Regisztráció  Belépés
Előzetes letartóztatásba helyezték az újra elfogott volt ukrán parlamenti képviselőt
... bántalmazták a férfit. Közölte, hogy a katonai ügyészség vizsgálatot indított Sepeljev állítólagos elrablásának és bántalmazásának felderítésére, a nyomozást az SZBU hatáskörébe utalta. Hozzáfűzte, hogy igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot fognak végezni annak megállapítására, mikor szerezte a politikus a sérüléseit.
Sepeljevet - aki emberölésben és gyilkossági kísérletben...
2018-02-10 13:11:10
Nyereséggel zárta az elmúlt évet a Herendi Porcelánmanufaktúra
... korábbinak. Háromszáz millió forinttal több bért fizettek ki a dolgozóknak tavaly, mint amennyit az üzleti terv megfogalmazott, 2011 óta pedig összesen 44 százalékkal emelkedtek a bérek. Hozzáfűzte, hogy a 2017-ben indított munkahelyei jólét program keretében egészségügyi szűrőprogramokon, családi napon vehettek részt a munkavállalók.
A vezérigazgató beszélt arról is, hogy a ...
2018-02-06 14:32:24
Csaknem félmilliárdos parkfejlesztés kezdődik Óbudán
... lendületet ad ennek a városrésznek. Iskolák, óvodák, közterületek fejlesztése valósult meg, átalakult a városkép, és a közlekedésfejlesztésben is jelentős eredményeket értek el - sorolta. Hozzáfűzte: ha egy település valóban bevonja a helyieket a közösségépítésbe, sokkal látványosabb eredményeket lehet elérni, amelyek az itt élők életminőségét javítják.
A miniszter hangsúlyoz...
2018-02-06 12:32:39
Sárospatakon rendezik meg a visegrádi négyek országainak zongorafesztiválját
... intézményük kezdeményezte, amihez fesztiváligazgatónak megnyerték Gyöngyösi Ivett zongoraművészt és édesapját, Gyöngyösi Istvánt, aki a rendezvény produkciós vezetői tisztét látja el.
Hozzáfűzte: a kollégium tavaly vásárolt egy értékes zongorát, hogy az intézmény csaknem fél évezredes hagyományaihoz hűen az oktatáson túl a kultúrában is erősítse szerepét hazai és nemzetközi ...
2018-02-05 20:03:33
DK: a 3-as metró akadálymentesítésének kérdése több tízezer embert érint
... jobban járnának a kismamák, a mozgáskorlátozottak, a nyugdíjasok, illetve a nehezen közlekedők, ha esetleg Tarlós István felesége is valamilyen módon érintett lenne ebben az ügyben". Hozzáfűzte: korábban is volt olyan eset, hogy a főpolgármester akkor intézkedett, amikor az ügy a feleségére is hatással volt, példaként a tiltott helyeken történő jobbra kanyarodások ügyét említette....
2018-02-05 07:04:07
Csaknem hetven településen ünneplik meg a magyar széppróza napját
...
Hozzáfűzte: a február 12. és 23. között zajló több mint száz program szervezésében több mint ötven magyarországi és határon túli kulturális intézmény és szervezet vesz részt, köztük a Fiatal Író Szövetsége (FISZ), a József Attila Kör (JAK), a kárpátaljai Kovács Vilmos Irodalmi Társaság (KVIT), és az Erdélyi Magyar Írók Ligája is. A helyszínek és programok listája folyamatosan...
2018-02-02 13:12:58
Kultúrházak éjjel-nappal - Farsangi népszokásokat is felidéznek Zala megyében
...
Zalaegerszegen a Kultúr-zsúr elnevezésű rendezvény keretében az Apáczai művelődési központ tevékenységét mutatják be - mondta el Dala Hajnalka közművelődési csoportvezető.
Hozzáfűzte: pénteken Csuti Tibor népi iparművész fazekas munkáiból nyílik kiállítás. A szombati nap a sport köré épül: az épületben rendezett "tájfutáson" a térképen kijelölt útvonalat követve a résztv...
2018-01-31 18:13:01
Az ukrán kormány levette az offshore országok listájáról több állam mellett Magyarországot
... kormányülésen felszólalva rámutatott: néhány országban olyan jogi normák vannak érvényben, amelyek lehetővé ...
2018-01-31 17:13:02
..amikor közeledett a búcsú órája
... Mégis sírni fogsz! - mondta a kis herceg.
- Igaz, igaz - mondta a róka.
- Akkor semmit sem nyertél az egésszel.
- De nyertem - mondta a róka. - A búza színe miatt. - Majd hozzáfűzte: - Nézd meg újra a rózsákat. Meg fogod érteni, hogy a tiéd az egyetlen a világon. Aztán gyere vissza elbúcsúzni, s akkor majd ajándékul elárulok neked egy titkot.
A kis herceg elmen...
2018-01-31 16:56:25
Kurz: nem működik a menekültek európai uniós elosztásának rendszere
... együttműködjünk, Ausztria hozzá tud és hozzá is akar járulni ehhez" - tette hozzá az Európai Uniót megosztó kérdésekre, elsősorban a menekültügyre vonatkozóan.
A bevándorlással kapcsolatban hozzáfűzte, új rendszert kell létrehozni, a fogadó országoknak kell eldönteniük, kiket akarnak befogadni. Hangsúlyozta, garantálniuk kell a biztonságot.
Az osztrák-magyar kapcsolatokr...
2018-01-30 16:04:29
1 2 3 ........................297 ............445 446 ............593 594 
Címkék: Herendi Porcelánmanufaktúra, Gyöngyösi Ivett, Gyöngyösi Istvánt, Tarlós István, Fiatal Író Szövetsége, József Attila Kör, Kovács Vilmos Irodalmi Társaság, Erdélyi Magyar Írók Ligája, Dala Hajnalka, Csuti Tibor, Európai Uniót, újra elfogott, elmúlt évet, visegrádi négyek, 3-as metró, magyar széppróza, ukrán kormány, offshore országok, búcsú órája, menekültek európai, katonai ügyészség, dolgozóknak tavaly, üzleti terv, 2017-ben indított, vezérigazgató beszélt, település valóban, miniszter hangsúlyoz, rendezvény produkciós, kollégium tavaly, értékes zongorát, intézmény csaknem, nehezen közlekedők, főpolgármester akkor, tiltott helyeken, kárpátaljai Kovács, sport köré, épületben rendezett, térképen kijelölt, búza színe, menekültügyre vonatkozóan, bevándorlással kapcsolatban, fogadó országoknak, osztrák-magyar kapcsolatokr, szűrőprogramokon, közösségépítésbe, letartóztatásba, bántalmazásának, együttműködjünk, megállapítására, zongoraművészt, főpolgármester, zalaegerszegen, magyarországot, orvosszakértői,
© 2013 TVN.HU Kft.