Regisztráció  Belépés
Félelmetes: ez Magyarország jövője, ha áprilisban újra a Fid
... független. Mindegy a kormánynak honnan jön a pénz, csak jöjjön. Szóval Magyarország szatellitállammá válik, az orosz nyelvoktatást és nyelvtanulást valószínűleg államilag megtámogatják, és ideológiailag is egyre jobban a keleti országokhoz fogunk hasonlítani. Ez nem találgatás, ezt tényszerűség.
Minek nekünk nyugati pénz, ha van keleti is?

Ebből következik, hogy az...
2018-01-12 11:51:51
Külföldi sajtó Magyarországról - Német sajtó az orosz befolyásról és az EU-támogatások elosztásáról
... nemzetállami retorika és a nemzeti szólamok iránti új közép-európai vonzódás", és a visegrádi országok körében vannak, akik közelebb érzik magukhoz Moszkvát, mint Brüsszelt, amely ideológiailag egyre inkább távolodik az olyan ötletek révén, mint a menekültelosztási kvóta - írta Boris Kálnoky.
Az ARD a tagesschau.de című hírportálján Vita Lengyelországgal és Magyarországgal: K...
2017-11-15 13:43:40
Nyolc ember ellen indult eljárás Franciaországban politikusok és mecsetek elleni merénylettervek miatt
... helyi csendőrség indította meg nyáron a férfi internetes tevékenysége alapján, az ügyet azonban a nyomozás előrehaladtával átvette a párizsi ügyészség terrorelhárítási részlege. Az ideológiailag a szélsőjobboldali nézeteket valló Anders Behring Breivik norvég terroristához és tömeggyilkoshoz közelálló és őt a Facebookon dicsőítő Logan Alexandre Nisinnál több fegyvert is találtak, ...
2017-10-22 15:12:22
Politikusok és mecsetek elleni tervezett merényletet egy francia szélsőjobboldali csoport, tíz ember őrizetben
... csendőrség indította meg nyáron a férfi internetes tevékenysége alapján, az ügyet azonban a nyomozás előrehaladtával átvette a párizsi ügyészség terrorelhárítási részlege.
Az ideológiailag a szélsőjobboldali nézeteket valló Anders Behring Breivik norvég terroristához és tömeggyilkoshoz közelálló és azt a Facebookon dicsőítő Logan Alexandre Nisinnál több fegyvert is találtak,...
2017-10-17 20:16:57
Gazdálkodj okosan! - Kiállítás a Lumúban a művészet és a gazdaság kapcsolatáról
...
A Lumú legfrissebb kiállításának címadó darabja a Hejettes Szomlyazók művészcsoport 1989-es installációja, amely a Monopoly ideológiailag elfogadható párdarabjaként megalkotott szocialista társasjátékot idézi meg - mondta el a tárlat csütörtöki sajtóvezetésén Timár Katalin.
A kiállítás kurátora elmondta, a bemutatott anyagban a Lumú gyűjteményéből származó és kölcsönzött...
2017-10-12 18:23:41
Egy csillagász megjósolta, mi lesz a baj az internettel
...

A közelmúltban sorra születtek a tanulmányok arról, hogy hogyan befolyásolja életünket a minden irányból ömlő, szűretlen információ: szorongunk ezektől, többet vagyunk idegesek, ideológiailag jobban megosztottabb lesz tőle a társadalom, hajlamosabbak vagyunk bezárkózni a saját véleményünk világába.

Stoll már azt is kétségbe vonta 1995-ben, hogy a digitális ...
2017-10-09 08:37:37
Az illuminátusok titkos terve Európa színes bőrűvé tételére
... összetétele gyökeresen megváltozzon. Az olasz szerző Riccardo di Percivaldi azzal kezdi fejtegetéseit, hogy az európai integráció egyik fő kezdeményezője ugyanaz a személy volt, aki ideológiailag is megalapozta az európai népek beolvasztását egy kevertfajú biomasszába.

Ma is kevesen hallottak Richard Coudenhove-Kalergi-ról. Apja Heinrich Coudenhove-Kalergi gróf, az Oszt...
2017-09-12 20:15:25
Illegális bevándorlás - Orbán: Soros tervét hajtják végre Brüsszelben
... van igaza - ez ma már "közhely" Európában -, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek - tette hozzá, rámutatva ugyanakkor, hogy az európai politikában egyre inkább a migráció m...
2017-07-07 09:07:08
Bizalmat szavazott a parlament az új horvát kormánynak
... politikai szakértők szerint a HNS aláírta halálos ítéletét a koalíciós megállapodással. Úgy vélték: a következő választásokon egy képviselőjük sem jut be a parlamentbe. A két párt ideológiailag annyira eltér egymástól, hogy lehetetlen lesz hosszú távon együtt kormányozniuk - hangoztatták.
Predrag Stromar, a HNS megbízott elnöke szerint a horvátok a második világháború óta me...
2017-06-09 20:14:29
Az Irányítók 12 Legnagyobb Hazugsága - I.
... előtti európai középkoron át akár a modern holokauszt-dogmáig nincs olyan korszak, mellyel szemben ne léteznének revizionista igények, méghozzá sokszor egymástól független, egymáshoz ideológiailag sem kapcsolódó tudományos tekitélyek (vagyis sokszor inkább ex-tekintélyek) kutatásaiból kiindulva.
A történelmi mesevilág bábeltornya részben azon közhelyes igazság miatt recseg...
2017-05-28 08:45:32
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Legnagyobb Hazugsága, Szóval Magyarország, Boris Kálnoky, Vita Lengyelországgal, Anders Behring Breivik, Logan Alexandre Nisinnál, Hejettes Szomlyazók, Timár Katalin, Richard Coudenhove-Kalergi-ról, Apja Heinrich Coudenhove-Kalergi, Predrag Stromar, orosz befolyásról, francia szélsőjobboldali, gazdaság kapcsolatáról, csillagász megjósolta, illuminátusok titkos, kormánynak honnan, orosz nyelvoktatást, keleti országokhoz, nemzeti szólamok, visegrádi országok, olyan ötletek, menekültelosztási kvóta, férfi internetes, ügyet azonban, nyomozás előrehaladtával, párizsi ügyészség, szélsőjobboldali nézeteket, tárlat csütörtöki, kiállítás kurátora, bemutatott anyagban, közelmúltban sorra, tanulmányok arról, minden irányból, saját véleményünk, olasz szerző, európai integráció, személy volt, európai népek, kevertfajú biomasszába, közvélemény alakítói, liberalizmushoz kötődnek, saját országaik, európai politikában, koalíciós megállapodással, következő választásokon, második világháború, történelmi mesevilág,
© 2013 TVN.HU Kft.