Belépés
Gesztenyés csirkemáj
GESZTENYÉS CSIRKEMÁJ
Signorina Éva rovata (evalovas.virtus.hu)- 2007.12.15

50 dkg csirkemáj (szív nélkül),
15 dkg császárszalonna,
10 dkg gesztenyemassza,
kevés tej a csirkemáj áztatásához,
késhegynyi őrölt fekete bors és őrölt gyömbér,
ízlés szerint só.

Előző nap annyi tejet öntök a csirkemájra, hogy éppen ellepje, majd...
2009-12-20 12:30:21
Mozzarellatál
Mozzarellatál



Hozzávalók:

2 mozzarella,
10 dkg olajos tonhal,
3 db olajos szardella,
1 csokor petrezse­lyem,
fél kanál kapribogyó,
1 kanál apróra vágott metélőhagyma,
8 db hónapos retek,
2 paradicsom,
4 kanál olaj.

Elkészítés:...
2008-06-24 22:16:11
1 
Címkék: GESZTENYÉS CSIRKEMÁJ, Signorina Éva, csirkemáj áztatásához, császárszalonna, gesztenyemassza, mozzarellatál, metélőhagyma, csirkemájra, áztatásához, mozzarella, gesztenyés, hozzávalók, kapribogyó, késhegynyi, elkészítés, paradicsom, csirkemáj, szardella, noiportal, signorina, petrezse, evalovas, szerint, ellepje, hónapos, gyömbér, virtus, cikkek, nélkül, apróra, vágott, tonhal, olajos, csokor, fekete, rovata, kanál, retek, öntök, annyi, előző, ízlés, őrölt, tejet, kevés, éppen,
© 2013 TVN.HU Kft.