erőgép segítségével pedig már éjszaka igyekeztek szétbontani az égő bálákat.
A jelentős füsttel járó tűzeset miatt a katasztrófavédelmi mobil labor folyam...
2018-08-10 10:30:15
Kiesett egy ember a balatonfűzfői bobpálya egyik kocsijából
...
Helt Ákos elmondta: a baleset szerda este hat óra körül történt, a sérültet a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók hozták le a domboldalról, majd adták át a mentőknek, akik kórházba vitték.
Állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást....
2018-08-08 20:40:32
Fának ütközött és meghalt egy ember Lovászpatonán
... érkezett a helyszínre, a férfi életét azonban nem tudták megmenteni - közölte.
Szolgainé Soós Gabriella Veszprém megyei katasztrófavédelmi szóvivő közlése szerint a járművet ...
2018-07-30 10:58:34
Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Kosdnál
... az autóút 42-es kilométerénél történt. A járművek közül két kisteherautó frontálisan karambolozott, ennek következtében az egyik az oldalára borult. A sofőr beszorult a roncsba, a váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
A balesetben többen megsérültek, a beszorult sofőr súlyosan.
A rendőrség tájékoztatása szerint a műszaki mentés és a helyszín...
2018-07-27 12:39:00
Füst miatt 127 embert kimenekítettek egy szállodából Székesfehérvárott
...
A füst egy szálloda áramelosztó helyiségében keletkezett a Ligetsoron. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, a szálloda személyzete már kiérkezésükre az utcára menekítette az épületben tartózkodó embereket.
A tűzoltók ezután megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását....
2018-07-27 12:27:05
Lezuhant egy siklóernyős Veszprém határában
...
A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjának tájékoztatása szerint a férfit a veszprémi hivatásos tűzoltók hozták le a hegyoldalról, a mentők kórházba vitték....
2018-07-25 16:40:20
Halálos baleset történt a 44-es főúton
...
Az autó egy fának csapódott, a baleset pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok.
A sofőr valószínűleg rosszul lett vezetés közben.
A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
A baleset körülményeit a ...
2018-07-22 23:26:11
Angyalföldi raktártűz - Katasztrófavédelem: nem mértek veszélyes károsanyag-koncentrációt
... biztonságos helyre. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtöki közleményében azt írta: a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók szerdán négy órán keresztül oltották a tüzet: százhuszonhárom tűzoltó harmincegy gépjárművel, tizenkét vízsugárral és két vízágyúval dolgozott.
Munkájukat...
2018-06-14 15:21:36
Vihar - Több mint kétszáz bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez a szerda esti győri esőzés miatt
... kapcsolószekrényt veszélyeztette. A belvárosi Baross útról tíz ember rokonokhoz költözött, mert átmenetileg lakhatatlanná vált otthonuk.
A győri, pannonhalmi, csornai és lébényi hivatásosak mellett a környékbeli önkéntes tűzoltók is segítettek a károkat elhárítani, a szivattyúk hajnali három óráig dolgoztak.
A csütörtökön bejelentett károkat is folyamatosan számolják fe...
2018-06-14 10:41:55
1 2 3 ...................62 ..........93 ..........123 124 
Címkék: Szabó-Bisztricz Anett, Helt Ákos, Országos Mentőszolgálat, Szolgainé Soós Gabriella Veszprém, Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, 81-es főúton, balatonfűzfői bobpálya, ember Lovászpatonán, szállodából Székesfehérvárott, siklóernyős Veszprém, 44-es főúton, szerda esti, helyszíni információk, balesetben további, székesfehérvári hivatásos, helyszíni szemle, mentés idejére, 81-es főutat, rédicsi Sugár, körmendi hivatásos, jelentős füsttel, baleset szerda, balatonfűzfői hivatásos, férfi életét, autóút 42-es, járművek közül, oldalára borult, sofőr beszorult, váci hivatásos, balesetben többen, beszorult sofőr, rendőrség tájékoztatása, műszaki mentés, szálloda áramelosztó, megyeszékhely hivatásos, szálloda személyzete, utcára menekítette, épületben tartózkodó, tűzoltók ezután, épület átszellőztetését, veszprémi hivatásos, mentők kórházba, fának csapódott, baleset pontos, sofőr valószínűleg, kecskeméti hivatásos, műszaki mentést, munkálatok idejére,
© 2013 TVN.HU Kft.