Regisztráció  Belépés
Angyalföldi raktártűz - Katasztrófavédelem: nem mértek veszélyes károsanyag-koncentrációt
... biztonságos helyre. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtöki közleményében azt írta: a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók szerdán négy órán keresztül oltották a tüzet: százhuszonhárom tűzoltó harmincegy gépjárművel, tizenkét vízsugárral és két vízágyúval dolgozott.
Munkájukat...
2018-06-14 15:21:36
Vihar - Több mint kétszáz bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez a szerda esti győri esőzés miatt
... kapcsolószekrényt veszélyeztette. A belvárosi Baross útról tíz ember rokonokhoz költözött, mert átmenetileg lakhatatlanná vált otthonuk.
A győri, pannonhalmi, csornai és lébényi hivatásosak mellett a környékbeli önkéntes tűzoltók is segítettek a károkat elhárítani, a szivattyúk hajnali három óráig dolgoztak.
A csütörtökön bejelentett károkat is folyamatosan számolják fe...
2018-06-14 10:41:55
Vihar - Károk Győr-Moson-Sopron megyében
... vihar a családi házakban, a peresztegi Fő utcában és a hegykői Fő utcában kidőlt fát távolítottak el az ú...
2018-06-12 17:22:53
Szakadékba zuhant egy turista a solymári erdőben
... sérült meg.
Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy egy középkorú nő esett a szakadékba túrázás közben. III. és VIII. kerületi hivatásos, valamint solymári önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre.
A tűzoltók kötélpályát építettek, a sérültet gerinchordágyra fektetve emelték ki, majd adták át a mentőknek - mondta el a he...
2018-06-10 16:11:54
Eloltották a veszprémi irodatüzet
... háromszáz négyzetméter alapterületű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, a Veszprém belvárosában húzódó Victor Hugo utcában.
A tűzhöz a veszprémi, az ajkai és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzoltási munkálatok közben a tetőszerkezet több ponton be...
2018-06-08 07:05:49
Tragédia Soltvadkerten
...
A katasztrófavédelem honlapja számolt be arról, hogy kigyulladt egy családi ház egyik helyisége Soltvadkerten. A helyi önkormányzati és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol azonnal megkezdődtek az oltási munkálatok. A rajok a helyiség átvizsgálása során találtak egy embert, akin már nem lehetett segíteni és a helyszínen életét vesztette.
Az eset kö...
2018-06-06 09:23:06
Halálos tűzeset Győrben
...
A katasztrófavédelem honlapjának beszámolója szerint tűz keletkezett egy mezőgazdasági épület egyik helyiségében Győrben. A győri hivatásos tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat, de az egyik bent lévő ember életét már nem tudták megmenteni, aki a helyszínen meghalt.
Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják....
2018-06-06 09:19:18
Halálos baleset a 49-es főúton Őrnél
...
Dóka Imre elmondta, a gépkocsiban utazó két ember a járműbe szorult, őket a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsok közül.
A személyautó vezetője - az MTI információi szerint egy középkorú nő - a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
A műszaki mentési munkálatok idejére a főút érinte...
2018-06-04 15:00:08
Felborult egy autó a VIII. kerületben a Rákóczi úton
...
Egy ember megsérült a karambolban, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a baleset helyszínén, ahol olajszennyeződés is került az úttestre, és azt a járművek mintegy háromszáz méter hosszan széthordták....
2018-06-04 07:04:56
Kétszázötven embert menekítettek ki sérült gázvezeték miatt Budaörsön
...
A Rubik Ernő utcában átvágott vezetékhez a fővárosi, a törökbálinti hivatásos, a budaörsi önkéntes tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.
A katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai elszorították a gázvezetéket és megkezdték kiszakaszolását. A munkálatok idejére a Rubik Ernő utcát teljes szélességében lezárták, a közelben lévő ké...
2018-05-28 19:26:28
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 ..........122 123 124 
Címkék: Károk Győr-Moson-Sopron, Tragédia Soltvadkerten, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kolozsi Péter, Victor Hugo, Dóka Imre, Rubik Ernő, szerda esti, solymári erdőben, veszprémi irodatüzet, 49-es főúton, rendőrség rongálás, fővárosi hivatásos, zuglói önkéntes, belvárosi Baross, környékbeli önkéntes, károkat elhárítani, szivattyúk hajnali, csütörtökön bejelentett, családi házakban, szakadékba túrázás, tűzoltók kötélpályát, sérültet gerinchordágyra, balatonfűzfői hivatásos, tűzoltási munkálatok, tetőszerkezet több, helyi önkormányzati, kiskőrösi hivatásos, oltási munkálatok, helyiség átvizsgálása, helyszínen életét, mezőgazdasági épület, győri hivatásos, egyik bent, helyszínen meghalt, eset körülményeit, gépkocsiban utazó, járműbe szorult, mátészalkai hivatásos, roncsok közül, személyautó vezetője, műszaki mentési, főút érinte, ember megsérült, mentők kórházba, műszaki mentést, baleset helyszínén, járművek mintegy, törökbálinti hivatásos, budaörsi önkéntes, munkálatok idejére, közelben lévő,
© 2013 TVN.HU Kft.