Belépés
Ifjúsági olimpia - Szabó Tünde: rendkívül sikeres a hazai utánpótlás-nevelés
... tarthatók.

"A korosztályos sporttal kapcsolatban megkerülhetetlen a szakemberek, edzők elhivatott munkája, az értük létrehozott program kiemelt jelentőségét pedig az is mutatja, hogy a tavalyi támogatási keretet 2018-ban 10 százalékkal növeltük" - jelentette ki az államtitkár.

Szabó Tünde azt mondta, az idén 2,434 milliárd forint állt rendelkezésre az utánpót...
2018-10-09 15:31:31
Az öntözés fejlesztése az egyik legfontosabb mezőgazdasági feladat
... az uniós alap- és zöldítési támogatás - tette hozzá az államtitkár. ...
2018-09-20 18:23:15
Menczer: Magyarország a hetedik legkedveltebb befektetési célpont
... kiszámíthatóságot és az önbecsülést - mondta az államtitkár. Mára a munkanélküliség 3,5 százalékra csökkent, aki akar, az ma tud dolgozni Magyarországon - tette hozzá Menczer Tamás.
A kormány támogatási-ösztönzési politikája is változott, ma már olyan beruházók is kaphatnak támogatást, akik a munkahelyek megőrzése mellett technológiai fejlesztést, modernizációt hajtanak végre...
2018-09-04 22:03:29
Miniszterelnöki Kabinetiroda: rekordév az idei a magyar turizmusban
...
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a kormány minden támogatást megad annak érdekében, hogy a magyar turizmus továbbra is dinamikusan növekedjen, ezt célozzák a közvetlen támogatási programok, az infrastruktúra-fejlesztések és a tájékoztató kampányok is.
A közleményben Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hangsúlyozta: a kormány elkö...
2018-08-09 16:53:03
Magyar műemlékek restaurálási folyamatait bemutató kiállítás nyílt a Miniszterelnökségen
... egyházi műemlékek, épületek és templomok mellett a Muraközben, Felvidéken, Kárpátalján és a Vajdaságban újultak meg magyar vonatkozású műemlékek a programnak köszönhetően.
"Az idei támogatási összeg, amely minden eddigi évi támogatási összegnél magasabb, lehetőséget teremt arra, hogy újabb 40 épület kapcsolódjon be a programba" - emelte ki.
A tárlat címe a Bibliából va...
2018-08-07 23:14:29
A Takarék Csoport az első fél évben 7,4 milliárd forintnyi csok-ot helyezett ki
...
Kiemelték: a csoport tagjai fél év alatt több mint 2500 család lakáshoz jutását segítették a csok-on keresztül.
Az állami támogatási forma három évvel ezelőtti bevezetése óta a Takarék Csoport összesen közel 15 ezer szerződést hozott tető alá - jegyezték meg. Minden ötödik támogatott család a tagjaik közvetítésével vásárolt lakást vagy házat - hangsúlyozták.
A köz...
2018-07-31 12:31:35
Erre adnak 2 milliárd támogatást
... meg 2 milliárd forint értékben önkormányzatok részére - tájékoztatott Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A támogatási kérelmeket augusztus 27-étől lehet beadni a Kormány Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának idei harmadik pályázati kiírásáraA támogatás...
2018-06-29 16:28:29
Megkezdődött az idei Múzeumok éjszakája
... mintegy 30 százaléka köthető a családok évéhez, országszerte összesen 632 esemény kapcsolódik az idei kiemelt tematikához - tette hozzá.
Kiemelte, hogy a családok éve nem csak új támogatási formákat jelent a családok számára, hanem sok színes programot is. Az év eleje óta nagyjából 200 ezren vettek részt a családok éve különféle programjain, több mint 400 rendezvényt szervezt...
2018-06-23 17:02:02
Debreceni Csokonai Színház: 363 előadás, 78 ezer néző
... tette hozzá megjegyezve, hogy a Latinovits Színház esetében június végén dől el a debreceni pályázatok támogatása. Az épületre már kész engedélyes tervekkel rendelkezik a város, így ha támogatási szerződést megkötik, akkor 2019-ben megindulhatnak az épület belső - több mint 3 milliárd forintos - kivitelezési munkálatai.
Papp László nagy eredménynek tartja, hogy 2020-ra Debrec...
2018-06-18 21:33:10
Figyelő: folytatódik a fellendülés az ingatlanpiacon
...
Közölte: ezt a fellendülést táplálja a gazdasági növekedés, az építőipar bővülése, valamint a jó állami támogatási programok, mint a családi otthonteremtési kedvezmény (csok). Úgy fogalmazott: "elképesztő módon" ívelnek fölfelé az ingatlanárak, ez elsősorban budapesti jelenség, de már a vidéki nagyvárosokban és a Balatonnál is megfigyelhető.
Szajlai Csaba elmondta: Magya...
2018-06-03 21:44:24
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Szabó Tünde, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Takarék Csoport, Debreceni Csokonai Színház, Menczer Tamás, Dömötör Csaba, Rákossy Balázs, Kormány Pest, Latinovits Színház, Papp László, Szajlai Csaba, öntözés fejlesztése, egyik legfontosabb, hetedik legkedveltebb, magyar turizmusban, idei Múzeumok, korosztályos sporttal, értük létrehozott, tavalyi támogatási, uniós alap-, munkahelyek megőrzése, kormány minden, magyar turizmus, közvetlen támogatási, tájékoztató kampányok, közleményben Dömötör, kormány elkö, programnak köszönhetően, idei támogatási, tárlat címe, csoport tagjai, csok-on keresztül, állami támogatási, tagjaik közvetítésével, támogatási kérelmeket, családok évéhez, idei kiemelt, családok számára, debreceni pályázatok, épület belső, fellendülést táplálja, gazdasági növekedés, építőipar bővülése, családi otthonteremtési, vidéki nagyvárosokban, felhasználásáért, megkerülhetetlen, otthonteremtési, miniszterelnöki, munkanélküliség, közvetítésével, ingatlanpiacon, magyarországon, infrastruktúra,
© 2013 TVN.HU Kft.