Belépés
Hófehérke sütemény
HÓFEHÉRKE

45 dkg lisztet, 10 dkg vajat (margarint), 4-5 evőkanál cukrot, 2 tojást, 2 dkg szalalkálit hideg tejjel összegyúrunk. (Mindig kevés tejet adadoljunk bele, nehogy túl lágy legyen a tészta.)
Ezt a tésztamennyiséget 3 részre osztjuk.
Vékony lapokat nyújtunk belőle és tepsi hátán világosra sütjük. (Egész rövid ideig kell sütni, hogy fehér maradjon)....
2009-11-24 15:15:27
1 
Címkék: összegyúrunk, szalalkálit, adadoljunk, margarint, hófehérke, világosra, sütemény, nyújtunk, evőkanál, maradjon, lisztet, osztjuk, lapokat, nehogy, legyen, részre, tészta, vékony, tejjel, cukrot, mindig, tojást, sütjük, belőle, hátán, tepsi, tejet, hideg, vajat, fehér, kevés, sütni, egész, rövid, ideig,
© 2013 TVN.HU Kft.