Regisztráció  Belépés
A német szociáldemokraták hajlandóak tárgyalni a kormányalakítás előmozdításáról
... kibővített elnökségi ülés is rendkívül hosszú volt, nyolc órán át tartott. Közben megjelentek értesülések arról, hogy Martin Schulz lemond a pártelnöki tisztségről. Ezt cáfolták, a párt hivatalos állásfoglalása szerint senki sem követelte az elnök távozását, és Martin Schulz nem is ajánlotta fel, hogy lemond.
A "politikusok és újságírók berlini buborékában" gyakran nem veszik...
2017-11-24 11:02:11
A német liberálisok mégsem hajlandóak a koalíciós tárgyalások folytatására
... és tilalmaktól" várják az éghajlatváltozás elleni küzdelem sikerét - mondta Christian Lindner.
A Jamaica-koalíció ügye hétfőre virradóra fulladt kudarcba, mert az FDP kiszállt a hivatalos koalíciós tárgyalások megkezdésének lehetőségéről szóló előzetes egyeztetési folyamatból. Arra hivatkoztak, hogy a több mint egy hónapig folytatott megbeszéléseken nem alakult ki elég bizalo...
2017-11-23 22:45:28
Phjongcshang 2018 - Hivatalos a tíz magyar kvóta rövidpályás gyorskorcsolyában
...
A kvalifikációs szabályok szerint ehhez mind a férfi, mind a női váltónak a legjobb nyolcban kellett végeznie a négy állomásból álló világkupa-sorozatban, amely múlt vasárnap Szöulban zárult. Mindkét staféta nyolcadik lett a rangsorban, azaz a négytagú csapat mellett egy-egy tartalék is utazhat a dél-koreai játékokra.
Az ISU számítása azt is megerősítette, hogy a férfiak...
2017-11-23 22:44:12
Alkotói pályázatot hirdet a Római Magyar Akadémia
... amelyek olasz rész...
2017-11-23 22:30:24
Kövér: kiválóak a magyar-szlovén politikai kapcsolatok
... tiszteletben tartása és a törekvés a megértésre - magyarázta. Hozzátette: ez a hozzáállás pragmatikus következményekkel jár a gazdasági együttműködésre is.
Kövér László kitért rá: hivatalos közös programjuk része, hogy péntek reggel együtt nyitnak meg egy olyan konferenciát, amelyet a szlovén-magyar kisebbségi keretegyezmény elfogadásának 25. évfordulója alkalmából rendeznek....
2017-11-23 22:25:55
Gyerekek, akik belülről ragyognak
... Szentjánosbogár fontos neked. Talán éppen a legfontosabb.

Ha így van, kérlek, ne várj tovább! Ne várj rá, hogy valaki átadjon neki valamiféle díjat vagy igazolást, mellyel ,,hivatalossá“ válik a tehetsége! Ne várj tovább, mert nem biztos, hogy ez a nap valaha is eljön. Inkább vedd a kezedbe a kezdeményezést, és mondd el neki, hogy Te mit látsz benne.
...
2017-11-23 18:21:16
10 módszer, mellyel gyermeked tanulásra ösztönözheted
... felnőttek is - fél attól, amiben nincs gyakorlata, amiben nem látja, hogy hogyan érhet el eredményt. Van, aki fél az autóvezetéstől, van, aki a vizet utálja, más nem szívesen ír meg egy hivatalos levelet. Általában megpróbáljuk elkerülni azokat a helyzeteket, amelyekben olyan tevékenységet kell végeznünk, melyben butának, ügyetlennek tűnhetünk.

Gyermeked hasonlóan érez ...
2017-11-23 18:07:12
Simányi Józsefnek köszönöm - e páratlan kincset !
...
Mentsd el Szabó Gyuri bácsi bükkszentkereszti füvesember minden titkát, itt a teljes listaSzabó Gyuri bácsi bükkszentkereszti füvesember minden titkát kikotyogta, erről mindenkinek tudnia kell!

A teák elkészítésének módja minden zacskón rajta van, vn amelyiket áztani, van amelyiket főzni és olyan is van, amelyiket forrázni kell.
|...
2017-11-23 17:59:25
140 éve született Ady Endre
... tartották érdemesnek, Flóra pedig inkább a biztos kenyeret nyújtó Illyés Gyulát választja. Kettejük közül Ady vezeti át a magyar költészetet a tizenkilencedik századból a huszadikba. A hivatalos irodalomkönyvek a huszadik század legjelentősebb magyar költőjének hazudják, holott se életében, se holtában nem tudtak, s nem is akarnak mit kezdeni vele. Tükörbe nézni ugyanis nem percem...
2017-11-22 18:43:22
Trump a Hálaadás napja előtt ünnepélyesen megkegyelmezett két pulykának
... pulykával, hogy a család sajnálta levágni, így az elnök - szintén ünnepélyes keretek között - megkegyelmezett a nagy madárnak. A kegyelemosztás azonban nyilvános ceremóniával kísért, "hivatalos" hagyománnyá Harry Truman elnöksége idején vált.
Combocska és Villacsont egy minnesotai farmról érkezett szárnyas, egyenként több mint 16 kilósak. Madáréletüket a virginiai Blacksburg...
2017-11-21 21:53:31
1 2 3 ............2409 2410 ......3614 3615 ......4817 4818 4819 
Címkék: Római Magyar Akadémia, Simányi Józsefnek, Martin Schulz, Christian Lindner, Kövér László, Szabó Gyuri, Illyés Gyulát, Harry Truman, német szociáldemokraták, kormányalakítás előmozdításáról, német liberálisok, koalíciós tárgyalások, magyar-szlovén politikai, pártelnöki tisztségről, párt hivatalos, elnök távozását, éghajlatváltozás elleni, hivatalos koalíciós, több mint, hónapig folytatott, kvalifikációs szabályok, legjobb nyolcban, négy állomásból, négytagú csapat, dél-koreai játékokra, hozzáállás pragmatikus, gazdasági együttműködésre, olyan konferenciát, szlovén-magyar kisebbségi, vizet utálja, hivatalos levelet, teljes lista, teák elkészítésének, biztos kenyeret, magyar költészetet, tizenkilencedik századból, hivatalos irodalomkönyvek, huszadik század, család sajnálta, nagy madárnak, kegyelemosztás azonban, minnesotai farmról, virginiai Blacksburg, éghajlatváltozás, együttműködésre, megkegyelmezett, előmozdításáról, kormányalakítás, tizenkilencedik, irodalomkönyvek, szentjánosbogár,
© 2013 TVN.HU Kft.