|
|
|
GESZTENYÉS CSIRKEMÁJ
Signorina Éva rovata (evalovas.virtus.hu)- 2007.12.15
50 dkg csirkemáj (szív nélkül),
15 dkg császárszalonna,
10 dkg gesztenyemassza,
kevés tej a csirkemáj áztatásához,
késhegynyi őrölt fekete bors és őrölt gyömbér,
ízlés szerint só.
Előző nap annyi tejet öntök a csirkemájra, hogy éppen ellepje, majd... |
2009-12-20 12:30:21 |
|
|
|
|
|
|
Mozzarellatál
Hozzávalók:
2 mozzarella,
10 dkg olajos tonhal,
3 db olajos szardella,
1 csokor petrezselyem,
fél kanál kapribogyó,
1 kanál apróra vágott metélőhagyma,
8 db hónapos retek,
2 paradicsom,
4 kanál olaj.
Elkészítés:... |
|
2008-06-24 22:16:11 |
|
|
|
|