Belépés
Nem az a baj, hogy lopunk, csalunk, hazudunk, hanem, hogy ki
... felcsúti csühös ellenőrzése körüli hisztéria 2.0.

Lázár kolléga!

Amikor a kormánypárti salakmédia hamarabb értesül egy-egy hatósági állásfoglalásról (ítéletről, idézésről) mint maga az érintett, akkor nem emlékszem, hogy ön kikérte volna magának és felháborodottan toporzékolt volna.
Akkor sem tiltakozott foggal és körömmel, amikor a parlament íté...
2018-02-03 08:49:53
Ombudsman: a szülőnek joga van jelen lenni a kiskorú tanú kihallgatásán
... rendőrség szerint a gyermeket szóban idézték be, majd bekísérték a rendőrségre. A büntetőeljárási törvény azonban kimondja, hogy a 14 évnél idősebb kiskorút közvetlenül kell beidézni, az idézésről pedig a szülőt tájékoztatni kell. Az anya nem tudott az idézésről, ezt cáfoló dokumentumot a rendőrség sem mutatott be.
Az ombudsman megállapította, hogy a szülő értesítésének elmu...
2017-10-31 11:11:48
Kovács-Magyar András
... Táltos pedig csak az lehet, akinek szellemi kapcsolata van. Ebben sem hittem régebben, de ma már tudom. Élő kapcsolatom van a szellemvilággal. De hangsúlyozni szeretném: itt nem halott-idézésről van szó.

Ettől függetlenül halottakat is tudsz idézni?

- Igen, tudok velük beszélni, ugyanúgy, ahogyan most veled beszélgetek. De csak ritkán teszem. Tanulni inkább...
2010-12-03 09:59:34
Vallatja a gárdistákat az ÁVH
... főkapitányt) el tudnak ítélni néhány jogcímen. A Kuruc.info javaslata: húzzuk az időt, ne menjünk be, s bár talán két mulasztás után elővezethetnek, nem halunk bele még akkor sem, egy idézésről való "megfeledkezés" pedig egyenesen kötelező.

Ha már így vagy úgy, de ott vagyunk a kihallgatáson, feltétlen kérjünk költségtérítést az utazáshoz, akár csak helyi buszjegyet...
2009-08-19 10:50:37
Vajdaság...
... mozgósításának okáról, és ha kell, megteszi a szükséges diplomáciai lépéseket - mondta az InfoRádiónak a tárca szóvivője. Szelestey Lajos ugyanakkor hangsúlyozta: nem behívóról, hanem idézésről van szó.
Arra a kérdésre, hogy túlzóak-e azok a félelmek, amelyek szerint Szerbia katonai erővel akar véget vetni a koszovói konfliktusnak, Szelestey Lajos elmondta: a szerb vezetés ed...
2007-11-24 17:06:02
1 
Címkék: Kovács-Magyar András, Szelestey Lajos, szülőnek joga, kiskorú tanú, kormánypárti salakmédia, gyermeket szóban, büntetőeljárási törvény, idézésről pedig, szülőt tájékoztatni, ombudsman megállapította, szülő értesítésének, idézésről való, szükséges diplomáciai, tárca szóvivője, koszovói konfliktusnak, szerb vezetés, állásfoglalásról, szellemvilággal, felháborodottan, büntetőeljárási, költségtérítést, mozgósításának, megállapította, elővezethetnek, kihallgatáson, megfeledkezés, kihallgatásán, konfliktusnak, értesítésének, dokumentumot, inforádiónak, hangsúlyozta, tájékoztatni, hangsúlyozni, kormánypárti, kapcsolatom, beszélgetek, gárdistákat, főkapitányt, tiltakozott, ellenőrzése, toporzékolt, diplomáciai, függetlenül, rendőrségre, közvetlenül, salakmédia, bekísérték, kapcsolata, buszjegyet, ugyanakkor, halottakat, idézésről, ombudsman, ítéletről, egyenesen, rendőrség, szeretném, javaslata, gyermeket, mulasztás, parlament, emlékszem, szóvivője, utazáshoz, lépéseket, szelestey, hisztéria, behívóról, szükséges, feltétlen,
© 2013 TVN.HU Kft.