Regisztráció  Belépés
Az INA és a Mol részvénytulajdonosi megállapodása legfeljebb hét évig érvényes
... törvény addig lesz érvényben, amíg jogerőre nem emelkedik a Sanader volt kormányfő vesztegetési botrányában hozandó bírósági ítélet.
Az INÁ-ról szóló törvény előirányozza, hogy Horvátország uniós csatlakozását követően Zágrábnak nem kell eladnia 25 százalékos részesedését az INÁ-ban, ami egyébként az uniós csatlakozásig a kötelező minimális részvénycsomagot jelenti Zágráb sz...
2011-10-03 17:01:17
Európai kkv-hét közép-európai csúcstalálkozója Brüsszelben
... Középvállalkozások Hete az újrakezdő vállalkozókra és az üzleti vállalkozások átvételére koncentrál.
A 37 országban zajló kampány - az EU 27 tagállamán kívül részt vesz Albánia, Horvátország, Macedónia, Izland, Izrael, Liechtenstein, Montenegró, Norvégia, Szerbia és Törökország - során a vállalkozói szervezetek, a vállalkozástámogató szolgáltatók, valamint a nemzeti, regionál...
2011-10-02 09:30:41
Szollár Domokos a Mol-csoport új nemzetközi kommunikációs vezetője
... kommunikációját.
Johannes Vetter a vállalatcsoporton kívül, Ausztriában folytatja karrierjét, és a Molt külső tanácsadóként támogatja a jövőben.
Szollár Domokos az elmúlt egy évben a Mol horvátországi szóvivőjeként dolgozott és felelt a horvátországi médiakapcsolatokért.
A Molnál végzett munkáját megelőzően Szollár Domokos több mint egy évig kormányszóvivő volt, ...
2011-09-30 20:27:14
Néptáncestet rendez a horvátországi Vukovár magyar közössége
... Vukovári Magyarok Egyesülte immár negyedik alkalommal rendezi meg néptáncestjét, amelyen az egyesület tánccsoportja is fellép.
A helyieken kívül az esten szerepel még a kelet-horvátországi Dályhegy és Szentlászló néptánccsoportja, valamint a drávaszögi Csúza Csárdás együttes ifjúsági tánccsoportja.
A Duna partján található Vukovár 31 ezres lakosságából mintegy 300-400-an...
2011-09-30 15:21:15
Bővülő kínai, indiai befektetések Európában és Magyarországon
... befektetett tőkeállomány a teljes Európát nézve 9,2 milliárd eurót tett ki. Az...
2011-09-30 07:00:21
Horvátország nem ismeri el a délszláv háborúval kapcsolatos szerb iratokat
... népirtással kapcsolatosak. Belgrád nemrég küldte meg ezeket a vádiratokat Zágrábnak, és a peranyagok körülbelül 40 horvát állampolgárt, közöttük néhány volt háborús vezetőt érintenek.
Horvátország nem engedheti meg, hogy Szerbia kiterjessze joghatóságát olyan bűncselekményekre, amelyeket Horvátország területén követtek el - jelentette ki Jadranka Kosor horvát miniszterelnök. ...
2011-09-29 18:53:11
Liszt-év - Zongorakoncertek a Kárpát-medencében Érdi Tamással
... fejeződik be a hangversenykörút.
A szeptemberben kezdődött sorozat első két állomásán, a vajdasági Zentán és Szabadkán zsúfolásig megtelt ház előtt szerepelt Érdi Tamás. A héten a horvátországi Pélmonostoron hallhatták az érdeklődők Liszt zongoraműveit.
A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus erről tájékoztatta az MTI-t, hozzátéve, hogy egyik alapfeladat...
2011-09-29 16:41:31
A Mol és az INA ügyei is szóba kerültek a magyar-horvát államfői megbeszéléseken
... 47,26 százalék, a horvát államé 44,84 százalék.
Ivo Josipovic horvát államfő a Mollal és az INA-val kapcsolatban hangsúlyozta, hogy a horvát olajipari cég "stratégiailag fontos Horvátország és az egész térség számára", hozzátéve, "horvát nemzeti érdek az energiaellátás biztosítása, valamint az, hogy az INA megfelelő módon fejlődjön".
"Horvátország biztosan nem fog olyat ...
2011-09-29 15:07:28
Avatara - Az Aranykor küszöbén
... mindenki.
Egy nép nem.
A magyarnál ritka az olyan szerep, hogy hódítóként vagyunk jelen. Nem vagyunk egy tipikus hódító nép.
Mi például mit gyarmatosítottunk? Semmit.
Max. Horvátországot meg Dalmáciát Szent László alatt, s azóta is, és már akkor a középkorban is a dalmátok azt mondták, hogy soha ilyen boldogok nem voltunk, mint a magyarok uralma alatt.
Jel...
2011-09-29 05:41:33
Történetének legnagyobb válságát éli az EU Barroso szerint
... mindehhez a döntéshozatal gyorsításáéra is szükség van az unióban. Ez pedig szerinte az EU szerződéseinek további módosítását is szükségessé teheti.
Barroso hangoztatta azt is, hogy Horvátország csatlakozásával az unió erősebbé válik. További támogatásáról biztosította az arab országokban zajló demokratikus átmenetet, és megerősítette, hogy az EU eközben nem feledkezik meg ke...
2011-09-28 10:58:16
1 2 3 .................630 631 632 636 637 .........955 956 .........1272 1273 1274 
Címkék: Szollár Domokos, Kárpát-medencében Érdi Tamással, Középvállalkozások Hete, Johannes Vetter, Vukovári Magyarok Egyesülte, Csúza Csárdás, Jadranka Kosor, Érdi Tamás, Magyar Művelődési Intézet, Képzőművészeti Lektorátus, Dalmáciát Szent László, horvátországi Vukovár, délszláv háborúval, magyar-horvát államfői, uniós csatlakozásig, kötelező minimális, újrakezdő vállalkozókra, üzleti vállalkozások, vállalkozói szervezetek, vállalatcsoporton kívül, évig kormányszóvivő, egyesület tánccsoportja, helyieken kívül, esten szerepel, drávaszögi Csúza, teljes Európát, vádiratokat Zágrábnak, peranyagok körülbelül, szeptemberben kezdődött, vajdasági Zentán, horvátországi Pélmonostoron, érdeklődők Liszt, horvát államé, horvát olajipari, egész térség, energiaellátás biztosítása, magyarnál ritka, olyan szerep, tipikus hódító, magyarok uralma, döntéshozatal gyorsításáéra, unió erősebbé, arab országokban, csúcstalálkozója, részvénycsomagot, néptánccsoportja, zongorakoncertek, hangversenykörút, megbeszéléseken,
© 2013 TVN.HU Kft.