Regisztráció  Belépés
A víz világnapja - A gyerekeket veszélyezteti legjobban a vízhiány
... tisztálkodási és higiéniai lehetőségekhez való hozzáférés.
Az UNICEF saját eszközeivel min...
2018-03-22 17:21:56
Illegális bevándorlás - Merkel: megosztotta a német társadalmat a menekültválság
...
Az új kormány programját ismertető beszédében kiemelte, hogy a 2015-ben kialakult "humanitárius rendkívüli helyzet" máig hatóan polarizálja a társadalmat, a viták hangneme durvább lett, és a kiemelkedően jó gazdasági helyzet ellenére megjelent az aggodalom az állam működőképességével kapcsolatban.
A menekültek között iszlamista terroristák is voltak, és a válság a felszí...
2018-03-21 15:30:30
Szíria - Sojgu: egy hét alatt a militánsok három vegyifegyver-támadását sikerült meghiúsítani
... "helyzet normalizálására" és az érintett felekkel folytatott konstruktív párbeszédre fog törekedni az erőszak beszűntetése érdekében.
Szerinte "egyedülálló és precedens nélküli humanitárius művelet" zajlik Kelet-Gútában. Megerősítette a védelmi tárca korábban közölt adatait, amely szerint a Damaszkusz elővárosi térségéből az elmúlt öt nap alatt csaknem 80 ezer embert evakuált...
2018-03-20 14:45:21
Választás 2018 - Fidesz: amíg "Soros emberei" ülnek a bizottságban, fennáll a nemzetbiztonsági kockázat, ezért
... termelést, ezáltal nagyon sok magyar munkahelyet veszélyeztetve.
Hozzátette: a másik hír, hogy a Migration Aid alelnöke "kerek-perec bemondta", hogy az egész tevékenységük egy humanitárius álca alatt működik, valójában kizárólag a pénz és a politikai hatalom megszerzése számít.
Németh Szilárd szerint azt is megtapasztalták, hogy az ellenzék olyan képviselőket juttat el a...
2018-03-20 11:25:18
Szíria - Az orosz hadsereg szerint csaknem 80 ezer lakost evakuáltak Kelet-Gútából
...
A tárca szerint az evakuált civilek többsége gyerek. Hétfőn a humanitárius folyosókon keresztül 6046 ember hagyta el a Damaszkusz melletti, a szíriai kormányerők által körbevett területet.
A szíriai orosz (katonai) békéltetőközpont az átkelőpontokon és a menekülttáborban meleg étellel, ivóvízzel, fekvőhellyel és takaróval látja el a Kelet-Gútát elhagyó lakosokat.
K...
2018-03-20 09:05:45
Pénzügyi érdekek a humanizmus mögött
... ezt bárhol bárki felveti, azonnal felharsan a jól ismert kórus: mindez nem igaz, összeesküvés-elmélet, mindössze békés, civil szervezet(ek) tevékenységéről van szó, amely kizárólag a humanitárius szférában értelmezhető. S legfőképpen: Soros Györgynek mindehhez az égvilágon semmi köze, ő emberbarátként legfeljebb pénzzel támogatja az efféle humanitárius tevékenységet.

[k...
2018-03-19 21:44:36
Szíria - Az amerikai külügyminisztérium aggódik az afríni helyzet miatt
... arra hívja fel az északnyugati térségben jelen lévő valamennyi "releváns szereplőt", beleértve Törökországot, Oroszországot és a szíriai kormányzatot, hogy tegye lehetővé a ne...
2018-03-19 17:42:03
Az EU segítséget nyújt az ENSZ palesztinokat segélyező munkájához
...
A tájékoztatás szerint az uniós támogatás mindenekelőtt létfontosságú humanitárius szolgáltatásokat fedez, több mint 3,5 millió beteg számára nyújt egészségügyi ellátást, és több mint 250 ezer menekültnek nyújt segítséget, valamint 500 ezer gyermek számára biztosít hozzáférést az oktatáshoz.
A hozzájárulás megerősíti az Európai Unió elkötelezettségét az ENSZ segélyező sz...
2018-03-15 15:41:43
Illegális bevándorlás - IOM-igazgató: a jól irányított migráció pozitív jelenség
... valamiféle segítségre lehet szükségük. A realitásokból kiindulva el kell ismerni, nincs meg a mód arra, hogy ha valaki partot ér Olaszország déli részén, azonnal visszaküldjék. Lehet olyan humanitárius helyzet, amit előbb kezelni kell, és csak azután lehet másik megoldást választani - tette hozzá.
Az Európai Unión kívül felállítandó, és területen kívüli menekültügyi elbírálás...
2018-03-12 19:47:31
Tényleg muszáj volt megtiltani az étel osztást?
Amúgy putnok a kérdéshez képest megint engem inzultálsz félsz mint a főnököd vagy a gazdád vagy jótevőd vagy az istened arra válaszolj ami a kérdés.
https://444.hu/tag/etelosztas?page=1
Egyre nehezebben kapnak engedélyt. Ahelyett hogy ingyen engedélyezné még akadályt gördít a humanitárius tevékenység elé. ...
2018-03-11 22:34:49
1 2 3 .........................153 154 ............229 230 ............305 306 307 
Címkék: Migration Aid, Németh Szilárd, Soros Györgynek, Európai Unió, Európai Unión, gyerekeket veszélyezteti, német társadalmat, militánsok három, nemzetbiztonsági kockázat, orosz hadsereg, humanizmus mögött, afríni helyzet, étel osztást, 2015-ben kialakult, viták hangneme, menekültek között, érintett felekkel, erőszak beszűntetése, védelmi tárca, egész tevékenységük, humanitárius álca, politikai hatalom, ellenzék olyan, tárca szerint, evakuált civilek, humanitárius folyosókon, szíriai kormányerők, szíriai orosz, menekülttáborban meleg, humanitárius szférában, égvilágon semmi, efféle humanitárius, északnyugati térségben, szíriai kormányzatot, tájékoztatás szerint, uniós támogatás, hozzájárulás megerősíti, realitásokból kiindulva, kérdéshez képest, főnököd vagy, gazdád vagy, istened arra, humanitárius tevékenység, nemzetbiztonsági, békéltetőközpont, menekülttáborban, szolgáltatásokat, tevékenységéről, normalizálására, megtapasztalták, menekültválság, lehetőségekhez, emberbarátként, átkelőpontokon,
© 2013 TVN.HU Kft.