Regisztráció  Belépés
35 éve hunyt el Romy Schneider színésznő
... kisugárzással bíró művész volt, akinek sok éves sikeres pályáját ketté törte fiának halálos balesete.
Alig 43 évesen, 1982. május 29-én holtan találták párizsi lakásában. Halálát a hivatalos jelentés szerint szívelégtelenség okozta, de tartja magát a vélekedés, hogy szenvedéllyel teli tragikus életének önkezével vetett véget.
Halálakor Alain Delon a Paris Match oldalain ...
2017-05-29 20:51:36
A Tower épületegyüttes.
... helye, az 1950-es évekig az 1. királyi gyalogezred bázisa volt. 1952-ben rövid ideig itt őrizték a katonaszökevény Kray ikreket.

Noha a királyi család már nem lakik itt, a Tower hivatalosan királyi rezidencia maradt, így állandó őrsége van - ugyanaz az egység, amely a királynő testőrségét is adja a Buckingham-palotánál.

A Tower olyan, mint egy "palimpsz...
2017-05-29 20:09:44
A Brexit az egyik fő témája a spanyol és portugál kormány csúcstalálkozójának
... jogkörrel rendelkező kormány.
A múlt évben Portugália lett volna a házigazda, idén viszont Spanyolország, ezért döntöttek úgy, hogy két helyszínen rendezik meg a csúcsot.
A hivatalos közlemény szerint a két kormány egyebek mellett áttekinti az EU előtt álló kihívásokat, szó lesz az energetikai összeköttetéseik felülvizsgálatáról, és a határokon átívelő további együttműkö...
2017-05-29 20:04:49
A prágai Ady Endre Diákkör kapta a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat
... A második világháború után a jogfosztottság jellemezte helyzet 1950 körül kezdett megváltozni, évről évre nőtt a Prágába jelentkező magyar hallgatók száma.
Az Ady Endre Diákkört hivatalosan sehol sem jegyezték be, 1990-ig alapszabálya sem volt, mégis a rendszerváltás előtt is valódi civil szervezet volt, "a mostoha sorssal dacolni akaró tudatos magyarok egymás megsegítésén al...
2017-05-29 19:14:11
Montenegró jegyzékben tiltakozott Oroszországnál egy parlamenti képviselő fogva tartása miatt
... vált fagyossá, hogy Podgorica egyértelművé tette, Nyugat-barát politikát kíván folytatni, és stratégiai céljának tekinti az Európai Unióhoz és a NATO-hoz történő csatlakozást. Montenegró hivatalosan június elején válik a nyugati katonai tömb 29. tagjává, ami ellen Oroszország hevesen tiltakozott.
Az októberi parlamenti választáson a hatóságok egy puccskísérletet lepleztek le...
2017-05-29 18:54:04
Brit választások/Brexit - Theresa May: a választások után 11 nappal kezdődnek a Brexit-tárgyalások
... tárgyalássorozat június 19-én, hétfőn indul.
Theresa May sem a múlt héten, sem most nem tett említést arról, hogy a tárgyalások milyen szinten kezdődnek.
Az Európai Unió illetékesei nem hivatalosan már korábban is többször jelezték, hogy az érdemi kilépési tárgyalások csak a június 8-ára kiírt brit parlamenti választások után kezdődhetnek, de pontos dátumot hivatalosan T...
2017-05-29 18:03:43
A szmolenszki légi katasztrófa újabb áldozatairól derült ki, hogy idegen sírba temették őket
... (PO) politikusai "éveken át hazudtak", Ewa Kopacz volt egészségügyi miniszter, majd kormányfő, aki a Moszkvában végzett boncolások idején, 2010 áprilisában az orosz fővárosba utazott, "hivatalosan azt állította, hogy betartották az összes szabályt". "Évek múltával látjuk, hogy sajnos nem így volt (...), nem tartották magukat az alapvető eljárásokhoz" - jegyezte meg Bochenek.
...
2017-05-29 17:23:46
Illegális bevándorlás - Fellázadt a külföldiek egy csoportja egy csehországi táborban
... fogjuk tűrni az ilyen viselkedést" - írta a Twitteren a belügyminiszter.
A Balková településen működő táborban a cseh hatóságok azokat a külföldieket tartják felügyelet alatt, akik a hivatalos kitoloncolási döntésre várnak. A tábor befogadóképessége 200 személy, s jelenleg 56 külföldi személy lakik benne. Csehországban még további két ilyen jellegű tábor van, amelyekben kéttu...
2017-05-29 15:43:22
H.Kohut Katalin: Szerepjátékok (Vilma-Béla párbeszéd)
... létezik, legalábbis szerintem: a sárkány, a vaj és a só típus.
- Akkor ez az asszisztensnő a sárkány típus volt.
- Pontosan, a sárkány csak önmagát képviseli, a betegek előtt hivatalosan lép fel támadó stílusban az orvosa nevében, hogy fontosnak tüntesse fel önmagát, meg azért, mert így éli ki rossz természetét. Néha engedékeny a sárkány, amikor ajándékot kap.
- A v...
2017-05-29 14:34:08
Szerdán teszi le államfői esküjét Aleksandar Vucic jelenlegi szerb kormányfő
... szerb sajtó találgatásai szerint a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy az új elnök éppen Dacicot kéri fel arra, hogy a kormányt a megbízatása további három évében is vezesse.
Az elnök hivatalos, ünnepélyes beiktatását június 23-án tartják. A megválasztott államfő szerdán kijelentette: soha nem látott számú diplomata, politikus, valamint állam- és kormányfő vesz részt az ünnepség...
2017-05-29 14:32:52
1 2 3 ...........2339 2340 ......3509 3510 ......4678 4679 4680 
Címkék: Romy Schneider, Endre Diákkör, Polgári Magyarországért, Theresa May, Kohut Katalin, Aleksandar Vucic, Halálakor Alain Delon, Paris Match, Endre Diákkört, Európai Unióhoz, Európai Unió, parlamenti képviselő, választások után, szmolenszki légi, csehországi táborban, hivatalos jelentés, 1950-es évekig, katonaszökevény Kray, királyi család, királynő testőrségét, múlt évben, hivatalos közlemény, energetikai összeköttetéseik, határokon átívelő, második világháború, jogfosztottság jellemezte, rendszerváltás előtt, mostoha sorssal, nyugati katonai, októberi parlamenti, puccskísérletet lepleztek, múlt héten, tárgyalások milyen, érdemi kilépési, június 8-ára, orosz fővárosba, összes szabályt, alapvető eljárásokhoz, ilyen viselkedést, cseh hatóságok, külföldieket tartják, hivatalos kitoloncolási, tábor befogadóképessége, sárkány típus, sárkány csak, betegek előtt, orvosa nevében, megbízatása további, elnök hivatalos, megválasztott államfő, szívelégtelenség, összeköttetéseik, tárgyalássorozat, puccskísérletet,
© 2013 TVN.HU Kft.