Regisztráció  Belépés
Isten, áldd meg a magyart
... 1. Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbünhödte már e nép
A multat s jövendőt!

2. Őseinket felhozád
Kárpát szent bércére,
Általad nyert szép hazát
Bendegúznak vére.
S merre zúgnak habja...
2018-03-14 16:36:30
bakos Attila Péter
... mint mindenki - Te is,
megéled napjaid,s újakat remélsz.

Melyben csókos ajkad,
szenvedéllyel meghódítjàk.
S éretted dobban meg egy hű szív,
majd szólnak hozzàd fohàszok - Nevedet szólítjàk.

Csodàs ragyogàsod,
kívànjàk veled boldogsàgod - Boldogsàgot.
Àlmodni szintúgy,veled,...
2018-03-06 10:15:44
Meghitt - békés estét kívánok kedves Látogatóim !
...Uram köszönöm , hogy ma is velünk voltál ,
minden veszélytől bennünket megóvtál .
Az éj lassan közeleg maradj velünk kérlek ,
tápláljad lelkünkben az erőt adó csendet .
Hozz álmot szemünkre szépet és meséset ,
oltalmazd , őrizzed elfáradt testünket .


********** Ámen **********


Bédné M...
2018-02-18 20:16:30
Vitaminhiány kontra betegségek
..."Minden állat és ember, amely természetes halált hal, a tápanyag hiánya miatt halt meg". Dr. Joel D. Wallach

A kémiai és biokémiai elemzések eredményei pontosan arra mutattak, hogy a halál a helytelen táplálkozás eredményeként következik be. Az ember élettartamának genetikai potenciálja 120-140 év. Napjainkban mindössze öt olyan népcsoport van, amelyek képviselői ...
2018-02-15 11:14:17
Gondolat tärsitäs nr. 36 ?
Kedves jn !

Igen, én is gondoltam rà, de akkor sokkal kevesebb hozzàszolo lenne, illetve ha egy jo rejtvényfejtö megfejtené mindet, akkor gyorsan lezàrulna a kérdés.
Még egy régebbi kérdés sorozatnàl megàllapodtunk, hogy a legjobb rejtvényfejtök is csak 3- 4 kérdést fejtenek meg, hogy minél többen szorakozzanak ( én is igy teszek pl. kandik...
2018-01-28 12:50:19
Gondolat tärsitäs nr. 40 helyesbités ?
Kedves Whistler.....Tökéletes a logika ....el kell fogadnom helyes vàlasznak .. de màsra gondoltam, egészen màsra ...Brad Pittnek is köze van hozzà ... szerintem Te ezt is meg tudod fejteni :-)...
2018-01-27 16:02:46
Ismertek szivritmuszavart kimutato készüléket ?
Sportolàs közben szeretném ellenörizni. hogy szabàlyosan ver e a szivem. Az eddig hasznàlt ora és a hozzàtartozo öv csak a szivverés àtlagot mutatja, nem jelzi az esetleges pulzus kihagyàsokat. Valakitöl viszont hallottam, hogy màr vannak kisméretü. hordozhato készülékek, amik kimutatjàk a szivritmus zavarokat.

Van valakinek ezzel...
2018-01-20 16:19:00
A hit álhatatosságot eredményez
... rugalmasság. Annak a képessége, hogy visszalépj. Annak a képessége, hogy folytasd az utat és továbbmenj. Mindenkit ér sikertelenség. Mindenkinek vannak kudarcai és hibái. Mindannyian zavarba hozzuk saját magunkat. Mindannyiunknak vannak fájdalmai. Mindannyiunknak vannak problémái. Mindannyian nyomás alatt vagyunk. Azok az emberek, akik viszik valamire az életben, rugalmasak.
...
2018-01-05 12:13:02
Mi a baj a demokráciával? Miért menekülnek előle?
... elmult idöben ( példàul csak egyszer vagy kétszer nevezte Foxit " oxigénhiànyosnak ) ... ahelyett, hogy örülnétek neki, elkezdtek vele kötözködni ???

Ti mit szolnàtok hozzà, ha valaki ( igazsàgtalanul ) azt irnà, hogy wrist és xy ugyanaz a személy, vagy azt, hogy hàtibàcsi és xy ugyanaz a személy ?

Ti gyakran egyform...
2018-01-04 21:53:45
Csomóoldó Boldogasszony szertartás
... kötődik naptári naphoz, sem a jeles napok valamelyikéhez. Az év bármely napjához kapcsolódhat fenséges jelenléte, ezért az év bármely napján lehet ünnepelni, vagy segítségéért fohászkodni hozzá.
Életünk útja finom szalag, mely a világrajövetelünktől a hazatérésig vezet bennünket.
A mindennapjainkban a sorsszalag sima, fényes, és tökéletes vezető addig, amíg a szélsősé...
2018-01-03 20:39:52
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Attila Péter, Csomóoldó Boldogasszony, Bédné, Joel, Kedves Whistler, Brad Pittnek, tápanyag hiánya, helytelen táplálkozás, ember élettartamának, régebbi kérdés, legjobb rejtvényfejtök, eddig haszn&#224, szivverés &#224, esetleges pulzus, szivritmus zavarokat, jeles napok, hazatérésig vezet, sorsszalag sima, szivritmuszavart, mindannyiunknak, valamelyikéhez, álhatatosságot, rejtvényfejtök, élettartamának, demokráciával, szenvedéllyel, boldogasszony, szorakozzanak, sikertelenség, eredményeként, rejtvényfejtö, kapcsolódhat, segítségéért, vitaminhiány, potenciálja, hazatérésig, megbünhödte, bendegúznak, ellenörizni, helyesbités, rugalmasság, táplálkozás, napjainkban, fohászkodni, mindannyian, természetes, ellenséggel, mindenkinek, kötözködni, látogatóim, továbbmenj, szivritmus, betegségek, készüléket, lelkünkben, llapodtunk, megfejtené, képviselői, hordozhato, készülékek, népcsoport, menekülnek, szertartás, rugalmasak, sorsszalag, visszalépj, eredményez, következik, eredményei, veszélytől, gondoltam,
© 2013 TVN.HU Kft.