Belépés
3 lépés a leander helyes teleltetéséért –
... hidegebb van, azt mondom most el nektek, hogyan teleltethetitek át sikeresen ezt a közkedvelt növényt!

Külföldön nem sok figyelmet fordítanak a leander teleltetésére, már Horvátországban sincs szükség erre a műveletre, érdekes volt látni, hogy ott az autópályáknál díszelegnek a leanderek, nálunk csak kertekben lehet találkozni velük.

1. Magyarországi viszonyo...
2018-10-20 21:10:41
Honvédelmi miniszter: Európában meg kell őrizni az európai nép értékeit és kultúráját
... között említette a tárcavezető a Bulgária, Horvátország, Szlovénia és Magyarország által egy héttel korábban Brüsszelben aláírt közös együttműködési megállapodást, amely alapján Horvátországban megalakult a Légi Különleges Műveleti Központ a közép-dalmáciai Zárában (Zadar).
Mint mondta: ezt fogják csütörtökön körüljárni, ugyanakkor meglátogatják a magyar katonákat is, akik p...
2018-10-11 08:31:24
Érdekesség
... Magyar krónika című művében hasonló alakot használt: ,,számtalan sok várasok, mezővárasok, várak, faluk és erősségek vadnak Magyarországban, Tótországban, Sklovákországban, Horvátországban, Rácországban, Szilágyban, Maramarosban és egész Erdélyben".

A Heltainál felbukkanó sklovák-nak azonban a szlovák népnévvel való kapcsolata nem tisztázható egyértelműen. A ...
2018-10-09 22:15:16
Horvát kormányfő: a bosznia-hercegovinai kollektív államelnökség horvát tagjának megválasztása rossz a horvátok
... minkét jelöltre. Mivel a horvátok kisebbségben vannak, évek óta a bosnyákok döntenek a horvát képviselőkről, ami miatt például Mostarban már tíz éve nem tartottak választásokat.
Horvátországban olyan vélemények is elhangzottak, hogy Zágrábnak nemkívánatos személlyé kellene nyilvánítania Komsicot, és Boszniától követelnie kellene, hogy mielőbb változtassa meg a választási tör...
2018-10-08 18:50:18
Horvátországban 20,6 százalékkal nőtt az eladott új autók száma idén eddig
...
A Promocija Plus marketingintézet adatai szerint csakszeptemberben 2906 új autót értékesítettek, ami 3,9 százalékos növekedést jelent éves szinten.
Az adatok szerint az idei első kilenc hónapban a Volkswagen márka volt a piacvezető 14,7 százalékos részesedésével. Ezt követi a Renault 9,89 százalékkal és az Opel 9,4 százalékkal.
A legkeresettebb modell a Skoda Octa...
2018-10-07 11:41:16
Egyre több gyerek kerül gyermekotthonba Horvátországba
... hozzáfűzte: bár a hagyományos nevelőszülőnek elég ha középfokú végzettsége van, a korkülönbség gyermek és nevelőszülő között nem lehet több mint 50 év.
A jelentés szerint 2016-ban Horvátországban 987 hagyományos nevelőszülőt tartottak nyilván: fele közülük 55 év feletti volt, egyharmaduk pedig mindössze általános iskolai végzettséggel rendelkezett.
Az örökbefogadások szá...
2018-10-04 23:50:40
Illegális bevándorlás - Pénzbírságra ítéltek egy migránsokat segítő aktivistát Horvátországban
... Umicevicet bűnösnek találta a bíróság abban a vádban, hogy április 21-én éjjel Strosinci településnél fényjelekkel segített egy 14 fős afgán csoportot abban, hogy illegálisan Szerbiából Horvátországba jusson. Az ítélet szerint a kocsijában ülve, annak reflektorát használva irányította a migránsokat, hogy hol és mikor léphetik át a szerb-horvát zöldhatárt.
A horvát törvények é...
2018-09-26 10:26:21
Illegális bevándorlás - Több mint száz migránst tartóztatott fel a szlovén rendőrség a hétvégén
... tunéziai migránst tartóztattak fel, akik illegálisan lépték át a horvát-szlovén határt. Közülük 43-an kértek menekültstátuszt Szlovéniában, 29-et pedig azonnal visszatoloncoltak Horvátországba.
Szintén a szlovén-horvát határon, Novo Mesto területén 36 ázsiai és afrikai migránst fogtak el a hatóságok, az eljárást velük szemben még nem folytatták le.
A múlt hétvégén a re...
2018-09-24 18:33:59
Elfogadta a horvát kormány az adóreformról szóló törvénytervezetet
... hatástalanok, hogy nem oldják meg a gazdaság fő problémáját, ami szerintük az üzleti tevékenység magas költsége.
Gordana Deranja, a HUP elnöke szerint a ...
2018-09-20 19:53:11
Mol-INA-ügy - Szijjártó: sajnálatos, hogy a Mol-INA-ügy beárnyékolja Horvátország és Magyarország együttműködés
...
A politikus kiemelte: "Amennyiben csak a számokat nézzük, a kereskedelem és az együttműködés a befektetések terén virágzik. Több mint félmillió magyar tölti Horvátországban a nyári szabadságát, és amikor a horvát emberekről beszélünk, barátokként említjük őket".
Megfogalmazása szerint igazán szomorú, hogy fennáll az Mol-INA-ügy kérdése.
"Nehéz megérteni, miért van...
2018-09-19 21:26:22
1 2 3 .......................141 142 ............212 213 ...........282 283 284 
Címkék: Légi Különleges Műveleti Központ, Promocija Plus, Skoda Octa, Szerbiából Horvátországba, Novo Mesto, Gordana Deranja, leander helyes, migránsokat segítő, szlovén rendőrség, horvát kormány, adóreformról szóló, közkedvelt növényt, leander teleltetésére, autópályáknál díszelegnek, héttel korábban, közép-dalmáciai Zárában, magyar katonákat, szlovák népnévvel, horvátok kisebbségben, bosnyákok döntenek, horvát képviselőkről, adatok szerint, idei első, legkeresettebb modell, hagyományos nevelőszülőnek, korkülönbség gyermek, jelentés szerint, bíróság abban, ítélet szerint, kocsijában ülve, szerb-horvát zöldhatárt, horvát törvények, horvát-szlovén határt, szlovén-horvát határon, eljárást velük, múlt hétvégén, üzleti tevékenység, politikus kiemelte, számokat nézzük, befektetések terén, nyári szabadságát, horvát emberekről, menekültstátuszt, sklovákországban, marketingintézet, horvátországban, gyermekotthonba, magyarországban, teleltethetitek, örökbefogadások, részesedésével, horvátországba, teleltetéséért,
© 2013 TVN.HU Kft.