Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vi...
2018-06-18 07:04:53
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kísértek ...
2018-06-11 07:05:05
Illegális bevándorlás - Kilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás ok...
2018-06-04 07:05:11
Lavrov: Moszkvát és Minszket aggasztja a NATO aktivitása
... forgatókönyv javaslatot tartalmaz arra, hogy mikor vezessék be az önkormányzat különleges rendjét a délnyugat-ukrajnai Donyeck és Luhanszk megye egyes területein. Eszerint az autonómiát ideiglenesen az ott tartandó választások napján, állandó alapon pedig azt követően vezetnék be, hogy az EBESZ kihirdeti a választások eredményét.
Lavrov felhívta a figyelmet arra, hogy a Stei...
2018-05-29 17:01:59
Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... honlapján olvasható statisztika szerint pénteken öt, szombaton hat, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartózt...
2018-05-21 07:05:07
Jeruzsálem státusza - Lengyel külügyminisztérium: Izrael tartsa tiszteletben a palesztinok jogát a békés tüntet
... miután előző nap az izraeli amerikai nagykövetség ...
2018-05-16 07:24:13
Illegális bevándorlás - Ötvenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 22, vasárnap 14 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határon egy embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 88 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző h...
2018-05-14 11:56:07
Elege lett Amerikának a magyar útlevélcsalásokból, a vízumme
... ott tartózkodtak, miközben az amerikai hatóságok próbálták megtalálni és kitoloncolni őket.

Az amerikai kormány ezt olyan súlyos problémának tartotta, hogy tavaly októberben ideiglenesre változtatták Magyarország státuszát a vízummentességi programban. Idén áprilisban pedig a DHS munkatársai Budapestre utaztak, és egyértelművé tették a magyar kormány számára, hogy ha ne...
2018-05-10 20:39:41
Károlyfalvi József: 100 éve jutalmazták meg a szerződésszegő
... eldöntetlenül.


Német lovasság előrenyomulása

1917 októberében Szentpéterváron a bolsevikok megbuktatták az ideiglenes kormányt, ezzel Románia fő védelmezője, Oroszország kiesett a háborúból.

1917 decemberében Krilenko, hadügyi népbiztos fegyverszünetet kötött a németekke...
2018-05-07 23:39:03
Illegális bevándorlás - Tizenhét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... olvasható statisztika szerint pénteken nyolc, szombaton egy, vasárnap nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 80 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - április 16-ától 22-éig - ez a szám...
2018-05-01 07:06:12
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Károlyfalvi József, palesztinok jogát, békés tüntet, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, gyanúsított ellen, tömeges bevándorlás, önkormányzat különleges, autonómiát ideiglenesen, választások eredményét, figyelmet arra, izraeli amerikai, román határon, embert fogtak, amerikai hatóságok, amerikai kormány, vízummentességi programban, magyar kormány, bolsevikok megbuktatták, ideiglenes kormányt, megelőző héten, fegyverszünetet, szentpéterváron, embercsempészés, vízummentességi, előrenyomulása, szerződésszegő, büntetőeljárás, határszakaszon, válsághelyzet, eldöntetlenül, jogellenesen, tartóztattak, egyértelművé, megbuktatták, magyarország, decemberében, egyenruhások, nagykövetség, tiszteletben, jogszabályok, ideiglenesen, önkormányzat, ideiglenesre, kitoloncolni, forgatókönyv, tartózkodtak, változtatták, statisztika, határsértőt, munkatársai, bevándorlás, károlyfalvi, palesztinok, októberében, jutalmazták, választások, problémának, gyanúsított, védelmezője, oroszország, megtalálni, amerikának, állítottak,
© 2013 TVN.HU Kft.