Regisztráció  Belépés
Főételek



Nyolc és félvezér tokány
marhahúsból, sertésből, csirkéből gombából, főétel

A vegyes húsból készült ételek egyik királya!

Hozzávalók (6 adaghoz):

70 dkg (kergementes) marhalábszár, 40 dkg sertéscomb, két csirkemell, 50 dkg gomba, 1 1/2 l. vörösbor, 1 tej...
2010-07-12 04:58:52
Főételek



Vadas csirke

Hozzávalók: 1 kg csirke-felsőcomb (egyenként kb. 12.5 dkg-os darabok),én nemcsak combból szoktam,
frissen őrölt bors,
3 evőkanál libazsír,
2 evőkanál szójaszósz,
1.5 dl víz.

A mártáshoz:
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,...
2010-07-12 04:57:33
Főételek
... kacsacombnak neki merek veselkedni. Bevallom, a köretként tálalt York Shire-i pudingot már nem én készítettem, de a közös munka meghozta a gyümölcsét, remek vasárnapi ebédünk volt.

Hozzávalók:

* Fejenként egy kacsacomb

A páchoz:
* Balzsamecet
* Friss rozmaring
* Fokhagyma
* Só, bors
* Babérlevél
* Olívaolaj

...
2010-07-12 04:56:17
Főételek
... otthon csirkecomb, maradt még a piacon vett szegfűgombából, volt még csiperkegombám, volt tejfölöm, volt kedvem. Nekem ennyi elég egy jóféle tejfölös-gombás csirkepörkölthöz.

Hozzávalók:

· 7-8 db egész csirkecomb
· 4 fej hagyma
· 50 dkg gomba (fele-fele csiperke és szegfűgomba)
· 2 dl tejföl
· 1 paprika (hegyes, zö...
2010-07-12 04:53:43
Főételek



VILLÁNYI PINCEPÖRKÖLT

Hozzávalók (10 személy részére):

600 g marhalábszár
600 g darabolt sertésláb
600 g sertéslapocka
600 g kicsontozott sertéscsülök
400 g vöröshagyma
200 g sertészsír
300 g zöldpaprika
200 g paradicsom
30 g fokha...
2010-07-12 04:51:59
Főételek





Borzas sertésszelet

Hozzávalók:

0,5 kg sertéskaraj,
30 dkg burgonya,
3 db tojás,
30 dkg liszt,
só,
15 dkg sajt,
tejföl,
olaj.

Elkészítés:

Sűrű palacsintatésztát készitünk, amibe belereszeljük a nyers burgo...
2010-07-12 04:50:00
Főételek



Kijevi csirkemell


Hozzávalók: 4 fél csirkemell, só, bors, 16 dkg vaj (ennek fele reszelt sajt is lehet), 1 mk citromlé, fél mk tárkony, fél mk mustár, 8-10 dkg liszt, 2 tojás, 12 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés: a húsokat félbevágjuk, hogy nagyobb szeleteket kapjunk, alaposan kiklopfol...
2010-07-12 04:48:23
Főételek



Perverz csirke

Hozzávalók
1 kis doboz sör
2-3 gerezd fokhagyma
1 csirke
só, bors
Máz:
3 evőkanál olaj
3 evőkanál baracklekvár
1 evőkanál unicum
½ kávéskanál őrölt csípős paprika
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés: 1.A sör fel...
2010-07-12 04:44:20
Főételek
Csirke mustármártásban


Hozzávalók 2 személyre:
egy kisebb csirke,
4 dkg vaj,
2 teáskanál mustár,
egy csipetnyi fűszerpaprika,
kevés só,
őrölt bors,
1 dl fehérbor,
1 dl tejszín,
2 teáskanál liszt,
4 evőkanál reszelt sajt

Elkészítés: A megtisztított, megmosott és szárazra törölt csirkét négybe vágjuk, és fo...
2010-07-12 04:43:11
Főételek


Pisztáciával sült narancsos csibe

Hozzávalók:
4 db csirkemell vagy pulykahús
10 dkg pisztácia (őrölve)
4 szelet sajt
1 tojás 1 evőkanál tejjel felkeverve
liszt a hús megforgatásához
vaj
1 pohár likőr
2 db na...
2010-07-12 04:42:32
1 2 3 .....5597 5598 ...8368 8369 8370 8396 8397 ...11193 11194 11195 
Címkék: York Shire-i, VILLÁNYI PINCEPÖRKÖLT, vegyes húsból, köretként tálalt, közös munka, piacon vett, jóféle tejfölös-gombás, nyers burgo, húsokat félbevágjuk, kisebb csirke, csipetnyi fűszerpaprika, csirkepörkölthöz, megforgatásához, mustármártásban, csiperkegombám, szegfűgombából, sertéslapocka, megtisztított, fűszerpaprika, konyhamagazin, szekelyistvan, belereszeljük, pisztáciával, zsemlemorzsa, thmbbogracsr, kacsacombnak, pincepörkölt, fisherkornel, kicsontozott, sertésszelet, marhalábszár, sertéscsülök, baracklekvár, félbevágjuk, vöröshagyma, kergementes, fotogaleria, sertéskaraj, zöldpaprika, marhahúsból, aaaaaaaaaze, balzsamecet, szegfűgomba, készítettem, gyümölcsét, hozzávalók, babérlevél, receptjeim, csirkemell, elkészítés, csirkecomb, paradicsom, evfolyamok, veselkedni, szójaszósz, sertészsír, sertéscomb, kávéskanál, szeleteket, felkeverve, sultcsirke, teáskanál, kacsacomb, sertésből, fokhagyma, csipetnyi, vasárnapi, megmosott, pisztácia, olívaolaj, csirkéből,
© 2013 TVN.HU Kft.