Regisztráció  Belépés
Őrizetbe vette az orosz biztonsági szolgálat Dagesztán kormányfőjét és két helyettesét
... egyaránt a befolyásos "mekegi klán" érdekköréhez tartozik és u...
2018-02-05 11:31:53
Illegális bevándorlás - 29 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon hét migránst fogtak el, két gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.
A március 28-tól hatályos jogszabályo...
2018-02-05 07:11:31
Illegális bevándorlás - Hatvanhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 36 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 30 embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 78 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rend...
2018-01-29 15:01:51
Illegális bevándorlás - Negyvenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken kilenc, szombaton 31, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit állítottak elő, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon csupán egy határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén összes...
2018-01-22 08:39:35
Illegális bevándorlás - 37 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és szombaton 16-16, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta ...
2018-01-15 07:05:09
Illegális bevándorlás - 25 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton három, vasárnap 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja...
2018-01-08 07:04:15
Putyin engedélyezte a Moszkva és Kairó közötti légi járatok felújítását
...
A rendelet Kairó vonatkozásában feloldotta azt az ideiglenes tilalmat, amelynek értelmében az orosz légitársaságok Oroszországból nem szállíthattak orosz állampolgárokat Egyiptomba, valamint visszavonta az utazási irodákra vonatkozó javaslatot is, amely eltanácsolta őket az egyiptomi légi utazást magában foglaló utak eladásától.
Putyin 2015. november 8-án Egyiptom vonat...
2018-01-04 16:53:04
Illegális bevándorlás - Harminckét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... honlapján olvasható statisztika szerint pénteken tíz, szombaton három, vasárnap 18, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta...
2018-01-01 07:11:08
Ünnepek - ORFK: országszerte hétszáz helyen lehet szilveszteri pirotechnikai eszközt vásárolni
... főreferense.
Bérczi László, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője hangsúlyozta, hogy az illegális árusok termékei veszélyesek lehetnek. Az ideiglenes engedéllyel rendelkező árusokat a katasztrófavédelem folyamatosan ellenőrzi, így vizsgálhatják a szükséges oltó készülékeket, a tárolási körülményeket és a mennyiségi korlátok betartását...
2017-12-27 15:12:16
Illegális bevándorlás - 73 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 23, szombaton 34, vasárnap 15 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Az ukrán határszakaszon egy migránst fogtak el, embercsempészés miatt két gyanúsított ellen indult eljárás.
A március 28-tól hatályos jogszabál...
2017-12-25 07:31:02
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Bérczi László, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, orosz biztonsági, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, március 28-tól, elmúlt héten, román határszakaszon, határsértőt fogtak, gyanúsított ellen, migránst fogtak, tömeges bevándorlás, rendelet Kairó, ideiglenes tilalmat, orosz légitársaságok, utazási irodákra, egyiptomi légi, illegális árusok, ideiglenes engedéllyel, szükséges oltó, tárolási körülményeket, mennyiségi korlátok, ukrán határszakaszon, embercsempészés, állampolgárokat, határszakaszon, vonatkozásában, légitársaságok, oroszországból, pirotechnikai, szállíthattak, főigazgatóság, körülményeket, vizsgálhatják, válsághelyzet, főfelügyelője, érdekköréhez, egyenruhások, országszerte, jogellenesen, jogszabályok, tartóztattak, szilveszteri, kormányfőjét, hangsúlyozta, készülékeket, folyamatosan, engedélyezte, eltanácsolta, gyanúsított, bevándorlás, határsértőt, statisztika, főreferense, visszavonta, helyettesét, veszélyesek, engedéllyel, jogszabályo, tűzoltósági, felújítását,
© 2013 TVN.HU Kft.