Regisztráció  Belépés
Nemzetek Ligája - Hivatalossá vált a lebonyolítás
...
Az európai szövetség (UEFA) célja az új sorozattal, hogy tovább erősítse és kiegyensúlyozottabbá tegye a válogatottak versengését. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a sorozat bevezetésével minden évben lesz egy kontinens- vagy világverseny az európai csapatok számára, emellett a Nemzetek Ligájából négy csapat az Eb-kvalifikációt is kivívhatja.
A N...
2017-09-22 11:22:28
Labdarúgó Magyar Kupa - Az NB II listavezetőjéhez látogat az FTC
... II-es Budaörs SC vendége lesz a 32 közé jutásért. A Vasas a Dunaújváros, az Újpest FC a megyei első osztályú Gödöllő, a Videoton FC pedig az FC Dabas otthonába látogat.
A forduló hivatalos játéknapja október 25. szerda.
A továbbjutásról egy mérkőzés dönt, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény hosszabbítás következik, majd ha szükséges, tizenegyesek.
...
2017-09-22 11:01:37
Lovas István:Ki a világ legnagyobb ökovandálja?Angela Merkel
KI A VILÁG LEGNAGYOBB ÖKOVANDÁLJA? ANGELA MERKEL

A fenti címet szándékosan nem tettük idézőjelbe, hogy fokozottan érjék a kínos információk e hivatalosan jobboldali konzervatív kancellárasszony hazai balliberális rajongóit.
A következő sokk: a cikk e címmel - ó borzalom - a brit Guardianben jelent meg, és annak szerzője - újabb borzalom R...
2017-09-22 09:19:31
Brexit - Theresa May: nehéz folyamat lesz a kilépés, de közös érdek a siker
... elő arra is, hogy a brit EU-tagság megszűnését kövesse egy "időben korlátozott" átmeneti időszak, amely biztonságot nyújt az üzleti szektornak és az állampolgároknak egyaránt.
Nem hivatalos brit sajtóértesülések szerint Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnésének időpontjától számítva két évig terjedő átmeneti időszakról kötne megállapodást az Európai Unióval.
Ezt a brit ü...
2017-09-22 07:04:25
Semjén: a migráció következményeit nem lehet jóvátenni
...
A kormánypárti politikus a Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen kifejtette, a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló "devianciákat" kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban.
Az európai társadalmakba ...
2017-09-21 21:54:25
Észak-koreai válság - Diplomáciai források: az EU szigorítani fogja a Phenjannal szembeni szankcióit
... vendégmunkások által hazautalható összeget is jelentősen korlátoznák, és bővítenék a kiviteli korlátozás alá eső luxuscikkek körét.
Az előzetes megállapodást várhatóan október 16-án fogják hivatalosan is elfogadni az uniós külügyminiszterek.
Federica Mogherini uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő nemrég hangsúlyozta: a szigorúbb és hatékonyabb intézkedések kulcsf...
2017-09-21 20:33:48
Múzeumok mellett a Moszfilm stúdiót és a Yandex székházát is ki kellett üríteni hamis bombariadó miatt Moszkváb
... sehol.
Evakuálták a nap folyamán a Kalasnyikov konszernnek a Yandextől nem messze található központját is. A fővárosban emellett ki kellett üríteni 12 önkormányzati épületet is.
Hivatalos összesítés még mindig nem hangzott el arról, hogy hol és hány embert kellett evakuálni a szeptember 10-én kezdődött, nagyszámú, szándékosan félrevezető telefonos riasztások miatt. A hat...
2017-09-21 19:43:51
Brexit - Theresa May "nagyvonalú javaslatot" tesz az EU-nak
... befizetéseit, illetve egyetlen tagország se kapjon az eredetileg tervezettnél kevesebb fejlesztési folyósítást az EU-tól 2020-ig, a jelenlegi uniós költségvetési időszak végéig.
Hivatalosan eddig sem hangzottak el konkrét összegek a Brexittel összefüggő brit pénzügyi kötelezettségekről, de a Financial Times a héten közölte: bennfentes forrásai szerint Theresa May 20 milliárd ...
2017-09-21 17:25:24
Czerván: jelentős a mezőgazdaság nemzetgazdasági súlya
... után a madárinfluenza kárenyhítésére 11 milliárd forintot fizettek ki.
Magyarország abban érdeket, hogy a KAP radikálisan ne alakuljon át, a 2020 utáni KAP-ról egyelőre semmilyen hivatalos javaslat nem jelent meg, így minden eddigi információ erről a témáról csak spekuláció, találgatás - mondta.Az Európai Bizottság várhatóan novemberben hozza nyilvánosságra elképzeléseit a KA...
2017-09-21 15:43:07
Lengyel kormányfő: az uniós ügyeket illetően közös Magyarország és Lengyelország álláspontja
... Szydlo a kiküldött munkavállalók kérdéskörét, valamint a migrációt emelte ki.
A lengyel kormányfő megjegyezte, hogy 2015 októbere óta, amikor őt beiktatták, Orbán Viktor először tesz hivatalos látogatást Lengyelországban, eddig ugyanis csak a visegrádi csoport (V4) csúcstalálkozói alkalmából és más események kapcsán utazott oda.
A PAP lengyel hírügynökség értesülései sz...
2017-09-21 15:13:44
1 2 3 ...........2382 2383 ......3573 3574 ......4763 4764 4765 
Címkék: Nemzetek Ligája, Labdarúgó Magyar Kupa, Lovas István, Angela Merkel, Theresa May, Nemzetek Ligájából, II-es Budaörs SC, Újpest FC, Videoton FC, VILÁG LEGNAGYOBB ÖKOVANDÁLJA, ANGELA MERKEL, Európai Unióval, Magyar Magyarországot, Európai Európát, Federica Mogherini, Financial Times, Európai Bizottság, Orbán Viktor, világ legnagyobb, migráció következményeit, mezőgazdaság nemzetgazdasági, uniós ügyeket, európai szövetség, válogatottak versengését, magyar szövetség, sorozat bevezetésével, kontinens- vagy, európai csapatok, megyei első, forduló hivatalos, mérkőzés dönt, rendes játékidőben, eredmény hosszabbítás, fenti címet, kínos információk, következő sokk, brit Guardianben, brit EU-tagság, üzleti szektornak, állampolgároknak egyaránt, kormánypárti politikus, keresztény hagyományokat, nemzettudatot támadó, ahhoz hasonló, európai társadalmakba, kiviteli korlátozás, előzetes megállapodást, uniós külügyminiszterek, fővárosban emellett, szeptember 10-én, eredetileg tervezettnél, jelenlegi uniós,
© 2013 TVN.HU Kft.