Regisztráció  Belépés
Hatmilliárd forintból fejlesztette telephelyét a ContiTech Magyarország Kft. Nyíregyházán
...
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára az eseményen elmondta: az állami befektetési ügynökség 2010 óta 500 milliárd forintnyi fejlesztést hozott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe és Nyíregyházára, amivel ötezer új munkahely jött létre.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017-ben több mint 640 milliárd forintnyi ipari termelési értéket á...
2018-01-23 14:53:05
Miniszteri elismeréseket adtak át az önkéntesség, az esélyteremtés és a gyermekvédelem területén dolgozóknak
...
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Pro Voluntarius, az Esélyteremtésért és a Szent Kristóf-díjak átadásán arról beszélt, hogy azok az "életképes közösségek", ahol az emberek figyelme túlterjed saját magukon és a szűk környezetükön, másokra is képesek figyelni, felelősséget éreznek másokért, többletenerg...
2018-01-23 14:12:37
Remegek.....
Az elmúlt nap jól kezdődött, sütött odakint a nap, havas volt a kert, inden szuper.....majd délután kezdett minden összeborulni. Jött egy telefon, hogy az egyik kutyus valószínűleg diszpláziás, és műteni kell a könyökét. A szívem szakadt meg , hiszen egy tünemény lett a kskutya mióta rátalált barátjára és egységben élt a szerető család/jáv/al.
Majd a barátnőm telefonált, hogy ...
2018-01-23 13:59:27
Választás 2018 - Fidesz: az ellenzék a "Soros-terv" szolgálatában áll, ezért támadja a "Stop Sorost"
...
Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egyetlen ellenzéki párt sem nyilatkozott úgy, hogy szükség van a törvénycsomagra.
Az LMP, a DK, az MSZP és a Jobbik "ugyanazt a nótát fújja": tagadják még azt is, hogy létezik a "Soros-terv", vitatják a "Stop Soros" értelmét, minden másról beszélnek, csak arról nem, hogy elfoga...
2018-01-23 13:52:30
Csepreghy: a növekedésre, a munkanélküliségre és a költségvetésre fókuszált 2010 óta a kormány
...
A parlamenti államtitkár szerint további hangsúlyos elem volt az elmúlt csaknem nyolc évben az állami szerepvállalás erősítése, a bürokrácia csökkentése és az állam működésének kiszámíthatóvá tétele.
Erős állami szerepvállalás nélkül mára nem sikerült volna elérni azokat az eredményeket a makrogazdasági mutatókban, amelyeket a hitelminősítők is elismertek - jegyezte meg...
2018-01-23 13:22:30
Lekerült nyolc ország az EU adóparadicsomokról összeállított feketelistájáról
... kötelezettségvállalásokat jelentettek be.
A felsorolt nyolc ország így átkerült az EU úgynevezett szürkelistájára, amelyen eddig negyvenhét olyan állam szerepelt, amely ígéretet tett rá, hogy összhangba hozza szabályozását az uniós normákkal.
A feketelistán marad Amerikai Szamoa, Bahrein, Guam, a Marshall-szigetek, Namíbia, Palau, Saint Lucia, Szamoa, illetve Trinidad és...
2018-01-23 13:12:30
Csatlakozott a gyulai Food Analytica Kft. az Eurofins élelmiszeranalitikai csoporthoz
...
Kishonti Alex, az Eurofins Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, jogilag felvásárlás történt január 11-én, ám az Eurofins csoport esetén ez nem beolvasztást jelent, egy decentralizált szervezet jön létre, a gyulai cégnek megmarad a helyi vezetése, azzal közösen dolgozzák ki a jövőbeni növekedési terveket.
Kifejtette, az Eurofins három éve az osztrák cég fióktelepén kereszt...
2018-01-23 13:12:14
Új szülészeti osztály épül a Tolna Megyei Balassa János Kórházban
...
Horváth István a szekszárdi sajtótájékoztatón elmondta: a kórház gyermekosztálya mellett lévő helikopterleszálló területén készül az új, ötvenágyas osztály, amely megfelel a 21. századi elvárásoknak.
A kórház az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán a múlt év végén nyert 56 millió forintot a létesítmény tervezésére, amely várhatóan 2018 első félévében lezárul. A...
2018-01-23 12:52:34
Szijjártó: újabb kőolajipari kutatási-kitermelési engedélyeket nyert el a Mol Norvégiában
...
A Mol a következő 5 évben 500 millió dollárt (130 milliárd forint) fordít kutatásra Norvégiában. Az elnyert kutatási licencek Norvégia partjainál több mint 750 millió hordó - többségében kőolajat tartalmazó - földtani vagyont rejtenek, és az újabb norvégiai engedélyekkel a Mol csoport kutatási portfóliója globálisan a duplájára nőtt - tette hozzá a miniszter.
Norvégia mi...
2018-01-23 12:33:09
Liberálisok: Balog Zoltán kezdjen tárgyalni a diákokkal!
...
A Liberálisok ügyvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a múlt heti, Kossuth téri diáktüntetésre utalva azt mondta, hogy a Független Diákparlament egy olyan javaslatcsomagot készített, ami alkalmas lehet egy új, diák- és személyiségközpontú oktatási rendszer kialakítására.
Bősz Anett szerint jelenleg sem az intézményrendszeri sem az egyéb keretfeltételek nincsenek m...
2018-01-23 12:32:32
1 2 3 .......11913 11914 ....17869 17870 ....23825 23826 23827 
Címkék: ContiTech Magyarország Kft, Stop Sorost, Food Analytica Kft, Tolna Megyei Balassa János Kórházban, Balog Zoltán, Magyar Levente, Novák Katalin, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Szent Kristóf-díjak, Puskás Imre, Stop Soros, Amerikai Szamoa, Saint Lucia, Kishonti Alex, Eurofins Kft, Horváth István, Független Diákparlament, Bősz Anett, gyermekvédelem területén, költségvetésre fókuszált, gyulai Food, eseményen elmondta, állami befektetési, emberek figyelme, szűk környezetükön, egyik kutyus, szívem szakadt, tünemény lett, kskutya mióta, szerető család, barátnőm telefonált, nagyobbik kormánypárt, nótát fújja, parlamenti államtitkár, elmúlt csaknem, állami szerepvállalás, bürokrácia csökkentése, állam működésének, makrogazdasági mutatókban, felsorolt nyolc, uniós normákkal, feketelistán marad, decentralizált szervezet, gyulai cégnek, helyi vezetése, jövőbeni növekedési, szekszárdi sajtótájékoztatón, kórház gyermekosztálya, létesítmény tervezésére, elnyert kutatási, újabb norvégiai, duplájára nőtt,
© 2013 TVN.HU Kft.