Belépés
A következő évtized végére több mint felével nőhet a külföldi turisták száma Hollandiában
...
A holland turisztikai ügynökség (NBTC) friss előrejelzései szerint 2030-ra 29 millióra nőhet az évente Hollandiába érkező látogatók száma a tavalyi 18 millióról. Az országon belül utazó helyiek száma pedig ugyanekkorra 31 millióra fog emelkedni a mostani 24 millióról.
"Ennek kezeléséhez új megközelítés szükséges, a cél, hogy mindenkinek a hasznára váljon az idegenforgalo...
2018-10-11 11:41:45
Nagyjából 160 radikális iszlamistát tartanak megfigyelés alatt Hollandiában
...
A De Volkskrant című holland napilap arról számolt be, hogy a nyilvántartásokban szereplő szélsőségesek közül legtöbben Amszterdamban vannak, közel hatvanan, ezt Hága és Rotterdam követi, majd Utrecht, Arnhem, Gouda, Zoetermeer és Delft.
A kormány 2015 óta évi hatmillió eurót bocsát a helyi hatóságok rendelkezésére a radikálisok megfigyelését célzó programra (PGA).
...
2018-10-11 11:32:19
Szkripal-ügy - A Kreml nem kommentálja a gyanúsítottal kapcsolatos sajtóhíreket
... informátorokra hivatkozva - azt állította, hogy az orosz védelmi tárcánál szombaton válságtanácskozást tartottak az orosz katonai hírszerzésnek az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Hollandiában és Montenegróban elszenvedett kudarcai miatt. A források nem zárták ki, hogy a vezérkar illetékes főcsoportfőnökségénél (GU) hamarosan fejek fognak hullani.
A hollandiai kudarcér...
2018-10-09 17:22:24
Határozottabb fellépésre kötelezte egy bíróság a holland kormányt a kibocsátás-csökkentés terén
... szakpolitikai ügyeket.
A környezetvédők üdvözölték és jelentős győzelemnek nevezték a döntést.
A kibocsátás tavaly mindössze 13 százalékkal volt alacsonyabb az 1990-es szintnél Hollandiában, amely sajtóhírek szerint az egyik legnagyobb szennyezőnek számít Európai Unióban.
A jelenlegi kormányzati tervek értelmében 2020 végéig 23 százalékos csökkentést fognak elérni, ...
2018-10-09 12:51:41
Orosz külügy: az orosz nagykövetség informatikai berendezéseit tesztelték a Hollandia által kiutasított orosz s
... saktótájékoztatóján közölte, hogy Renée Jones-Bos nagykövetet "a dezinformációs kampány miatt" behívatták a moszkvai diplomáciai tárcához. Lavrov is azt mondta, hogy nincsenek titkok a Hollandiában kémkedéssel vádolt orosz "szakértők" áprilisi hágai látogatása körül.
Az áprilisban történtek közzétételének időzítésével kapcsolatban rámutatott, hogy a holland fővárosban kedden...
2018-10-08 19:30:32
Lavrov: aktivizálni kell a párbeszédet Moszkva és az EU között
... bejelentette, hogy az orosz-olasz kormánybizottság decemberben, a karácsonyi ünnepek előtt össze fog ülni.
A sajtótájékoztatón Lavrov azt is hangoztatta, hogy nincsenek tikok az Hollandiában kémkedéssel megvádolt orosz "szakértők" áprilisi hágai látogatása körül. Mint mondta, a holland hatóságok akkor nem indokolták meg, hogy miért utasítottak ki négy "rutinkiküldetésben" lév...
2018-10-08 17:13:50
Orosz külügy: megrendezett propagandaakció a holland vádaskodás
...
Hollandia a nap folyamán jelentette be, hogy áprilisban ezen a címen kiutasított négy orosz hírszerzőt.
Állásfoglalásában az orosz diplomáciai tárca azt hangsúlyozta, hogy a Hollandiában kibontakozott, állítólagos kibertámadásokról szóló, célirányos sajtókiszivárogtatásokkal kísért oroszellenes kémmánia-kampány súlyos kárt okoz a kétoldalú viszonynak. A dokumentumot megf...
2018-10-04 23:38:14
Ideiglenesen betiltják a gyerekszállításra használt Stint-járműveket Hollandiában
...
Az elektromos meghajtású jármű négykerekes. A gyerekek elöl ülnek egy nagy kádra hasonlító részben, a jármű vezetője pedig mögöttük áll.
Cora van Nieuwenhuizen holland közlekedési miniszter bejelentése szerint hétfő éjféltől nem használhatók közutakon az óvodák által kedvelt járművek.
A döntést az indokolja, hogy az elvégzett vizsgálatok biztonsági problémákat talá...
2018-10-01 20:25:09
FruitVeB: rossz hatással volt az időjárás a hagymafélék termesztésére
... amelyek bírják ezt a klímát.
A hagymafélékre nemcsak a vízhiány volt rossz hatással, bizonyos területeken a viharkárok is megtizedelték a termést - ismertette, hozzátéve, hogy Hollandiában és Németországban is kevesebb termés lett, az árak emelkedése viszont annyiból jó, hogy többen kezdenek majd bele a növény termesztésébe.
Fokhagymából évek óta behozatalra szorul az or...
2018-09-23 11:11:21
Vonat és bicikli ütközött Hollandiában, gyerekek haltak meg
...
Mint elmondták, a Nijmegen és a szomszédos Bois-le-Duc között történt szerencsétlenségben egy másik gyerek és egy nő, aki valószínűleg a biciklit hajtotta, súlyosan megsérült. Mindketten kórházban vannak.
A rendőrség tájékoztatása szerint a mentőalakulatok a helyszínen vannak, a halottak azonosítása folyik, a baleset oka és pontos körülményei azonban még tisztázatlanok. ...
2018-09-20 11:32:13
1 2 3 ....................127 128 ..........191 192 ..........253 254 255 
Címkék: Stint-járműveket Hollandiában, Egyesült Államokban, Európai Unióban, Renée Jones-Bos, következő évtized, külföldi turisták, gyanúsítottal kapcsolatos, holland kormányt, orosz nagykövetség, párbeszédet Moszkva, holland vádaskodás, gyerekszállításra használt, hagymafélék termesztésére, holland turisztikai, évente Hollandiába, országon belül, hasznára váljon, kormány 2015, helyi hatóságok, radikálisok megfigyelését, orosz védelmi, orosz katonai, vezérkar illetékes, hollandiai kudarcér, környezetvédők üdvözölték, kibocsátás tavaly, 1990-es szintnél, egyik legnagyobb, jelenlegi kormányzati, dezinformációs kampány, moszkvai diplomáciai, áprilisban történtek, holland fővárosban, orosz-olasz kormánybizottság, karácsonyi ünnepek, sajtótájékoztatón Lavrov, holland hatóságok, címen kiutasított, orosz diplomáciai, kétoldalú viszonynak, dokumentumot megf, elektromos meghajtású, gyerekek elöl, nagy kádra, jármű vezetője, óvodák által, elvégzett vizsgálatok, hagymafélékre nemcsak, vízhiány volt,
© 2013 TVN.HU Kft.