Regisztráció  Belépés
Visszavonultatták Görbicz Anita válogatott mezszámát
... hogy beteg lenne.
Hajdu János felidézte, hogy a klasszis egy komoly háztartási baleset után - leforrázta magát - is vállalta a játékot a 2008-as olimpián.
A búcsúzó játékos hozzátette, nem volt kedvenc összetételű magyar válogatottja, mindegyikben szeretett játszani és mindegyiket nagyon jó csapatnak tartja. Az olimpiák kapcsán van hiányérzete, mert bár 2004-ben ötödik, ...
2018-03-22 18:22:28
BÉT - Negatív hangulatban kereskedtek a tőzsdéken
... senior értékesítője az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy nagyon negatív hangulatban folyt a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, a vezető részvények kivétel nélkül gyengültek.
Hozzátette, a nemzetközi hangulat is nagyon negatív volt, az európai börzék csökkentek.
Kiemelte, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed kamatemelése is befolyásolta a tőzsdéket. Szeri...
2018-03-22 17:52:46
Tavaly is az Aegon és a Signal Iduna lett az év ügyfélbarát biztosítója
... osztályozták, ezen belül a nagy biztosítók átlaga 3,41, míg a kisebbeké 3,32 volt - idézte a közlemény Sebestyén Lászlót, a Netrisk.hu vezérigazgatóját.

Sebestyén László hozzátette: harmadik éve érezhetően és folyamatosan javulnak az osztályzatok. Két éve még 3,22 volt az átlag, ami tavaly már 3,35-re emelkedett, és ezt követte most egy további 5 századnyi javulás. Ez ...
2018-03-22 17:52:37
Magyar-kazah - Már a Nemzetek Ligájára építi csapatát a szövetségi kapitány
... támadásépítések fontosságát.
"A fókusz az erősségeken van. Tudunk játékos focit játszani. A futballistáim technikailag jók, de túl sokat gondolkoznak a hibáikon" - fogalmazott. Hozzátette, az intelligencia megvan a futballistákban, felelősségvállalás kell, valamint az, hogy csapatként és egyénileg is javuljanak. "Nem ajándékcsomagot kaptam a válogatottal, de nem is hiszek az ...
2018-03-22 17:22:13
EU-csúcs - May: az orosz fenyegetés nem ismer határokat
... közeli szövetségesekként és barátokként ugyanis hasonló kihívásokkal néznek szembe az európai országok.
"Világos, hogy az orosz fenyegetés nem ismer határokat" - hangoztatta.
Hozzátette, a történtek "az Európa és közeli szomszédai, például a nyugat-balkáni és a közel-keleti államok elleni orosz agresszió mintájába illeszkednek".
May végezetül leszögezte: országa az ...
2018-03-22 17:02:35
Gyorsan növekszik a csendes-óceáni műanyaghulladék mennyisége
... játékok és még műanyag WC-ülőke is van köztük.
Ez a műanyagmennyiség "sokkoló" - hangsúlyozta Erik van Sebille, az Utrechti Egyetem szakértője, aki nem vett részt a kutatásban. Hozzátette: a kutatócsoportnak az a megállapítása is megdöbbentő, hogy a hatalmas szemétfolt sokkal gyorsabban mozog, mint azt bárki gondolta volna.
Évente millió tonnaszám ömlik a műanyag az óceá...
2018-03-22 16:51:50
Választás 2018 - NVI: nagyon kevés delegáltat jelentettek be a szavazatszámláló bizottságokba
... listát állító jelölőszervezetek küldhetnek két-két delegáltat, míg az országgyűlési egyéni választókerületekben a választókerületben induló jelöltek egy-egy tagot bízhatnak meg.
Hozzátette: eddig a 10 286 szavazókörbe 5500, a 106 egyéni választókerületi választási bizottságba mintegy 250 delegáltat jelentettek be.
Kiemelte, március 29-ig lehet külképviseleti megfigyelő...
2018-03-22 16:03:04
Varga Mihály: a V4-országok nem értenek egyet a kiküldetési irányelv kiterjesztésével
... hátrányára - jelezte.
Kiemelte: a szlovák kormány azokat a szabályokat támogatja, amelyek nem teszik lehetővé azt, hogy a kiküldetéssel visszaéljenek akár a bérharcok területén. Hozzátette: azt szeretnék, hogy a kiküldetés olyan eszköz legyen, amely nemcsak a gazdasági, hanem a szociális konvergenciát is támogatja az Európai Unión belül. A kiküldetések megmutatták, néha felm...
2018-03-22 16:02:29
Választás 2018 - Szijjártó: tíz ideiglenes átkelőhely tart nyitva a választás napján a román határon
... hogy az ideiglenes átkelőhelyek közül kettőt, a Dombegyház és Kisvarjaspuszta (Variasul Mic), valamint az Elek és Ottlaka (Graniceri) közöttit az év végétől állandóan nyitva tartják. Hozzátette: nyitottság van román részről arra is, hogy Zajta és Nagypeleske (Peles) között is állandóvá tegyék a határátkelőhelyet.
"Számítunk arra, hogy a határon túliak nagy számban leadják a s...
2018-03-22 16:01:46
Félidőhöz érkezett a thyssenkrupp debreceni gyárának építése
... oktatási-, szakképzési rendszere és egyeteme pedig felkészült arra, hogy jól képzett munkaerővel támogassa a befektetőket.
Marc de Bastos Eckstein, a thyssenkrupp Hungary ügyvezetője hozzátette: a debreceni gyár nyárra készül el, és évente több mint hatmillió magas minőségű csavarrugót és stabilizátort állít elő.
Emlékezetett rá, hogy cégcsoportjuk az elmúlt két évben 42...
2018-03-22 15:42:15
1 2 3 ...........3505 3506 ......5258 5259 ......7010 7011 7012 
Címkék: Visszavonultatták Görbicz Anita, Signal Iduna, Nemzetek Ligájára, Varga Mihály, Hajdu János, Budapesti Értéktőzsdén, Sebestyén Lászlót, Sebestyén László, Utrechti Egyetem, Európai Unión, Variasul Mic, Bastos Eckstein, szövetségi kapitány, orosz fenyegetés, csendes-óceáni műanyaghulladék, szavazatszámláló bizottságokba, kiküldetési irányelv, választás napján, román határon, thyssenkrupp debreceni, komoly háztartási, 2008-as olimpián, búcsúzó játékos, olimpiák kapcsán, vezető részvények, nemzetközi hangulat, európai börzék, amerikai jegybank, nagy biztosítók, közlemény Sebestyén, futballistáim technikailag, intelligencia megvan, európai országok, közel-keleti államok, hatalmas szemétfolt, országgyűlési egyéni, szlovák kormány, szabályokat támogatja, kiküldetéssel visszaéljenek, bérharcok területén, kiküldetés olyan, szociális konvergenciát, kiküldetések megmutatták, ideiglenes átkelőhelyek, határon túliak, thyssenkrupp Hungary, debreceni gyár, szavazatszámláló, kiterjesztésével, választókerületi,
© 2013 TVN.HU Kft.