Belépés
Magyar Recepttár
... dkg zsírral hígabb rántást. Ha a rántás világosra pirult, tegyünk bele egy nagy fej, egészen apróra vágott vöröshagymát, és egy kissé kavargassuk el. Azután tegyünk bele pirospaprikát, és eresszük fel egy kevés hideg vízzel. Utána öntsük a rántást a lábasba, és sűrűn kavargatva főzzük át.
Most már visszarakhatjuk a lábasba a töltelékeket. A káposztát lehetőleg nagy tálban tá...
2009-07-10 17:49:01
1 
Címkék: Magyar Recepttár, rántás világosra, kissé kavargassuk, kevés hideg, káposztát lehetőleg, visszarakhatjuk, pirospaprikát, töltelékeket, vöröshagymát, kavargassuk, kavargatva, világosra, káposztát, lehetőleg, recepttár, eresszük, lábasba, tegyünk, egészen, rántást, zsírral, magyar, öntsük, főzzük, vízzel, azután, pirult, rántás, tálban, hígabb, vágott, apróra, sűrűn, utána, kevés, hideg, kissé,
© 2013 TVN.HU Kft.