Belépés
Fölavatták a BlackRock alapkezelő innovációs központját Budapesten
... fejlesztések számára is kedvező - tette hozzá.
Hangsúlyozta, hogy a BlackRock budapesti központja a londoni City globális vonzerejéhez képest is versenyképes munkalehetőséget kínál, és hozzájárulhat ahhoz, hogy jól képzett magyar munkavállalók jöjjenek haza külföldről.
Szijjártó Péter közölte, hogy az alapkezelő, illetve más cégek részvételével még az idén Londonban és N...
2018-10-11 13:21:54
Az ET parlamenti közgyűlése néppárti frakciója alelnökévé választották Németh Zsoltot
... Reményét fejezte ki, hogy az elkövetkezendő időszakban az Európa Tanács néppárti frakciójának konszolidálása érdekében kifejtett közös munkájuk továbbra is eredményes lesz.
"Mindez hozzájárulhat ahhoz, hogy a közép-európai régió szemléletmódja és megközelítése hangsúlyosan jelenjen meg az Európai Néppárt működésében" - fogalmazott.
Remények szerint az új frakcióvezető "a...
2018-10-09 14:31:50
Elemzők: az augusztusi ipari termelés a GDP növekedése szempontjából is kedvező jelzés
... megkaphatják az engedélyt, így a termelés fokozatosan élénkülhet. Az év hátralevő részében a tavaly év végi gyenge bázis, valamint új feldolgozóipari kapacitások üzembe helyezése is hozzájárulhat az ipari termelés élénküléséhez. Az erőteljes belső kereslet miatt egyre erősebb szerepet játszik az ipar belföldi értékesítése, amit az építőipari boom is támogat. Az európai és német ko...
2018-10-05 14:11:46
Nagy István: ösztönözni kell a GMO-mentes szója termesztését
... eljárásoktól, hogy a korábbiaknál célzottabban és elvileg nagyobb pontossággal változtatható meg a genetikai állomány. Alacsony eszközigénye, költséghatékonysága és egyszerűsége is hozzájárulhat gyors terjedéséhez. A módszerrel jelenleg mezőgazdasági, humángyógyászati és ipari hasznosítását célzó kutatások is folynak.
Ugyanakkor a gyorsan fejlődő, új, változó tudományos megí...
2018-09-11 15:02:52
NATO-főtitkár: Macedóniának élnie kell a NATO-csatlakozás lehetőségével
... csak egyszer adódik az életben" - emelte ki Stoltenberg a Zoran Zaev macedón miniszterelnökkel folytatott tárgyalás után, majd hozzátette: a NATO ajtaja nyitva áll, a tagság pedig hozzájárulhat az ország, de az egész térség békéjéhez és stabilitásához is. Úgy fogalmazott: a NATO kész arra, hogy Macedóniát harmincadik tagállamaként befogadja.
Macedónia azonban csak akkor csatl...
2018-09-07 08:51:10
Elemzők: idén 6 százalék körül bővülhet a kiskereskedelmi forgalom
... azonban az év második felében a magasabb bázis miatt már lassulhat. Így a tavalyi összességében 5,3 százalékos növekedést az idén gyorsabb ütemű, 6,1 százalékos növekedés követhet, ami hozzájárulhat a GDP növekedésének gyorsulásához is - írta.
Hozzátette: a kiskereskedelemnek további lökést adhat az új lakások idén és jövőre várható átadási hulláma is. A háztartások ugyanakko...
2018-09-05 12:03:28
Londoni elemzők: nincs kamatemelési kényszerhelyzetben az MNB
... szoros figyelemmel követi majd ezt a komponenst, nem sieti el azonban a reakciót - vélekedtek hétfői elemzésükben a BofA Merrill Lynch Global Research elemzői.
A ház szerint hozzájárulhatna az MNB hitelességének erősítéséhez, ha a bankkörülírtabb exitstratégiát vázolna fel. Valószínűsíthető azonban, hogy az MNB a szeptemberi kamatdöntő ülésen óvakodni fog bármiféle olyan jelz...
2018-09-03 14:41:46
Államtitkár: a vállalkozóknál is csökkenteni kell az adminisztrációt az adózás területén
... adóváltozások majd tíz százalékkal csökkentették az adónemek számát. A szeptemberi adótanácskozás nemcsak a hatályos szabályok alkalma...
2018-09-02 10:17:40
Szép gondolatok...
..."Teremts meg minden boldogságot, amit megteremthetsz;
szüntess meg minden gyötrelmet, amit megszüntethetsz.
Minden nap hozzájárulhatsz mások öröméhez, vagy enyhítheted kínjaikat.
És az öröm minden egyes magja, amit mások szívében elvetsz,
saját szívedben hoz gyümölcsöt; míg minden szomorúság,
amit embertársad gondolataiból és ér...
2018-09-01 21:47:55
A füge
... szabadgyök semlegesítő tulajdonsággal bírnak. Ezek a vegyületek az aszalás követően is a gyümölcsben maradnak, koncentrációjuk szám is megnő. Füge rendszeres fogyasztása jelentős mérték hozzájárulhat az érelmeszesedés, rák, reuma kialakulásának megelőzéséhez.

A füge számos vitamint tartalmaz. A B vitaminok közül szinte valamennyi megtalálható benne, ezenfelül , A vita...
2018-08-26 16:50:03
1 2 3 .............................93 94 ...............140 141 ...............186 187 188 
Címkék: Németh Zsoltot, Nagy István, Szijjártó Péter, Európa Tanács, Európai Néppárt, Zoran Zaev, BofA Merrill Lynch Global Research, augusztusi ipari, kiskereskedelmi forgalom, adózás területén, londoni City, idén Londonban, elkövetkezendő időszakban, közép-európai régió, termelés fokozatosan, ipari termelés, erőteljes belső, ipar belföldi, építőipari boom, korábbiaknál célzottabban, genetikai állomány, módszerrel jelenleg, gyorsan fejlődő, tagság pedig, egész térség, magasabb bázis, tavalyi összességében, idén gyorsabb, háztartások ugyanakko, bankkörülírtabb exitstratégiát, szeptemberi kamatdöntő, adónemek számát, szeptemberi adótanácskozás, hatályos szabályok, öröm minden, aszalás követően, gyümölcsben maradnak, füge számos, valószínűsíthető, munkalehetőséget, humángyógyászati, kiskereskedelmi, hozzájárulhatsz, koncentrációjuk, adminisztrációt, feldolgozóipari, megszüntethetsz, bankkörülírtabb, hozzájárulhatna, vállalkozóknál, stabilitásához, megteremthetsz, elkövetkezendő, hitelességének, exitstratégiát,
© 2013 TVN.HU Kft.